👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? Faja Lobi producten bij Picnic
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Nieuws

Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Zelf bamiballen maken? Deze ballen maken je gek!

Zelf bamiballen maken met een easy-to-use recept is zo gemakkelijk. Zelfs zo simpel dat je voortaan niet meer naar de snackbar loopt om je favoriete snack te scoren. Deze tijd gebruik je om zelf bamiballen te bereiden die je helemaal gek maken. Niet dat je tot waanzin wordt gedreven tijdens het maken, maar wel dat je compleet uit je dak gaat als je deze ballen eenmaal hebt geproefd. Weet je wat het verschil is met de gewone bamibal? Met ons recept maak je Surinaamse bamiballen die zo uit onze mouw zijn komen rollen.

Surinaamse bamiballen: een smaaksensatie

Surinaamse bamiballen, dat zijn ballen met sensatie en dat proef je aan de smaak. Knapperig van buiten en neem je een hap dan ervaar je een smaakexplosie die de dakpannen nog net niet doen trillen. Het dak gaat er haast af als je deze bamiballen klaar hebt gemaakt en voorschotelt aan je vrienden of familie.

Ook geschikt voor airfryer

De Surinaamse bamiballen frituur je normaal gesproken in olie op 180 graden en draai je af en toe even om voor een gelijkmatige lichtbruine kleur. Heb je geen frituurpan in huis dan kan je een gewone pan gebruiken en daar frituurolie in doen. Wil je niet frituren dan is het goed om te weten dat je onze Surinaamse bamiballen ook in airfryer kan klaarmaken.

Zelf bamiballen maken? Deze ballen maken je gek!

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
We hebben hem weer!
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
Ga naar mijn laatste sessie