👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? 🌞 Culinair genieten tijdens je vakantie
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Andijviestamppot Roast Red Pork

Home Recepten
Andijviestamppot Roast Red Pork
Afbeelding van Andijviestamppot Roast Red Pork

Bereidingswijze

1. Roast Red Pork:

  • STAP 1: Kook Masterbeef 30 minuten in ruim water om het te ontzouten, spoel het daarna met koud water goed af.
  • STAP 2: Meng de knoflook (geperst) met de Roast Red Pork (marinade) en marineer hiermee Masterbeef, varkensvlees en de worst 2-3 uur of marineer ze een nacht van tevoren.
  • STAP 3: Leg het varkensvlees, Masterbeef en de worst op een bakplaat of ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade en de boter erover en rooster ze 20 minuten in de oven op 200 graden.
  • STAP 4: Snijd het varkensvlees, Masterbeef en de worst na het roosteren in schuine reepjes

2. Andijviestamppot:

  • STAP 5: Aardappelen schillen, in 4 delen verdelen en in ruim water 15 minuten koken, de laatste 4 minuten de andijvie toevoegen en meekoken; giet daarna het water af, bewaar een deel van het kookvocht.
  • STAP 6: Stamp de aardappelen en de andijvie met een pureestamper door elkaar tot een grove stamppot; maak de stamppot smeuïg door een deel van het kookvocht samen met de melk toe te voegen. Eventueel peper en zout naar smaak toevoegen.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Roast Red Pork en Kookvideo's

Serveertip: Snijd het geroosterd vlees en de worst in schuine reepjes en verdeel ze over de stamppot; schenk de saus erover.

Variatietip: Varieer de andijvie met broccoli en de kipsaucijzen met vega worst. Voeg aan de marinade 75 ml Bacardi rum toe of de sap van een vers geperste sinaasappel.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Sofie 11 maart 2025
5/5
⭐⭐⭐⭐⭐ echt een merk voor de hele familie, om blij van te worden! Onze favoriet: Moksie alesie met Roast Red Pork kip, en saté uit de oven.
Jan Zaal 26 juni 2023
5/5
Deze en alle andere marinades en sauzen zijn zo verschrikkelijk lekker, cha sew en roast red pork zijn voor mij echt super! De 1 liter verpakkingen zijn ook fijn!
Peter D 30 mei 2023
5/5
Wij zijn de Surinaamse keuken aan het ontdekken. Hebben eerste bestelling gedaan. Verschillende producten gekocht. Bv de roast red pork seasonmix vinden wij heerlijk en ook bv madame jeann ette (heet!) ...
Gerrit 14 september 2020
5/5
Moksie Speciaal, Moksie metie en losie foroe samen met de roast red Pork beste marinades van faja lobi. Lekker lang marineren van de voren hmmm!
Zardy 18 augustus 2025
5/5
Dit is zo lekker Loaded fries met crispy kip (luxe frites met kip en topping)
FOKO 13 augustus 2025
5/5
THE BEST! LOBI! ❤️❤️❤️❤️❤️ (niet 5 sterren maar 5 hartjes!!)
DS 12 augustus 2025
5/5
Surinaamse Bami met grillworst: Het lekkerste gerecht ooit in mijn leven gegeten. Weetje wat leuk is? Elke keer verander ik het recept, met nieuwe inspiratie uit andere kookvideo's van Faja Lobi ❤️ ...
Beau 11 augustus 2025
5/5
Dit merk is gewoon geweldig
MM 8 augustus 2025
5/5
⭐⭐⭐⭐⭐
Madeline 6 augustus 2025
5/5
Heurlijkkkk
MODJ 5 augustus 2025
5/5
TE GEK!
Thierry 4 augustus 2025
5/5
Mijn Surinaamse vrouw heeft me deze super lekkere keuken leren kennen. Op een dag wilde ik mijn vrouw eens verassen, omdat zij, zoals in veel Surinaamse gezinnen, de kokin in, en kocht ik Fa ja Lobi. Nou.. de relatie is beter dan ooit ❤️🤣 ...
A.A. 1 augustus 2025
5/5
Top!!
Nomi 31 juli 2025
5/5
The best! 😎
Gert-Jan van Leem 30 juli 2025
5/5
Vandaag Pilaf met Sandhia's kip en perzik gemaakt. Een erg lekker recept met een vrij zoete smaak (vergelijk kow low yuk) en uiteraard met de specifieke Surinaamse smaak. Dit zal ongetwijfel d bij veel mensen in de smaak vallen. Vrij makkelijk om te maken en snel klaar ...
Noise 28 juli 2025
5/5
Zo lekker allemaal
Rokk 25 juli 2025
5/5
Veelzijdig merk!
Ricardo 24 juli 2025
5/5
Heurlijkkk
Clau 23 juli 2025
5/5
zo gek op jullie trassi en noodles. Ook nasi/bami in mijn familie all time favourites
Monchou 22 juli 2025
5/5
Surinaamse Bami met grillworst: te lekkerrr. Koop de noodles bij highway rotterdam, ze hebben altijd hele pallets. Sowieso top winkel met kwaliteit 😊😋
Koper 18 juli 2025
5/5
DIK VERDIENDE 10!
Bob 17 juli 2025
5/5
Kennisgemaakt die trassie trafas en inmiddels groot gebruiker van veel van deze super producten..! 😋
Rodi 16 juli 2025
5/5
Geweldiggggg
Maussi 14 juli 2025
5/5
Goed gedaan. Een basis voor Surinaamse gerechten 👍
Petra 10 juli 2025
5/5
Gewoonweg een smaakvol merk met alleen maar recept inspiratie ❤️
SS 9 juli 2025
5/5
heerlijk!!
Merwijde 8 juli 2025
5/5
deze is zo lekker met de instant noodles gemaakt oeff Surinaamse Bami met grillworst
Sosi 7 juli 2025
5/5
Dit merk is echt een aanrader voor amateurs en professionals. Hun recepten nemen je zo goed stap voor stap mee met allerlei functionaliteiten. En ohja, weetje wat ik leuk vind?! Het kookboek bevat bij elk recept een QR code, wanneer je dus twijfelt kan je direct naar de bijbehorende kookvideo. Zouden veel een voorbeeld aan kunnen nemen 😍 ...
Lyn 3 juli 2025
5/5
Roti Puntjes met kip masala: ❤️
KOK 2 juli 2025
5/5
5 dikke sterren

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Andijviestamppot Roast Red Pork

1. Roast Red Pork:

  • STAP 1: Kook Masterbeef 30 minuten in ruim water om het te ontzouten, spoel het daarna met koud water goed af.
  • STAP 2: Meng de knoflook (geperst) met de Roast Red Pork (marinade) en marineer hiermee Masterbeef, varkensvlees en de worst 2-3 uur of marineer ze een nacht van tevoren.
  • STAP 3: Leg het varkensvlees, Masterbeef  en de worst op een bakplaat of ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade en de boter erover en rooster ze 20 minuten in de oven op 200 graden.
  • STAP 4: Snijd het varkensvlees, Masterbeef en de worst na het roosteren in schuine reepjes  

2. Andijviestamppot:

  • STAP 5: Aardappelen schillen, in 4 delen verdelen en in ruim water 15 minuten koken, de laatste 4 minuten de andijvie toevoegen en meekoken; giet daarna het water af, bewaar een deel van het kookvocht.
  • STAP 6: Stamp de aardappelen en de andijvie met een pureestamper door elkaar tot een grove stamppot; maak de stamppot smeuïg door een deel van het kookvocht samen met de melk toe te voegen. Eventueel peper en zout naar smaak toevoegen.
Ingrediënten
- 1. Roast Red Pork: - 350 gram Masterbeef Zoutvlees - 350 gram varkensvlees - 4 kipsaucijzen (300 gram ongekruide kippenworst) - 2 teentjes knoflook - 1 pot (360ml) Faja Lobi Roast Red Pork Trafasie (vers bereide marinade) - 2 eetlepels boter - 2. Andijviestamppot: - 2 x 700 g aardappels (kruimige) - 1 pak (500 gram) panklare andijvie - 150 ml halfvolle melk

Winkelwagentje

FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie