Nieuws

Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Miljuschka Witzenhausen + Flink + Faja Lobi

Je kent Miljuschka Witzenhausen vast wel van de lekkere recepten die gemakkelijk te bereiden zijn om gerechten met veel smaak te maken. Zij is met bezorgdienst Flink een samenwerking aangegaan om inspirerende recepten te maken en heeft daarvoor onder meer Vega Roti Masala uitgekozen. Het is fantastisch om te zien dat Miljuschka Witzenhausen een van haar recepten ter inspiratie in de Flink app heeft gepubliceerd en daarvoor haar favoriete Faja Lobi producten gebruikt. Het handige voor jou is dat als je de boodschappen niet in huis hebt, je simpel Faja Lobi producten bestelt bij Flink. Die bezorgt alle ingrediënten snel bij je thuis.

Leuke inspiratie voor onze 600.000 fans

Vega Roti Masala is op allerlei manieren te maken, maar smaakt natuurlijk het lekkerste met Faja Lobi producten. Daarom heeft Miljuschka voor het recept Vega Roti Masala in de Flink app natuurlijk ook gekozen voor de beste ingrediënten. Bij het recept in de Flink app staat niet voor niets vermeld dat je voor de bereiding Faja Lobi Roti Kip Masala en Faja Lobi Sandhia’s Roti kan bestellen net als de andere ingrediënten. Dat is nog eens inspirerend voor onze 600.000 fans, want Faja Lobi producten zijn zo populair dat je er allerlei recepten mee kan maken. Dat heeft Miljuschka met de suggesties van Flink voor ingrediënten maar weer eens bewezen.

Miljuschka Witzenhausen + Flink + Faja Lobi

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Kerstmenu 2023
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
Ga naar mijn laatste sessie