Butter Fish in exclusieve masala saus

Home Recepten
Butter Fish in exclusieve masala saus
Afbeelding van Butter Fish in exclusieve masala saus

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Voorbereiding:

Cashewnoten (droog) in de blender fijn hakken tot het poederachtig is.
Visfilet in blokjes snijden en met de bloem besmeren.
Kotomisi Basmati bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.

2. Butter Fish:

6 eetlepels olie verhitten, de vis hierin licht bakken en afscheppen; daarna ui (gesnipperd) en knoflook (geperst) daarin lichtbruin fruiten. 360ml Roti Dési Trafasie (woksaus), 150 ml water, cashewnoten, boter , paprika's (in reepjes), de gebakken vis en kokosmelk toevoegen, omscheppen en 7 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Vis Gerechten en Kookvideo's

Serveertip: Serveren met Kotomisi Basmati rijst; garneer met de selderij. Ook heerlijk met Sandhia's Roti.

Variatietip: Voeg een mespunt Trassie Trafasie toe.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Ricky 29 september 2020 14:53
5/5
Butter Chicken super gelukt. Ga zo door!
Zaterdag 12 april 2021 08:39
5/5
Zaterdag gemaakt: Sandhia’s Javaanse Saté met Ketjap Chicken Roti Wrap, daverend succes bij het gezin :)))
Zarayda 30 maart 2021 10:51
5/5
Eksi mix gisteren voor het eerst gemaakt en deze is geslaagd mensen. Goede uitleg in het recept, fijn dat jullie hier altijd aandacht aan besteden.
Lesley 30 maart 2021 08:34
5/5
Kennis gemaakt met dit merk nadat je het in iedere toko ziet. Producten waar je erg tevreden mee mag zijn!
mitchel 29 maart 2021 08:16
5/5
Bestellen ging soepel - levering ging soepel - mooie cadeaubox in zelfde stijl als kookboek - erg fijne functionele recepten, geen onzin en poespas - gewoon een boek met heul veul recepten e n inspiration. ...
Win 15 maart 2021 09:24
5/5
Roti Masala Wrap hoe het in de kookvideo eruit zag was de smaak ook. Super recept mensen, aanrader om te smullen!
Mandy 8 maart 2021 15:33
5/5
Heerlijk. Ik doe zelf ook een halve spitskool erdoorheen en een handje kouseband. Ik gebruik knoflook garnalen van de lidl uit de diepvries. Die smaken hier heerlijk bij! Alle 5 genieten v an deze maaltijd hier in huis! En het staat wekelijks op het menu ...
Dink 7 maart 2021 18:23
5/5
Verrassend lekkere recepten in jullie kookboek!
Nilesh 23 februari 2021 09:23
5/5
Vanuit SU ook jullie beste recensie gegeven. Graag snel en meer faja lobis in suriname
Marinke 22 februari 2021 07:37
5/5
Milka Eksi Koekoe gisteren gemaakt met de Faja Lobi Choco Eksi Trafasie: in 1 keer gelukt! Kookvideo was erg duidelijk, en de verpakking ook. Ga snel jullie Keksi en Eksi Koekoe varianten ko pen en maken. ...
Dien 19 februari 2021 08:37
5/5
Gergilde kippetjes in moksie metie en witte nasi hmmmm yumyum
Alien 11 februari 2021 12:38
5/5
Fcebook trouwe volger met nu ook jullie kookboek in bezet. Wat een geweldig boek!
Rienke 9 februari 2021 12:24
5/5
Nou zelfs in fryslân praten ze over jullie producten. Uit interesse jullie product eens gekocht en het is om te smullen!
Sink 5 februari 2021 09:26
5/5
Alles top, pagina was er wel los in maar de recepten zijn goed.
Jolanda van der Linden 3 februari 2021 16:07
5/5
Omg dit is t walhalla voor mij, de kookboeken zijn geweldig en alles online te koop. Mijn gezin vind t heerlijk en afwisselend. Top
Dennis 29 januari 2021 10:40
5/5
Kipspiesjes in faja lobi sausjes met frietjes, grandioos gewoon.
Omy 27 januari 2021 09:15
5/5
