Nieuws

Home Nieuws Vega Trassie Trafasie nu ook te koop bij Albert Heijn
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Vega Trassie Trafasie nu ook te koop bij Albert Heijn

Vega Trassie Trafasie is een groot succes als vegetarische variant van Trassie Trafasie en vanaf nu ook verkrijgbaar bij Albert Heijn. Dat is ideaal als je vaak naar deze supermarkt gaat om je boodschappen te doen. Bij Jumbo ligt Vega Trassie Trafasie overigens al langer in de schappen. De alles-in-1 smaakmaker bevat kruiden en specerijen volgens een geheim familierecept en is perfect om vegetarische gerechten met een tropisch tintje te bereiden. Bovendien is Vega Trassie Trafasie niet alleen glutenvrij en duurzaam, maar ook volledig vegan, want er zijn geen dierlijke producten aan toegevoegd.

Toenemende vraag naar Vega Trassie Trafasie

Er zijn steeds meer mensen die de vegetarische variant van Trassie Trafasie kopen. De groeiende vraag naar Vega Trassie Trafasie heeft ertoe geleid dat ook Albert Heijn het product nu in de schappen heeft opgenomen. Overigens ligt Trassie Trafasie als populaire alles-in-1 smaakmaker al langer landelijk in supermarkten als Albert Heijn en Jumbo.

Voordelen Vega Trassie Trafasie

Een van de voordelen van Vega Trassie Trafasie is dat er sprake is van een aangename geur. Het is ook een product dat gemakkelijk en snel oplosbaar is onze extra verhitting, zodat de ingrediënten optimaal onderdeel worden van het gerecht. Bovendien doe je er lang mee, want je hebt maar een of twee theelepels nodig per 500 gram aan groenten, pasta, rijst of vleesvervangers. Vega Trassie Trafasie is voor allerlei heerlijke gerechten te gebruiken, zoals voor Vega Roti Kip als populairste vegetarisch gerecht van Nederland.

Vega Trassie Trafasie nu ook te koop bij Albert Heijn

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie