Andijviestamppot Roast Red Pork

Home Recepten
Andijviestamppot Roast Red Pork
Afbeelding van Andijviestamppot Roast Red Pork

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Roast Red Pork:

  • STAP 1: Kook Masterbeef 30 minuten in ruim water om het te ontzouten, spoel het daarna met koud water goed af.
  • STAP 2: Meng de knoflook (geperst) met deRoast Red Pork (marinade) en marineer hiermee Masterbeef, varkensvlees en de worst 2-3 uur of marineer ze een nacht van tevoren.
  • STAP 3: Leg het varkensvlees, Masterbeef en de worst op een bakplaat of ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade en de boter erover en rooster ze 20 minuten in de oven op 200 graden.
  • STAP 4: Snijd het varkensvlees, Masterbeef en de worst na het roosteren in schuine reepjes

2. Andijviestamppot:

  • STAP 5: Aardappelen schillen, in 4 delen verdelen en in ruim water 15 minuten koken, de laatste 4 minuten de andijvie toevoegen en meekoken; giet daarna het water af, bewaar een deel van het kookvocht.
  • STAP 6: Stamp de aardappelen en de andijvie met een pureestamper door elkaar tot een grove stamppot; maak de stamppot smeuïg door een deel van het kookvocht samen met de melk toe te voegen. Eventueel peper en zout naar smaak toevoegen.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Roast Red Pork en Kookvideo's

Serveertip: Snijd het geroosterd vlees en de worst in schuine reepjes en verdeel ze over de stamppot; schenk de saus erover.

Variatietip: Varieer de andijvie met broccoli en de kipsaucijzen met vega worst. Voeg aan de marinade 75 ml Bacardi rum toe of de sap van een vers geperste sinaasappel.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Gerrit 14 september 2020 09:54
5/5
Moksie Speciaal, Moksie metie en losie foroe samen met de roast red Pork beste marinades van faja lobi. Lekker lang marineren van de voren hmmm!
Yilly d. 8 april 2020 09:08
5/5
Favorieten Moksie Metie en Roast Red Pork! 5 sterren voor jullie geweldige recepten, meer BBQ recepten graag
Alleke 2 maart 2021 11:27
5/5
5 stars verdiend
Carlos 1 maart 2021 10:56
5/5
Echt serieus een super goed kookboek, deze recensies hieronder hebben mij overtuigd het kookboek te kopen, en deze positieve recensies kan ik bevestigen.
Emma 1 maart 2021 10:15
5/5
Broodje Gehaktbal Trafasie: Krijgt van de hele fam een dikke 10!
Anil 28 februari 2021 08:47
5/5
Moksie alesie met gegrilde kipspiesjes gemaakt. was super
Anika 26 februari 2021 14:56
5/5
5 sterren!
Sin 26 februari 2021 13:52
5/5
Chicken Curry's van Faja Lobi zijn de allerbeste!
Dinkie 24 februari 2021 10:07
5/5
Echt zeker weten een fijn boek de recensies spreken (kook)boekdelen hahaha
Andy 24 februari 2021 09:05
5/5
Masala recepten zijn super.
Nilesh 23 februari 2021 09:23
5/5
Vanuit SU ook jullie beste recensie gegeven. Graag snel en meer faja lobis in suriname
VV 23 februari 2021 08:24
5/5
Wellington Vleesbroodje Trafasie: Recept 100% gelukt. Geweldite smaak
Resley & Danique 22 februari 2021 08:39
5/5
Ook al op Instagram gemeld, hier nogmaals: bedankt voor de lekkere recepten die me laten koken zoals onze moeders en oma's en opa's.
Marinke 22 februari 2021 07:37
5/5
Milka Eksi Koekoe gisteren gemaakt met de Faja Lobi Choco Eksi Trafasie: in 1 keer gelukt! Kookvideo was erg duidelijk, en de verpakking ook. Ga snel jullie Keksi en Eksi Koekoe varianten ko pen en maken. ...
Linda Over. 19 februari 2021 09:43
5/5
Ooit deel 1 gekregen, en nu alle delen t/m 5. Blijven heerlijke kookboeken!
Dien 19 februari 2021 08:37
5/5
Gergilde kippetjes in moksie metie en witte nasi hmmmm yumyum
Sinke 18 februari 2021 14:15
5/5
Goed beoordeeld, super kook boek.
Sang 18 februari 2021 08:22
5/5
Jullie marinades zijn superieur!
Esmeralda 17 februari 2021 11:36
5/5
Meer vega recepten please, eindelijk een website met smaakvolle vegetarische recepten die daadwerkelijk ook lukken.
Finley 17 februari 2021 09:12
5/5
5 sterren!
Dani 16 februari 2021 11:54
5/5
Tagliatelle recept was smaakvol.
Aleya 16 februari 2021 09:54
5/5
Surinaamse roots met colombiaans dit kookboek is voor mij een verademing om zo weer te kunnen koken zoals mijn opa dat deed
Yannick 16 februari 2021 09:15
5/5
BBR Hmmmm top recepten!
Benny 15 februari 2021 08:36
5/5
YouTube fan van jullie kookvideo's en met het kookboek maakt het mijn collectie compleet.
Peter G devries 14 februari 2021 20:40
5/5
Zo weinig ingrediënten, zo veel smaken superrrrr
Linie 14 februari 2021 15:19
5/5
Sandhia's Recepten is een waar kunstenaarsboek. Veel nieuwe dingen geleerd, veel nieuwe variaties geleerd, dit is gewoonweg een allround boek voor de Surinaamse keuken met veel invloede n, precies zoals ik Suriname kan herinneren van vroeger en mijn grootmoeder, oma en moeder dingen bereidde, hulde dat ik dit zelf weer kan ervaren zonder dat alle drie nog er zijn. ...
Alikev 12 februari 2021 10:56
5/5
Rating van 5 sterren. Alles correct van leveirng tot werking recepten!
Tin 12 februari 2021 10:27
5/5
Marmer Eksi was erg smaakvol
A 11 februari 2021 15:05
5/5
Keksi cake was super, Eksi cake ook, Choco staat vanavond op het menu!! Kom maar gauw met meer smaken.
Alien 11 februari 2021 12:38
5/5
Fcebook trouwe volger met nu ook jullie kookboek in bezet. Wat een geweldig boek!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Andijviestamppot Roast Red Pork

