Nieuws

Home Nieuws Faja Lobi in Mijn Bonus Box bij AH
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Faja Lobi in Mijn Bonus Box bij AH

Profiteer met Mijn Bonus Box van aanbiedingen en maak daarmee kans op korting voor de  ambachtelijke producten van Faja Lobi. Doe je wel eens boodschappen bij Albert Heijn dan heb je vast de bonuskaart al. Maak je gebruik van de AH App dan kan je Mijn Bonus Box activeren en profiteren van kortingen tot wel 30% op Faja Lobi producten. Doe er je voordeel mee en maak elke week kans om extra goedkoop de lekkerste gerechten uit onze gepassioneerde familiekeuken te maken met onze easy-to-use recepten.

Kies je eigen producten

Het leuke van Mijn Bonus Box is dat er iedere week tien aanbiedingen komen en je er vijf mag uitkiezen. Heb je AH Premium dan kom je zelfs voor tien van de tien aanbiedingen in aanmerking. Dat is het principe van Mijn Bonus Box, waar wij vanaf nu aan meedoen, zodat je ook kans maakt om onze Faja Lobi producten met extra korting te scoren.

Check elke week of je onze korting ontvangt

Elke week kan je ontdekken of je van onze korting profiteert, want het is als liefhebber van Faja Lobi niet de vraag of, maar wanneer de aanbiedingen voorbij komen. Inspiratie voor gerechten is onder meer op te doen met Sandhia’s weekmenu. Zo kan je als onze aanbiedingen voorbij komen in Mijn Bonus Box je eigen menu samenstellen en profiteren van de korting tot 30% door zelf te kiezen welke producten je extra goedkoop wilt aanschaffen.

Populaire producten

Wist je dat wij allerlei producten hebben die niet voor eenmalig gebruik zijn, maar die je voor allerlei recepten kan gebruiken? Bijvoorbeeld onze populaire Faja Lobi Trassie Trafasie 50 gram. Dit is een alles-1-smaakmaker die een verscheidenheid aan gerechten een authentieke smaak geeft, zoals aan het gerecht Snelle Nasi Trafasie net als aan Roti Samosa Trafasie.

Maak je boodschappen bij AH goedkoper door - wanneer het moment daar is - je eigen Faja Lobi aanbiedingen te selecteren in de Mijn Bonus Box.

Faja Lobi in Mijn Bonus Box bij AH

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie