👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? We zijn genomineerd! Stem je op ons?❤️
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Nieuws

Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Nochtlii kon er geen genoeg van krijgen!

Nochtlii ofwel Nochtli Peralta Alvarez is een bekende verschijning die van politieagente tot fitnessmodel transformeerde, maar ook graag achter het fornuis staat. Ben je benieuwd naar het recept dat Nochtlii heeft gemaakt en ontstaan is in onze gepassioneerde familiekeuken? Het is het populaire easy-to-use recept: Surinaamse bami met Javaanse saté.

Nochtlii pakt opnieuw uit

Nochtlii is bijzonder populair op Instagram met meer dan een miljoen volgers. Zij heeft zich al eerder aangesloten bij de rubriek Koken met BN’ers net als vele andere bekende Nederlanders. Misschien ken je haar nog wel van de verrassing voor alle volgers met het koken van Nasi Trafasie met Javaanse saté. Daar is nu een vervolg op gekomen en vast en zeker omdat onze recepten nu eenmaal in de smaak vallen. 

Surinaamse bami met Javaanse saté

Nochtlii gaat aan de slag met een van de toppers en favorieten, namelijk Surinaamse bami met Javaanse saté. Zij doet dat op manier zoals wij graag onze recepten maken: allemaal easy-to-use inclusief uitgebreide beschrijving en voor extra gemak met een kookvideo. Check het out en laat je inspireren om zelf eens in de keuken aan de slag te gaan om dit populaire recept klaar te maken.

Nochtlii kon er geen genoeg van krijgen!

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
Website van het jaar 2023
Ga naar mijn laatste sessie