Creoolse geroosterde varkensvlees

Home Recepten
Creoolse geroosterde varkensvlees
Afbeelding van Creoolse geroosterde varkensvlees
Afbeelding van Creoolse geroosterde varkensvlees

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: Gember en Chinese vijfkruidenpoeder aan ½ pot (180 ml) Moksie Speciaal Trafasie (marinade) toevoegen en goed mengen.
  • STAP 2: Marineer het vlees hiermee 2-3 uur of marineer het een nacht van tevoren.
  • STAP 3: Leg het vlees op een ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade na het marineren (van stap 2) erover en leg op elk stuk vlees een klontje boter.
  • STAP 4: Rooster het vlees 30 minuten in de elektrische- of heteluchtoven of op de barbecue op 200 graden gaar.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Speciale Vlees Gerechten en Kookvideo's

Serveertip: Serveren met o.a. Moksie Alesie Trafasie, Nasi Trafasie, Bami Trafasie, Tjauw-Min Trafasie.

Variatietip: Varieer de varkenshaas met schouderkarbonade of vlees naar keuze.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Fien 13 september 2018 14:10
5/5
Woowie wat heerlijk allemaal. Gisteren heb ik voor de familie de: Macaroni met kousenband en spiegelei samen met de Honey Chicken geroosterde kippenbouten geglaceerd met het honing gemaakt, 1 alles is in 1 keer gelukt en 2 wooooow wat hebben we met z'n allen gesmuld, groot van van jullie Faja Lobi, laat de Albert Heijn maar snel meer producten opnemen. ...
Jerney 22 oktober 2020 14:48
5/5
Een merk met waardes, authenticiteit en een fijne mix van smaken.
Ne 21 oktober 2020 09:09
5/5
Van het weekend alle marinades proeven zin in met het mooie kookboek
I. Jansen Klomp 20 oktober 2020 13:30
5/5
Jullie producten kan ik niet vinden in de Albert Hein of jumbo kan ik ze ook online bestellen?
Glennis 20 oktober 2020 11:47
5/5
Schuif maar door hoor! Al jullie producten al eens geprobeerd. Bruine Bonen met drumsticks blijven mijn favoriet.
Vikash 20 oktober 2020 10:18
5/5
5 sterren zeker verdiend.
Evy 19 oktober 2020 16:15
5/5
YES YES YES Mijn Kookboek functie werkt supperrrrrrrrr!! Lekker al mijn favorietjes nu opslaan en m'n weekmenu samenstellen.
Olivia 19 oktober 2020 13:49
5/5
Met mijn Spaanse roots voel ik me helemaal thuis in jullie keuken. Goed kookboek en leuk om te twisten met spaans
Sem 19 oktober 2020 12:34
5/5
Jullie verassen ons telkens weer! De Faja Nuggets gemaakt sjezus wat een geweldig recept wat een smaakbelevenis.
Lillian 19 oktober 2020 12:31
5/5
Het kookboek ontvangt van mij een 10.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Creoolse geroosterde varkensvlees
  • STAP 1: Gember en Chinese vijfkruidenpoeder aan ½ pot (180 ml) Moksie Speciaal Trafasie (marinade) toevoegen en goed mengen.
  • STAP 2: Marineer het vlees hiermee 2-3 uur of marineer het een nacht van tevoren.
  • STAP 3: Leg het vlees op een ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade na het marineren (van stap 2) erover en leg op elk stuk vlees een klontje boter.
  • STAP 4: Rooster het vlees 30 minuten in de elektrische- of heteluchtoven of op de barbecue op 200 graden gaar.
Ingrediënten
- 1 tl vers geraspte gember of ½ tl gemberpoeder - 1 tl Chinese vijfkruidenpoeder (spicepowder) - 1 pot (360ml) Faja Lobi Moksie Speciaal Trafasie (vers bereide marinade) - 500 gram varkenshaas - boter