De Gouden Kapsalon (highfrites snackbar klassieker)

Home Recepten
De Gouden Kapsalon (highfrites snackbar klassieker)
Afbeelding van De Gouden Kapsalon (highfrites snackbar klassieker)

Bereidingswijze

1. Frites:

  • STAP 1: Bak of frituur de frites volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.

2. Trafasie Vlees:

  • STAP 2: Kipfilet in ruim water gaarkoken, afgieten en pluizen.
  • STAP 3: 5 eetlepels olie verhitten, ui (in halve ringen) en knoflook (fijn geperst) hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 4: Voeg gepluisde kipfilet, rode peper en eventueel maïs hieraan toe, omscheppen, bak het vlees 3 minuten, met deksel op de pan, op matig vuur; af en toe omscheppen.
  • STAP 5: Voeg Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree, Trassie Trafasie en zwarte peper hieraan toe en omscheppen. Hierna het water en de bruine suiker toevoegen, omscheppen en 10 minuten met deksel op de pan op matig vuur opbakken; af en toe omscheppen. Vlees laten afkoelen.
  • STAP 6: Schep een laag friet in een aluminium schaal, daarna een laag Trafasie Vlees erop en verdeel de kaas erover; zet het circa 5 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten.
  • STAP 7: Neem de schaal uit de oven en verdeel tomaat (in dunne plakken) en de ijsbergsla erover.
  • STAP 8: Maak Roti Dippy Saus door Faja Lobi Madam Jeanette Sambal, mayonaise en honing met elkaar mengen

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Sandhia's Hapjes en Kookvideo's.

Serveertip: Schenk Roti Dippy Saus over De Gouden Kapsalon.

Variatietip: Varieer de frites met frites met schil.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Jonnie 15 augustus 2022 07:45
5/5
Nou ik heb een lekkere tip voor de medefans.... Chicken Curry met garlic naan! En de Chicken Curry is vervangen voor bijvoorbeeld de Moksie Metie of de Moksie Speciaal kip, lekker met ijsber gsla en een plakje cheddar of knoflooksaus 🤗 Kan het recept jammer genoeg niet delen hier ...
Sterre 14 augustus 2022 10:57
5/5
Surinaamse ovenpastei was een echte delicatesse wat hebben we gesmuld. Aankomende weekend een grote BBQ op de planning met al jullie lekkere sauzen als natuurlijk nasi en bami erbij ❤️
Cil 12 augustus 2022 09:25
5/5
Frietje Favorietje met Nasi en gegrile kip dit weekend voor ons bezoek! Vleesjes lekker in de marinade met rijstwijn te heerlijk kan niet wachten.
Rohan 9 augustus 2022 08:15
5/5
Heerlijk romig de tikka masala! ❤️❤️❤️
Blekestijn 9 augustus 2022 00:00
5/5
Rustig aan hoor! Heb deel 1,3 en 5. Baal dat ik niet deel 2 en 4 heb. Daarom van Deel 6 nu 2 in de pre-order staan, hopelijk ontvang ik hem volgende week. Heb begrepen dat de boot bijna gear riveerd is. ...
Nirende 8 augustus 2022 08:09
5/5
Lasagne is thuis onze favoriet. Leuk dat jullie hier recepten op hebben, afwisseling brengt je weer op nieuwe eigen creaties. Misschien leuk als jullie fans ook recepten laten delen via hun mijn kookboek link? Dan heb je zowel jullie recepten, als recepten van jullie met unieke creaties van de fans ❤️😋 Zal jullie een mail sturen met mijn idee xoxo ...
Rowin 7 augustus 2022 08:54
5/5
Roti Chicken Wrap was een aangename verassing, doet me denken aan de mcdonalds! 🍟🍔🌮
F 7 augustus 2022 00:00
5/5
Maakt niet uit dat het wat langer doet faja lobi! Was bij Deel 5 ook, komt omdat het van ver komt en prima de kwaliteit van iedere editie is immens goed. Deel 6 nu 2 van gekocht.
Op 5 augustus 2022 08:39
5/5
De stap-voor-stap recepten zijn echt handig. Vastmaken van je beeld ook zo'n functie waar echt over nagedacht is. Je ziet aan alle kanten dat dit bedrijf alles uit passie doet😍
Chantl & Gezin 3 augustus 2022 08:03
5/5
Wij koken denk ik al zolang dat jullie bestaan. De producten zijn in de jaren alleen maar beter geworden en de declaraties ook. De combinatie van jullie producten, met de social media en koo kvideo's werkt voor ons: Ene week kook ik, dan mijn man maar ook mijn kinderen pakken gewoon weleens iets van jullie menu. Is toch geweldig? Mijn favoriet: Gegrilde kipspiesjes met Moksie Alesie. Ga zo door geweldig familie bedrijf ❤️❤️❤️ ...
Remy 3 augustus 2022 00:00
5/5
Heerlijk. Hoop dat ik het boek volgende week of de week erop ontvang. Neem jullie tijd hoor, tot nu toe plezier gehad van alle edities.
The greatest 2 augustus 2022 08:00
5/5
De allerbeste en vriendelijke mensen van Faja Lobi team! ZO gek op jullie! Deel 6 staat in bestelling can't wait ❤️❤️❤️
Samer 2 augustus 2022 00:00
5/5
Wij wachten al even op Sandhia's Recepten maarrrrr deel 5 was precies zo haha. Dat was ook een kanon! Begrijp dat de boot bijna er is en wij binnen 2 weken het boek ontvangen, alle begr ip. Meerdere dingen die ik in de pre-order heb staan zijn vertraagd. Mijn werkgever heeft klanten met zendingen in de haven van Rotterdam en het is een drama bij havens in de wereld waardoor boten vertragen. ...
Noah 1 augustus 2022 07:51
5/5
Weer een recept goedgekeurd hoor de roti met javaanse ketjap kip 💹
Rego 29 juli 2022 09:23
5/5
Eksi Koekoe Trafasie beste cake die er bestaat op de wereld smaaksensatie.
Janaya 28 juli 2022 08:32
5/5
De beste bal recept is met trafasie erin!!! Ik praat over het recept: Boordje gehaktbal trafasie 😋
R. 28 juli 2022 00:00
5/5
Wij wachten rustig hoor!! Deel 5 duurde ook zo lang, maar snappen we wel met deze kwaliteit, en al die echte gouden accenten. Zie je nergens!
Roos 27 juli 2022 08:06
5/5
De vispakketjes vallen hier enorm in de smaak hoor! Super recept weer van jullie lobi❤️❤️
Ellen 27 juli 2022 00:00
5/5
Echt de beste recepten van Sandhia's Recepten Faja Lobi! Kan niet wachten tot deel 6 uit is deel 4 en 5 zijn nog steeds favorietjes.
Mimi 26 juli 2022 07:51
5/5
Bedank ons maar later: Caribische kip uit de oven op de bbq leggen, oooh heel de wijk kwam op ons af, wat is die geur?!!!! Haha! Als je alleen al nasi trafasie of bami trafasie maakt heb je dat in huis en dan via de luchtafvoer naar buiten rondom je huis so delicious ❤️ ...
Ashna 26 juli 2022 00:00
5/5
10 sterren voor jullie kookboeken!! Begin augustus deel 6 kan niet wachten, heb er 5 in bestelling voor de hele fam.
Kiki 25 juli 2022 00:00
5/5
Echt te lekker jullie recepten. Het zijn ook gewoon recepten voor alle momenten wel iets! Deel 6 staat in bestelling! Zin in en lekker met deze temperaturen jullie BBQ recepten en dan verse nasi trafasie en bami trafasie serveren en je vleesjes van de bbq oh jammer dat het weer maandag is vanavond maar weer bbq-en ...
Summer vibes 24 juli 2022 09:43
5/5
Kunnen geen genoeg krijgen van de Spaghetti recepten. We maken regelmatig met de zalmspiesjes, die we eerst in de faja saus laten stomen op de BBQ, om gek van te worden 😍
Ryan 24 juli 2022 00:00
5/5
Deel 6 gaat weer de bom worden zie ik, leuk het inkijkexemplaar!! Besteld and will be waiting on it
F 22 juli 2022 00:00
5/5
Echt te gekke recepten hebben jullie. Stel elke week mijn weekmenu samen aan de hand van jullie kookvideo's. Deel 6 staat in bestelling en wacht ik rustig af. Deel 5 was ook al zo een k lapper, ook echt een kwaliteit boekje hoor jammer dat ik niet nog 1 ervan had gekocht. ...
Hermien 21 juli 2022 08:11
5/5
De naan met masala was om te smullen. Merk dat de stappen recepten en de kookvideo's voor mij als niet ervaren kok me echt uit de voeten helpen. Ga zo door ❤️❤️❤️
Romee 21 juli 2022 00:00
5/5
We wachten geduldig hmmm. Vorige keer deel 5 ontvingen we uiteindelijk ook in augustus. Doen ook overrompeld van de top kwaliteit. Kunnen niet wachten!
Wiesje 20 juli 2022 08:40
5/5
De Wellingston vleesbroodjes mijn favoriet samen met de Vega Trassie 😍😍😍😍
Miranda 19 juli 2022 00:00
5/5
Heerlijk zeg deel 6 bijna er!!! Wisten jullie dat deel 5 precies dezelfde pre-order tijd was en ook begin augustus ontvangen, denk 4 jaar geleden? Heerlijk in de zomer recepten uitproberen e n super handig dat bij iedere recept alsnog een kookboek zit. ...
Paula Roels 18 juli 2022 20:59
5/5
Vandaag de gehaktschotel gemaakt,heerlijk ga het zeker nog eens maken.Alleen de kruiden zijn moeilijk te kopen.😄

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
De Gouden Kapsalon (highfrites snackbar klassieker)

1. Frites:

  • STAP 1: Bak of frituur de frites volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.

2. Trafasie Vlees:

  • STAP 2: Kipfilet in ruim water gaarkoken, afgieten en pluizen.
  • STAP 3: 5 eetlepels olie verhitten, ui (in halve ringen) en knoflook (fijn geperst) hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 4: Voeg gepluisde kipfilet, rode peper en eventueel maïs hieraan toe, omscheppen, bak het vlees 3 minuten, met deksel op de pan, op matig vuur; af en toe omscheppen. 
  • STAP 5: Voeg Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree, Trassie Trafasie en zwarte peper hieraan toe en omscheppen. Hierna het water en de bruine suiker toevoegen, omscheppen en 10 minuten met deksel op de pan op matig vuur opbakken; af en toe omscheppen. Vlees laten afkoelen.
  • STAP 6: Schep een laag friet in een aluminium schaal, daarna een laag Trafasie Vlees erop en verdeel de kaas erover; zet het circa 5 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten.
  • STAP 7: Neem de schaal uit de oven en verdeel tomaat (in dunne plakken) en de ijsbergsla erover.
  • STAP 8: Maak Roti Dippy Saus door Faja Lobi Madam Jeanette Sambal, mayonaise en honing met elkaar mengen
Ingrediënten
- 1. Frites: - 700 gr Aviko Frites (diepvries) - 2. Trafasie Vlees: - 600 gr kipfilet of kippendijenfilet - zonnebloemolie - 1 ui (grote) - 4 teentjes knoflook - halve rode peper - eventueel 1 blik (200 gr) maïs - 2 el Faja Lobi Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 1½  el tomatenpuree - 1 tl Trassie Trafasie (échte Sandhia's trassie) - 1 tl zwarte peper (gemalen) - ½ kopje (75 ml) water - 1 tl bruine suiker - 3. Groenten: - 100 gr geraspte Goudse belegen kaas 48+ - 2 tomaten - 250 gr ijsbergsla melange - 4. Roti Dippy Saus: - 2 el Faja Lobi Madam Jeanette Sambal  - 2 el mayonaise - 2 el honing
Ga naar mijn laatste sessie