1. Roast Red Pork:

  • STAP 1: Kook Masterbeef 30 minuten in ruim water om het te ontzouten, spoel het daarna met koud water goed af.
  • STAP 2: Meng de knoflook (geperst) met de Roast Red Pork (marinade) en marineer hiermee Masterbeef, varkensvlees en de worst 2-3 uur of marineer ze een nacht van tevoren.
  • STAP 3: Leg het varkensvlees, Masterbeef  en de worst op een bakplaat of ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade en de boter erover en rooster ze 20 minuten in de oven op 200 graden.
  • STAP 4: Snijd het varkensvlees, Masterbeef en de worst na het roosteren in schuine reepjes  

2. Andijviestamppot:

  • STAP 5: Aardappelen schillen, in 4 delen verdelen en in ruim water 15 minuten koken, de laatste 4 minuten de andijvie toevoegen en meekoken; giet daarna het water af, bewaar een deel van het kookvocht.
  • STAP 6: Stamp de aardappelen en de andijvie met een pureestamper door elkaar tot een grove stamppot; maak de stamppot smeuïg door een deel van het kookvocht samen met de melk toe te voegen. Eventueel peper en zout naar smaak toevoegen.
Ingrediënten
- 1. Roast Red Pork: - 350 gram Masterbeef Zoutvlees - 350 gram varkensvlees - 4 kipsaucijzen (300 gram ongekruide kippenworst) - 2 teentjes knoflook - 1 pot (360ml) Faja Lobi Roast Red Pork Trafasie (vers bereide marinade) - 2 eetlepels boter - 2. Andijviestamppot: - 2 x 700 g aardappels (kruimige) - 1 pak (500 gram) panklare andijvie - 150 ml halfvolle melk