👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? Faja Lobi producten bij Picnic
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Nieuws

Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

In de landelijke folder!

Onze fans zijn onze culinaire vrienden en wat doe je voor vrienden? Luisteren naar de wensen en deze tot uitvoering uitbrengen. Daarom gaat Faja Lobi de wens van onze fans om periodieke prijsacties te houden opvolgen. Om maar meteen de daad bij het woord te voegen, krijg je nu de gelegenheid om met veel prijsvoordeel je slag te slaan. Dirk trapt af met een prijsactie in de landelijke folder, waarbij je maar liefst 25% korting krijgt op het gehele assortiment van Faja Lobi!

Profiteer bij Dirk van 25% korting op Faja Lobi assortiment

In de landelijke folder van Dirk zie je een spetterende aanbieding staan. Profiteer van maar liefst 25% op het assortiment met beschikbare Faja Lobi producten. 

Inspiratie nodig?

Wij voorzien je natuurlijk graag van de nodige inspiratie om deze week leuke gerechten op tafel te zetten. Koop bijvoorbeeld Faja Lobi Trassie Trafasie bij Dirk net als Faja Lobi Nasi Trafasie en Faja Lobi Bami Trafasie. Hiermee maak je de lekkerste Surinaamse nasi of Surinaamse bami. Of heb je meer zin in dé echte Surinaamse roti? Faja Lobi Sandhia’s Roti koop je eveneens bij Dirk. Zo doen wij dat voor jou.

In de landelijke folder!

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
We hebben hem weer!
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
Ga naar mijn laatste sessie