Andijviestamppot Roast Red Pork

Home Recepten
Andijviestamppot Roast Red Pork

Bereidingswijze

1. Roast Red Pork:

  • STAP 1: Kook Masterbeef 30 minuten in ruim water om het te ontzouten, spoel het daarna met koud water goed af.
  • STAP 2: Meng de knoflook (geperst) met de Roast Red Pork (marinade) en marineer hiermee Masterbeef, varkensvlees en de worst 2-3 uur of marineer ze een nacht van tevoren.
  • STAP 3: Leg het varkensvlees, Masterbeef en de worst op een bakplaat of ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade en de boter erover en rooster ze 20 minuten in de oven op 200 graden.
  • STAP 4: Snijd het varkensvlees, Masterbeef en de worst na het roosteren in schuine reepjes

2. Andijviestamppot:

  • STAP 5: Aardappelen schillen, in 4 delen verdelen en in ruim water 15 minuten koken, de laatste 4 minuten de andijvie toevoegen en meekoken; giet daarna het water af, bewaar een deel van het kookvocht.
  • STAP 6: Stamp de aardappelen en de andijvie met een pureestamper door elkaar tot een grove stamppot; maak de stamppot smeuïg door een deel van het kookvocht samen met de melk toe te voegen. Eventueel peper en zout naar smaak toevoegen.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Roast Red Pork en Kookvideo's

Serveertip: Snijd het geroosterd vlees en de worst in schuine reepjes en verdeel ze over de stamppot; schenk de saus erover.

Variatietip: Varieer de andijvie met broccoli en de kipsaucijzen met vega worst. Voeg aan de marinade 75 ml Bacardi rum toe of de sap van een vers geperste sinaasappel.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Sofie 11 maart 2025
5/5
⭐⭐⭐⭐⭐ echt een merk voor de hele familie, om blij van te worden! Onze favoriet: Moksie alesie met Roast Red Pork kip, en saté uit de oven.
Jan Zaal 26 juni 2023
5/5
Deze en alle andere marinades en sauzen zijn zo verschrikkelijk lekker, cha sew en roast red pork zijn voor mij echt super! De 1 liter verpakkingen zijn ook fijn!
Peter D 30 mei 2023
5/5
Wij zijn de Surinaamse keuken aan het ontdekken. Hebben eerste bestelling gedaan. Verschillende producten gekocht. Bv de roast red pork seasonmix vinden wij heerlijk en ook bv madame jeann ette (heet!) ...
Gerrit 14 september 2020
5/5
Moksie Speciaal, Moksie metie en losie foroe samen met de roast red Pork beste marinades van faja lobi. Lekker lang marineren van de voren hmmm!
KJ 13 juni 2025
5/5
Een heerlijke groep producten van faja lobi 😍
Nanomi 12 juni 2025
5/5
Chicken Trafasie (Surinaamse kip noodles in 3 minuten) ⭐⭐⭐⭐⭐
Nomi 11 juni 2025
5/5
Dikke 10!!
Raffaëla 10 juni 2025
5/5
Surinaamse Bami met grillworst: ⭐ ⭐⭐⭐⭐
TOL 4 juni 2025
5/5
Surinaamse Bami met grillworst: WOW!!!!!!!!!!!!!!!!! Probeer de instant noodles van faja mensen
Myka 3 juni 2025
5/5
De beste noodles van Faja Lobi
MO 30 mei 2025
5/5
Heerlijke spulletjes
Mok 28 mei 2025
5/5
Altijd genieten met faja
Bjorn 26 mei 2025
5/5
Rotichoti muffin 😋
Rira 22 mei 2025
5/5
⭐⭐⭐⭐⭐ Heerlijk kruidig en perfect van formaat! Ik was aangenaam verrast door de smaak. De Roti Choti Bites zijn lekker kruidig, maar niet te pittig, en ideaal als snack of bijger echt. Mijn gasten vonden het ook geweldig! ...
Toos 21 mei 2025
5/5
Te lekker voor woorden chicken trafasie instant noodlessssss
Matilda 20 mei 2025
5/5
💖💖💖 gewoonweg makkelijke producten met veel smaak en diversiteit. In mijn studiejaren heb ik gewoond in de bijlmer, de geuren van kruiden en specerijen rook je bij alle huizen. Als ik het nu zelf maak geniet ik er zo erg van 😋 ...
Tamara 19 mei 2025
5/5
de chicken twisters gemaakt voor de verjaardag! viel super in de smaak
Rilan 16 mei 2025
5/5
Komen de beste recepten vandaag, Faja Lobi!
KOM 15 mei 2025
5/5
Snelle Platbrood Kip Masala: grandioos ❤️
Pliem 12 mei 2025
5/5
Dik tevreden
LP 9 mei 2025
5/5
⭐⭐⭐⭐⭐
G 8 mei 2025
5/5
Gewoon super
Olivia 7 mei 2025
5/5
De meest lekkere bami en nasi komt van faja lobi. Een basis die je goed kan gebruiken voor je eigen versies, deze vind ik zo lekker: Nasi Goreng Tropical. Sinds jaren makkelijk te koop bij o nze appie. Vroeger kocht ik het bij de kleinste toko van nl volgens mij, dan praten we alweer over circa 30 jaar geleden. Op naar nogeens 30 jaar faja lobi ❤️😊 ...
Romero 6 mei 2025
5/5
Heurlijk allemaal mensen 😍
Hami 2 mei 2025
5/5
Surinaamse Bami met grillworst mega lekker! Hleemaal als je de grillworst zelf maakt mmmmm
Gerrie 1 mei 2025
5/5
Al lange tijd fan, jullie blijven me verrassen met de smaken.
OKKE 1 mei 2025
5/5
DIKKE 10!
LOOPY 30 april 2025
5/5
Zo smaakvol!
Gerard 29 april 2025
5/5
Heel lekker top
Lucca 28 april 2025
5/5
Traybake the best ❤️

