Nieuws

Home Nieuws Kerst inspiratie nodig?
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Kerst inspiratie nodig?

Zoek je kerst inspiratie om mooie en lekkere kerstgerechten te maken? Kerst is een periode van gezelligheid, samenzijn en harmonie. Dat zijn precies de ingrediënten die wij met onze gerechten uit onze gepassioneerde familiekeuken op tafel willen zetten. Wij zijn voor jou aan de slag gegaan met het samenstellen van complete kerstmenu’s. Omdat smaken nu eenmaal verschillen, geven wij voor kerst inspiratie met twee menu’s per feestdag net als voor Oud & Nieuw. Kies het lekkerste menu met voorafjes, bijgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Kan je niet langer meer wachten? Klik hier en laat je verassen met ons kerstmenu van 2020!

Tijd van gezelligheid start op kerstavond

Kerstavond krijgt steeds een belangrijkere rol in de periode van de feestdagen in december. Je vindt voor deze speciale avond bij ons dan ook alle kerst inspiratie met keuze uit twee menu’s. Zo heb je voor eerste kerstdag en tweede kerstdag eveneens keuze uit twee kerstmenu’s per dag. Je mag je laten inspireren en op basis van alle gerechten natuurlijk je eigen kerstmenu samenstellen.

Na de gezellige kerst staat Oud & Nieuw alweer voor de deur. Daar hebben wij ook aan gedacht. Naast de kerst inspiratie voor menu’s voorzien wij je namelijk ook van twee menu’s voor Oud & Nieuw. Eveneens weer met keuze uit twee voorgerechten, bijgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Uiteraard geheel in harmonie op elkaar afgestemd. Maak er maar een gezellig feestje van aan tafel.

Wil je het hele jaar door inspiratie opdoen met lekkere gerechten? Bestel dan het Bestseller Kookboek: Sandhia’s Recepten deel 5. Of koop het kookboek met luxe verpakking en geef het cadeau door het als verrassing onder de kerstboom te leggen. Merry Christmas!

Kerst inspiratie nodig?

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie