Nieuws

Home Nieuws Vispakketjes: inspiratie recepten
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Vispakketjes: inspiratie recepten

Vispakketjes zijn populair, omdat het zo gemakkelijk is om deze te maken en er allerlei variaties mogelijk zijn met verschillende soorten vis. Vispakketjes zijn ook nog eens supergezond en natuurlijk hartstikke lekker. Vooral als je onze inspiratie recepten gebruikt om bijvoorbeeld een zalmpakketje of kabeljauwpakketje te maken. Deze zijn naar keuze zowel op de BBQ als in de oven te bereiden. Heb je nog nooit een vispakketje gemaakt? Probeer dan onderstaande recepten eens uit met keuze uit Zalmpakketjes Trafasie of Kabeljauwpakketjes Trafasie.

Zalmpakketjes Trafasie

Het geheim van vispakketjes, zoals Zalmpakketjes Trafasie, is dat de ingrediënten zich vanzelf gaar stomen in de oven. Je hoeft alleen maar de marinade voor te bereiden en deze te mengen om met de overige ingrediënten op aluminiumfolie te verdelen. Maak er een mooi pakketje van en laat het gaar stomen in de oven of naar keuze op de BBQ. Dit gerecht is overigens ook te maken met vega zalm en met Vega Trassie Trafasie. De zalmpakketjes zijn perfect te combineren met onder meer ovenaardappels.

Kabeljauwpakketjes Trafasie

Er zijn veel meer inspiratie recepten voor vispakketjes. Heb je het zalmpakketje al een keer gemaakt en is het goed bevallen? Ervaar dan ook eens hoe heerlijk de Kabeljauwpakketjes Trafasie zijn. Dit vispakketje is net zo gemakkelijk te bereiden als het zalmpakketje, waarbij je alleen andere ingrediënten gebruikt Ook de kabeljauw laat je klaarstomen in de oven of op de BBQ. Houd de pakketjes voor het verrassingseffect gesloten en serveer de vispakketjes zo op tafel. Zo maak je er een mooi cadeautje van om door je gasten te laten uitpakken.

 

Vispakketjes: inspiratie recepten

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie