Exotische zalm vers uit de oven met knapperige groenten

Home Recepten
Exotische zalm vers uit de oven met knapperige groenten...
Afbeelding van Exotische zalm vers uit de oven met knapperige groenten

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1.Voorbereiding:

Kotomisi Basmativolgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
Krieltjes met 2 eetlepels Roti Dési Masala (woksaus) mengen.

2. Wok Groenten:

Sugar snaps (heel) en paprika (in reepjes) 4 minuten in ruim water beetgaar koken en uitlekken.
2 eetlepels olie verhitten, sugar snaps, ui (in halve ringen), en paprika hierin 3 minuten wokken; zout naar smaak toevoegen.

3. Zalm Ovenschotel:

De zalm met huid in de grillpan enkele minuten aan weerszijden grillen, daarna overzetten in een ovenschaal; verdeel de overblijvende Roti Dési Masala (woksaus) erover en daarna de krieltjes, ananas (met sap) en de cherrytomaten.
Bak het op 200 graden 10-15 minuten in de oven.

Serveertip: Serveren met Kotomisi Basmati (rijst speciaal voor Sandhia's Rijst Gerechten).

Variatietip: Vervang de sugarsnaps met kousenband en de gele paprika met rode paprika. Varieer de krieltjes met zoete aardappel.  

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Aysa 8 april 2021 09:03
5/5
Zalm Masala weer een mooie combi en direct gelukt.
Roos 7 maart 2021 17:12
5/5
Zalm is masala yumyum
Heidje 9 februari 2021 09:21
5/5
Zalm wordt zo mals ongekend!
Jacky 13 januari 2021 08:16
5/5
Wauw, deze gegrilde zalm met bami ziet er zeer smakelijk uit. Dit gaan we maken, en ook zo proberen te serveren, dankjewel voor jullie top recepten! :)
Galermo 6 januari 2021 08:44
5/5
bami met gegrilde zalm heerlijke combinatie. Leuk mijn kookboek vernieuwd werkt uitstekend.
Ashraf 17 augustus 2021 10:30
5/5
Verse verse spitkool kopen rechtstreeks van de boer, vers kipfilets'ochtends direct van de poelier ophalen, lekker basmati rijst maken en lekker kruiden met faja lobi masala en faja lobi jav aanse marinade en een scheutje trassie pffff mensen een genot van jewelste ...
Harm 30 juli 2021 10:29
5/5
Die turkse broodjes vers van de toerkse bakkert gevuld met jullie vlees recepten is me een posje goddelijk 👌
Fay 3 januari 2020 12:44
5/5
De producten hebben een smaakbeleving waar je u tegen zegt, het ruikt zo vers en zo natuurlijk. Kookboek maakt het helemaal af!
Rebecca S 26 september 2018 16:38
5/5
+ Juiste tekst grootte
+ Mooie vormgeving
+ Kleurrijk
+ Overzichtelijk
+ Erg divers qua recepten
Fins 12 september 2021 09:32
5/5
Als ik jullie zie, als ik jullie hoor, als ik met jullie eet, het maakt je gewoon gelukkig. Probeer het uit mensen als je nog twijfelt. Alleen maar lobi lobi voor deze fam ❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️ ...
Faisel 6 september 2021 11:13
5/5
DE CHICKEN PARAMARIBO GEPROEFD! Was is tie weer superrrr....!! Super dat jullie hem weer in het assortiment hebben, en nu niet meer eruit halen aub 🤣😋😢
Tirza 1 september 2021 10:03
5/5
Gisteren zelf gemaakte friet gemaakt oorlog met jullie pinda sambel, aangelengd met een beetje javaanse marinade en extra piment, sjezus terwijl ik praat loopt het water uit me mond!
Revin 19 augustus 2021 11:58
5/5
Een roots uit het Midden-Oosten en Zuid-Amerika met een beetje Surinaams bloed. Geweldig hoe ik jullie recepten met deze continenten kan combieren, echter een ware aanvulling op onze wekelij kse gerechten 😚 ...
Jamie 5 juli 2021 08:16
5/5
Een erg dik boek is het met een mooie verzameling van alles en nog wat, hier zijn we nog lang niet uit uitgekeken. Desalniettemin verneem ik graag of we ergens kunnen inschrijven om op de ho ogte gehouden te worden over deel 6. ...
Lena 1 juli 2021 12:17
5/5
De roti van Faja Lobi, de handgemaakte uit de diepvries beste ooit. Mijn moeder en oma maakte deze vroeger precies zo met die smaak damnnnnn mang 😇😱
Quinton 23 juni 2021 08:43
5/5
Vanuit Den Helder: Toppers en graag meer bij Vomar laten opnemen.
Anita 15 april 2021 10:11
5/5
Uw kookboek krijgt 5 sterren vanuit België!
Opi 28 maart 2021 10:35
5/5
Boekje helemaal vanuit Friesland: we hebben er veel plezier aan!!
Sim 17 maart 2021 08:31
5/5
Vanuit Suriname een bericht: Tante meegenomen uit NL, breng dit naar nickerie. Geweldig en makkelijk!
Win 15 maart 2021 09:24
5/5
Roti Masala Wrap hoe het in de kookvideo eruit zag was de smaak ook. Super recept mensen, aanrader om te smullen!
Mandy 8 maart 2021 15:33
5/5
Heerlijk. Ik doe zelf ook een halve spitskool erdoorheen en een handje kouseband. Ik gebruik knoflook garnalen van de lidl uit de diepvries. Die smaken hier heerlijk bij! Alle 5 genieten v an deze maaltijd hier in huis! En het staat wekelijks op het menu ...
Nilesh 23 februari 2021 09:23
5/5
Vanuit SU ook jullie beste recensie gegeven. Graag snel en meer faja lobis in suriname
Rienke 9 februari 2021 12:24
5/5
Nou zelfs in fryslân praten ze over jullie producten. Uit interesse jullie product eens gekocht en het is om te smullen!
Jill 18 januari 2021 09:11
5/5
Amaretto Fruit Cake gemaakt maar de Amaretto vervangen voor PONCHE CARIBE PISTACHIO, was hmmmmm
Ahida 14 december 2020 09:46
5/5
Wanneer culturen bij elkaar komen! Een ode aan jullie kwaliteitskookboek, met een rijkdom aan recepten samengekomen uit verschillende culturen. 10 dikke sterren!
Heino 9 december 2020 12:45
5/5
Zeker weten een goed boek, en zeker een recensie waar. 10 sterren van ons uit Scheveningen
Nieta 5 november 2020 16:57
5/5
Ik sluit me aan bij de fans, een goed en mooi kookboek.
Joe 4 november 2020 08:24
5/5
Gisteren 2 man blij gemaakt met de Javaanse nasi uit het kookboek. Het was een geslaagde avond, al recept na recept lukt het me.
Carola 12 oktober 2020 07:47
5/5
van de piepertjes elke dag overgestapt naar jullie keuken met het kookboek. Dit boek verdiend een dikke 10. Groetjes uit Aalsmeer.
jeroen van der veer 3 oktober 2020 16:08
5/5
dit ziet heerlijk uit en je print je alles uit en ga je gang top en lekker etten .

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Exotische zalm vers uit de oven met knapperige groenten

1.Voorbereiding: 

Kotomisi Basmati volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden. 
Krieltjes met 2 eetlepels Roti Dési Masala (woksaus) mengen. 

2. Wok Groenten: 

Sugar snaps (heel) en paprika (in reepjes) 4 minuten in ruim water beetgaar koken en uitlekken. 
2 eetlepels olie verhitten, sugar snaps, ui (in halve ringen), en paprika hierin 3 minuten wokken; zout naar smaak toevoegen. 

3. Zalm Ovenschotel: 

De zalm met huid in de grillpan enkele minuten aan weerszijden grillen, daarna overzetten in een ovenschaal; verdeel de overblijvende Roti Dési Masala (woksaus) erover en daarna de krieltjes, ananas (met sap) en de cherrytomaten. 
Bak het op 200 graden 10-15 minuten in de oven.
 

Ingrediënten
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Dési Masala (vers bereide woksaus) - 400 gram krieltjes (voorgekookt) - 1 blik (234 gram) ananas stukjes - 8 stuks cherrytomaten - 650 gram zalm met huid - 200 gram sugar snaps - 1 rode ui - zonnebloemolie - 1 gele paprika - 400 gram Kotomisi Basmati (rijst speciaal voor Sandhia's Rijst Gerechten)  
Ga naar mijn laatste sessie