👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? NIEUW! Op veler verzoek: Sandhia’s Roti Mini
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Nieuws

Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Of probeer onze AI Receptentool
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Het oliebollen seizoen is begonnen! Maak ze op z’n Surinaams

De kou zet in. Het is eerder donker. Dit zijn tekens, dat het oliebollenseizoen nu echt is begonnen en dat is voor de oliebollenfans alleen maar fijn. Maak het thuis gezellig door je vrienden uit te nodigen en het oliebollenseizoen te vieren. En dat kan ook op z’n Surinaams, want dan maak je er echt een feestje van.

De enige echte: Sandhia’s Oliebollen

Surinaamse oliebollen zien er uit als good old oliebollen, maar met een smaakexplosie waar je vrolijk van gaat worden. Of heel anders zelfs, want de smaak die je proeft, is echt bijzonder. Dit is te danken aan de samenstelling van de ingrediënten in het recept: Sandhia’s Oliebollen. Een recept dat, zoals wellicht al verwacht voortkomt uit onze gepassioneerde familiekeuken en gemakkelijk te maken is net als alle easy-to-use recepten.

Dit maakt het verschil

Het oliebollenseizoen leent zich perfect om te variëren en hoe kan dat beter dan met oliebollen op z’n Surinaams. Het verschil zit hem in de smaakvolle ingrediënten die Sandhia’s oliebollen ook nog eens een gezond tintje geven. Fruit maakt het verschil en dan vooral de combinatie van bananen en appels met de toevoeging van rozijnen en krenten. Geef er een volgende keer een eigen twist aan met bijv. ananasstukjes. Het is namelijk zeker dat je deze oliebollen op z’n Surinaams vaker gaat maken.

Het oliebollen seizoen is begonnen! Maak ze op z’n Surinaams

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
We hebben hem weer!
In meer dan 2500 winkels te koop!
Ga naar mijn laatste sessie