Caribbean Roast Pork

Home Recepten
Caribbean Roast Pork
Afbeelding van Caribbean Roast Pork
Afbeelding van Caribbean Roast Pork

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: Pimentpoeder aan ½ pot (180 ml) Moksie Speciaal Trafasie (marinade) toevoegen en goed mengen.
  • STAP 2: Marineer het vlees hiermee 2-3 uur of marineer het een nacht van tevoren.
  • STAP 3: Leg het vlees op een bakplaat of ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade (van stap 2) erover en leg op elk stuk vlees een klontje boter.
  • STAP 4: Rooster het vlees 10-15 minuten op de barbecue, hetelucht- of elektrische oven op 200 graden gaar.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Moksie Speciaal Gerechten en Kookvideo's

Serveertip: Serveren met o.a. rijst, mash potato, gebakken aardappel, stokbrood, couscous; schenk de jus over het vlees.

Variatietip: Varieer het varkensvlees met rundvlees.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Gerrit 14 september 2020 09:54
5/5
Moksie Speciaal, Moksie metie en losie foroe samen met de roast red Pork beste marinades van faja lobi. Lekker lang marineren van de voren hmmm!
Yilly d. 8 april 2020 09:08
5/5
Favorieten Moksie Metie en Roast Red Pork! 5 sterren voor jullie geweldige recepten, meer BBQ recepten graag
I. Jansen Klomp 20 oktober 2020 13:30
5/5
Jullie producten kan ik niet vinden in de Albert Hein of jumbo kan ik ze ook online bestellen?
Glennis 20 oktober 2020 11:47
5/5
Schuif maar door hoor! Al jullie producten al eens geprobeerd. Bruine Bonen met drumsticks blijven mijn favoriet.
Vikash 20 oktober 2020 10:18
5/5
5 sterren zeker verdiend.
Evy 19 oktober 2020 16:15
5/5
YES YES YES Mijn Kookboek functie werkt supperrrrrrrrr!! Lekker al mijn favorietjes nu opslaan en m'n weekmenu samenstellen.
Olivia 19 oktober 2020 13:49
5/5
Met mijn Spaanse roots voel ik me helemaal thuis in jullie keuken. Goed kookboek en leuk om te twisten met spaans
Sem 19 oktober 2020 12:34
5/5
Jullie verassen ons telkens weer! De Faja Nuggets gemaakt sjezus wat een geweldig recept wat een smaakbelevenis.
Lillian 19 oktober 2020 12:31
5/5
Het kookboek ontvangt van mij een 10.
Pol 14 oktober 2020 12:17
5/5
Wij kennen niet meer anders, hele fam wilt alleen nog maar faja

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Caribbean Roast Pork
  • STAP 1: Pimentpoeder aan ½ pot (180 ml) Moksie Speciaal Trafasie (marinade) toevoegen en goed mengen.
  • STAP 2: Marineer het vlees hiermee 2-3 uur of marineer het een nacht van tevoren. 
  • STAP 3: Leg het vlees op een bakplaat of ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade (van stap 2) erover en leg op elk stuk vlees een klontje boter.
  • STAP 4: Rooster het vlees 10-15 minuten op de barbecue, hetelucht- of elektrische oven op 200 graden gaar.   
Ingrediënten
- ½ tl pimentpoeder - 1 pot (360ml) Faja Lobi Moksie Speciaal Trafasie (vers bereide marinade) - 500 gram varkenslappen (magere) - boter