Butter Fish in exclusieve masala saus

Home Recepten
Butter Fish in exclusieve masala saus
Afbeelding van Butter Fish in exclusieve masala saus
Afbeelding van Butter Fish in exclusieve masala saus

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Voorbereiding:

Cashewnoten (droog) in de blender fijn hakken tot het poederachtig is.
Visfilet in blokjes snijden en met de bloem besmeren.
Kotomisi Basmati bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.

2. Butter Fish:

6 eetlepels olie verhitten, de vis hierin licht bakken en afscheppen; daarna ui (gesnipperd) en knoflook (geperst) daarin lichtbruin fruiten. 360ml Roti Dési Trafasie (woksaus), 150 ml water, cashewnoten, boter , paprika's (in reepjes), de gebakken vis en kokosmelk toevoegen, omscheppen en 7 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Vis Gerechten en Kookvideo's

Serveertip: Serveren met Kotomisi Basmati rijst; garneer met de selderij. Ook heerlijk met Sandhia's Roti.

Variatietip: Voeg een mespunt Trassie Trafasie toe.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Ricky 29 september 2020 14:53
5/5
Butter Chicken super gelukt. Ga zo door!
Liamus 25 oktober 2020 19:08
5/5
Hoi ik ben zo blij met jullie prachtige recepten in jullie kookboek heb eral veel uitgemaakt zo heerlijk ! Top wat een heerlijk eten tis elke keer weer genieten , maar ik moet nog veel leren , komt goed Bedankt fajalobi ...
Ne 21 oktober 2020 09:09
5/5
Van het weekend alle marinades proeven zin in met het mooie kookboek
I. Jansen Klomp 20 oktober 2020 13:30
5/5
Jullie producten kan ik niet vinden in de Albert Hein of jumbo kan ik ze ook online bestellen?
Olivia 19 oktober 2020 13:49
5/5
Met mijn Spaanse roots voel ik me helemaal thuis in jullie keuken. Goed kookboek en leuk om te twisten met spaans
Anil & Soenita 6 oktober 2020 07:45
5/5
Deze javaanse sate is alsof wij ons weer in su wanen, heerlijk.
Jizzy 14 september 2020 09:51
5/5
Zekers top vandaag gaan we voor de tjauw min met moksie metie trafasie en moksie speciaal traf
Peter 24 augustus 2020 09:20
5/5
Gebruikt als smaakmaker in zoveel gerechten. Je kan alles je eigen touch geven!
Ashna 18 augustus 2020 10:17
5/5
Als de recepten smaken alsof mama het in Suriname maakt weet je dat je goed zit. 5 sterren voor Faja Lobi
Til 14 augustus 2020 12:38
5/5
Geproefd, beleefd en ervaren. Alsof ik in Suriname ben!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Butter Fish in exclusieve masala saus

1. Voorbereiding: 

Cashewnoten (droog) in de blender fijn hakken tot het poederachtig is. 
Visfilet in blokjes snijden en met de bloem besmeren. 
Kotomisi Basmati bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. 

2. Butter Fish: 

6 eetlepels olie verhitten, de vis hierin licht bakken en afscheppen; daarna ui (gesnipperd) en knoflook (geperst) daarin lichtbruin fruiten. 360ml Roti Dési Trafasie (woksaus), 150 ml water, cashewnoten, boter , paprika's (in reepjes), de gebakken vis en kokosmelk toevoegen, omscheppen en 7 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.

Ingrediënten
- 500 gram panga-, tilapia- of kabbeljauwfilet - 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Dési Masala (vers bereide woksaus) - 400 gram Kotomisi Basmati (rijst speciaal voor Sandhia's Rijst Gerechten) - zonnebloemolie, 1 ui - 1 gele - en 1 rode paprika - handvol cashewnoten - 1 el bloem - 2 el boter - 3 el kokosmelk - 2 teentjes knoflook - 2 takjes selderij (gehakte)