Zoals ook al gemeld op jullie Facebook: uitmuntende recepten en veel vernieuwing al jaren, in deze grimmige tijden maken we er nog meer gebruik van als normaal.
Super 25 januari 2021 08:32
5/5
waneer komt deel 6 mensen? delen 2 t/m 5 in de collectie
Annelies 25 januari 2021 07:29
5/5
Surinaamse bami met boontjes gisteren gegeten met de fam, heerlijk maaltijd. Leuke recepten hebben jullie zo in deze rare tijden in de wereld
Mo 22 januari 2021 09:40
5/5
Goed ingepakt in een luxe doos, mooi in dubbele folie en erg mooi gepresenteerd.
Annelies 28 december 2020 09:05
5/5
De Gehaktballen Trafasie na die van onze oma de beste die ik ooit heb gegeten, heerlijk in de wintermaanden.
diana 18 december 2020 15:39
5/5
Ben zo met deze recepten , het hele gezin blij. Echt superfijn. Ik doe een beetje variatie op de recepten, een beetje van shandia en een beetje van mezelf en wat ik zo in huis heb. Gelukkig ben ik redelijk bekend met kruiden e.d. maar wel fijn om richtlijnen te hebben en dan lekker varieeren. Heerlijk! ...
Suzanne 8 december 2020 13:35
5/5
Jullie Moksie Metie damn die smaak heeft ons hele gezin te pakken zo uniek we eten het bijna iedere week wel 2 a 3 keer ergens bij
Nelleke & Karin 8 december 2020 09:24
5/5
Zowel ik als mijn beste vriendin hadden van onze dochters jullie kookboek Sandhia's Recepten ontvangen. Zo leuk! We komen nu iedere week een recept voor elkaar als verassing, uitleg per recept is echt zeer goed. ...
Jennie 25 november 2020 08:24
5/5
WOOWIE!!!!! Choco gelukt in 1 keer!!! Super bereidingswijze en fijn de kookvideo. Komende weken jullie andere smaken uitproberen.
Tessy 18 november 2020 13:16
5/5
Kwam jullie zo vaak tegen. Enkele maanden geleden toch eens jullie producten gekocht, en wil niet meer anders, het bevalt goed. Het kookboek nu 2 weken in huis, helemaal toppie al die variat ies.
Lieke 3 november 2020 09:42
5/5
In jullie volgende top kookboek mogen ook de bakrecepten hoor!!!
Liamus 25 oktober 2020 19:08
5/5
Hoi ik ben zo blij met jullie prachtige recepten in jullie kookboek heb eral veel uitgemaakt zo heerlijk ! Top wat een heerlijk eten tis elke keer weer genieten , maar ik moet nog veel leren , komt goed Bedankt fajalobi ...
Ne 21 oktober 2020 09:09
5/5
Van het weekend alle marinades proeven zin in met het mooie kookboek
I. Jansen Klomp 20 oktober 2020 13:30
5/5
Jullie producten kan ik niet vinden in de Albert Hein of jumbo kan ik ze ook online bestellen?

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Butter Fish in exclusieve masala saus

1. Voorbereiding: 

Cashewnoten (droog) in de blender fijn hakken tot het poederachtig is. 
Visfilet in blokjes snijden en met de bloem besmeren. 
Kotomisi Basmati bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. 

2. Butter Fish: 

6 eetlepels olie verhitten, de vis hierin licht bakken en afscheppen; daarna ui (gesnipperd) en knoflook (geperst) daarin lichtbruin fruiten. 360ml Roti Dési Trafasie (woksaus), 150 ml water, cashewnoten, boter , paprika's (in reepjes), de gebakken vis en kokosmelk toevoegen, omscheppen en 7 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.

Ingrediënten
- 500 gram panga-, tilapia- of kabbeljauwfilet - 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Dési Masala (vers bereide woksaus) - 400 gram Kotomisi Basmati (rijst speciaal voor Sandhia's Rijst Gerechten) - zonnebloemolie, 1 ui - 1 gele - en 1 rode paprika - handvol cashewnoten - 1 el bloem - 2 el boter - 3 el kokosmelk - 2 teentjes knoflook - 2 takjes selderij (gehakte)