Chop Soy Vegetarian (gezond, slank en lekker vegetarisch gerecht)

Home Recepten
Chop Soy Vegetarian (gezond, slank en lekker vegetarisc...
Afbeelding van Chop Soy Vegetarian (gezond, slank en lekker vegetarisch gerecht)
Afbeelding van Chop Soy Vegetarian (gezond, slank en lekker vegetarisch gerecht)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Voorbereiding:
Kotomisi Basmatibereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking en de groenten snijden.
Een flinterdun laagje rondom de tahoe afsnijden (anders maakt het lichtelijk zuur) en in reepjes snijden.
Maïzena in 100 ml water oplossen.
2. Tahoe in ruim olie licht bakken, daarna afscheppen.
3. In een grote wok de ui met 6 eetlepels olie fruiten; 7 eetlepels Kousenband Trafasie (roerbakmix), gemberpoeder, bruine suiker, Aromat (met tuinkruiden) hieraan toevoegen en omscheppen.
4. Winterwortel (in reepjes gesneden), paprika's (in reepjes gesneden), kousenband (schuin gesneden), paksoi (in stukjes), broccoli (in roosjes) en de prei (in ringen gesneden) toevoegen en omscheppen; 700ml water en de opgeloste maïzena toevoegen, goed omscheppen en vervolgens de boter erbij doen.
Het geheel 15 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op laag vuur laten sudderen; de laatste 5 minuten komkommer (in reepjes gesneden) en taugé toevoegen en goed omscheppen.

Serveertip: Serveren met Kotomisi Basmati.

Variatietip: Voor een pittiger smaak voeg een plakje verse Madam Jeanette peper toe. Varieer de tahoe met Quorn of Valess. Voor een vleesgerecht, vervang de tahoe met varkens- of runderreepjes.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Evy 19 oktober 2020 16:15
5/5
YES YES YES Mijn Kookboek functie werkt supperrrrrrrrr!! Lekker al mijn favorietjes nu opslaan en m'n weekmenu samenstellen.
jeroen van der veer 3 oktober 2020 16:08
5/5
dit ziet heerlijk uit en je print je alles uit en ga je gang top en lekker etten .
Laila 17 september 2020 10:46
5/5
Heerlijk recept heb hem uitgeprobeerd met de gehaktbal! Lekker zo iedere week even kijken wat het nieuwe recept weer is.
Gerrit 14 september 2020 09:54
5/5
Moksie Speciaal, Moksie metie en losie foroe samen met de roast red Pork beste marinades van faja lobi. Lekker lang marineren van de voren hmmm!
Jill 31 augustus 2020 11:09
5/5
Wat waren de kipspeisjes lekker zeg heerlijk recept. Vanavond gaan we de Faja Lobi tikka masala nieuwe recep van vorige week maken!
Chantal 3 augustus 2020 13:28
5/5
Ik volg jullie op instagram en ga binnenkort voor het eerst nasi maken met jullie Product. Ben benieuwd:) Alles ziet er zo lekker uit en makkelijk te maken. Ik ga het ervaren en laat dan we ten of het is gelukt! Bedankt voor de inspiratie alvast. ...
Pien 30 juni 2020 09:13
5/5
Sandhia's Recepten Deel 5 is een kraker van een boek, wow! Zoveel mensen kennen dit mooie merk nog niet, jullie verdienen een recensie. Vanavond lekker koken met jullie Losie Foroe Traf asie
Hewe 5 juni 2020 10:42
5/5
Lekker man faja faja
Fer luijten 28 mei 2020 16:59
5/5
vandaag het boek binnen gekregen gelijk voor het weekend een lekker recept uit gehaald , prachtig boek.
Puk 19 mei 2020 10:02
5/5
Geweldige producten om nu in deze tijd lekker thuis te eten met gezelligheid in de tuin, 5+

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Chop Soy Vegetarian (gezond, slank en lekker vegetarisch gerecht)

1. Voorbereiding:
Kotomisi Basmati bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking en de groenten snijden.
Een flinterdun laagje rondom de tahoe afsnijden (anders maakt het lichtelijk zuur) en in reepjes snijden.
Maïzena in 100 ml water oplossen.
2. Tahoe in ruim olie licht bakken, daarna afscheppen.
3. In een grote wok de ui met 6 eetlepels olie fruiten; 7 eetlepels Kousenband Trafasie (roerbakmix), gemberpoeder, bruine suiker, Aromat (met tuinkruiden) hieraan toevoegen en omscheppen.
4. Winterwortel (in reepjes gesneden), paprika's (in reepjes gesneden), kousenband (schuin gesneden), paksoi (in stukjes), broccoli (in roosjes) en de prei (in ringen gesneden) toevoegen en omscheppen; 700ml water en de opgeloste maïzena toevoegen, goed omscheppen en vervolgens de boter erbij doen.
Het geheel 15 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op laag vuur laten sudderen; de laatste 5 minuten komkommer (in reepjes gesneden) en taugé toevoegen en goed omscheppen.

Ingrediënten
- Faja Lobi Kousenband Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 2 el Aromat (met tuinkruiden) - 1 el bruine suiker - 400 gr Kotomisi Basmati (rijst speciaal voor Sandhia's Rijst Gerechten) - 2 klontjes halvarine - 4 el maïzena - 4 tl gemberpoeder - zonnebloemolie - 1 grote ui - 500 gram winterwortel - 3 paprika's (geel, groen en rood) - 200 gram kousenband of 1/2 komkommer - 1 bosje paksoi, 400 gram broccoli - 1 stengel (200 gram) prei - 250 gram taugé - 500 gram tahoe