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Andijviestamppot Roast Red Pork

1. Roast Red Pork:

  • STAP 1: Kook Masterbeef 30 minuten in ruim water om het te ontzouten, spoel het daarna met koud water goed af.
  • STAP 2: Meng de knoflook (geperst) met de Roast Red Pork (marinade) en marineer hiermee Masterbeef, varkensvlees en de worst 2-3 uur of marineer ze een nacht van tevoren.
  • STAP 3: Leg het varkensvlees, Masterbeef  en de worst op een bakplaat of ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade en de boter erover en rooster ze 20 minuten in de oven op 200 graden.
  • STAP 4: Snijd het varkensvlees, Masterbeef en de worst na het roosteren in schuine reepjes  

2. Andijviestamppot:

  • STAP 5: Aardappelen schillen, in 4 delen verdelen en in ruim water 15 minuten koken, de laatste 4 minuten de andijvie toevoegen en meekoken; giet daarna het water af, bewaar een deel van het kookvocht.
  • STAP 6: Stamp de aardappelen en de andijvie met een pureestamper door elkaar tot een grove stamppot; maak de stamppot smeuïg door een deel van het kookvocht samen met de melk toe te voegen. Eventueel peper en zout naar smaak toevoegen.
Ingrediënten
- 1. Roast Red Pork: - 350 gram Masterbeef Zoutvlees - 350 gram varkensvlees - 4 kipsaucijzen (300 gram ongekruide kippenworst) - 2 teentjes knoflook - 1 pot (360ml) Faja Lobi Roast Red Pork Trafasie (vers bereide marinade) - 2 eetlepels boter - 2. Andijviestamppot: - 2 x 700 g aardappels (kruimige) - 1 pak (500 gram) panklare andijvie - 150 ml halfvolle melk

Winkelwagentje

FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie