Exotische zalm vers uit de oven met knapperige groenten

Home Recepten
Exotische zalm vers uit de oven met knapperige groenten...
Afbeelding van Exotische zalm vers uit de oven met knapperige groenten
Afbeelding van Exotische zalm vers uit de oven met knapperige groenten

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1.Voorbereiding:

Kotomisi Basmati volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
Krieltjes met 2 eetlepels Roti Dési Masala (woksaus) mengen.

2. Wok Groenten:

Sugar snaps (heel) en paprika (in reepjes) 4 minuten in ruim water beetgaar koken en uitlekken.
2 eetlepels olie verhitten, sugar snaps, ui (in halve ringen), en paprika hierin 3 minuten wokken; zout naar smaak toevoegen.

3. Zalm Ovenschotel:

De zalm met huid in de grillpan enkele minuten aan weerszijden grillen, daarna overzetten in een ovenschaal; verdeel de overblijvende Roti Dési Masala (woksaus) erover en daarna de krieltjes, ananas (met sap) en de cherrytomaten.
Bak het op 200 graden 10-15 minuten in de oven.

Serveertip: Serveren met Kotomisi Basmati (rijst speciaal voor Sandhia's Rijst Gerechten).

Variatietip: Vervang de sugarsnaps met kousenband en de gele paprika met rode paprika. Varieer de krieltjes met zoete aardappel.  

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Fay 3 januari 2020 12:44
5/5
De producten hebben een smaakbeleving waar je u tegen zegt, het ruikt zo vers en zo natuurlijk. Kookboek maakt het helemaal af!
Winston 23 oktober 2019 13:08
5/5
Verslavend kookboek, zeker al 30 recepten uit gemaakt, bijna allemaal in 1 keer gelukt, en die andere keren lag het aan mijzelf hahaha
Jol 15 juli 2019 17:08
5/5
Hulde voor de schrijvers! De Nasi Trafasie blijft wel echt jullie topper, nu snel weer terug komen met de Chicken Paramaribo Trafasie :)
ilona 25 februari 2019 13:22
5/5
een prachtig boek met heerlijke recepten, heb het boek 3 weken en verschillende recepten zijn al goed gelukt. Heel blij mee.
Hilde 25 februari 2019 09:25
5/5
Ik heb het kookboek nu circa 3 maanden en heb verscheidene recepten uitgeprobeerd. Tot mijn verbazing zijn alle recepten volledig gelukt is het makkelijk leesbaar en klopt de uitleg per rece pt! Erg leuk detail, de korte verhaaltjes tussendoor. ...
Gera Blau. 7 februari 2019 10:12
5/5
Geweldig kookboek! Ben verslaafd geraakt door mijn buurvrouw, vanavond lekker de faja lobi ketjap kip maken!!
Timmy 8 januari 2019 10:26
5/5
Een wauw-factor, verschillende hoofdstukken, een grote diversiteit en jullie zijn door mijn test heen: mijn Surinaamse oma maakte bepaalde gerechten, en die komen overeen.
Trinity 29 oktober 2018 17:07
5/5
Van mij krijgen jullie hoogstpersoonlijk een dikke 10 :) Ik geniet oprecht van dit kookboek, wat een diversiteit, wat een kleurrijke vrolijkheid als dat een woord is. Eerlijk en echte recept en, alleen maar lobii! ...
Rebecca S 26 september 2018 16:38
5/5
+ Juiste tekst grootte
+ Mooie vormgeving
+ Kleurrijk
+ Overzichtelijk
+ Erg divers qua recepten
Wilco N.Y. 29 augustus 2018 09:06
5/5
Je zou denken het is weer het zoveelste kookboek, maar ik heb echt veel geleerd, zoveel verschillende recepten! Merk dat ik veel technieken in recepten toe begin te passen op mijn eigen rece pten, zo hoort een kookboek te zijn: Je moet er zelf beter van worden! ...

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Exotische zalm vers uit de oven met knapperige groenten

1.Voorbereiding: 

Kotomisi Basmati volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden. 
Krieltjes met 2 eetlepels Roti Dési Masala (woksaus) mengen. 

2. Wok Groenten: 

Sugar snaps (heel) en paprika (in reepjes) 4 minuten in ruim water beetgaar koken en uitlekken. 
2 eetlepels olie verhitten, sugar snaps, ui (in halve ringen), en paprika hierin 3 minuten wokken; zout naar smaak toevoegen. 

3. Zalm Ovenschotel: 

De zalm met huid in de grillpan enkele minuten aan weerszijden grillen, daarna overzetten in een ovenschaal; verdeel de overblijvende Roti Dési Masala (woksaus) erover en daarna de krieltjes, ananas (met sap) en de cherrytomaten. 
Bak het op 200 graden 10-15 minuten in de oven.
 

Ingrediënten
- - 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Dési Masala (vers bereide woksaus) - 400 gram krieltjes (voorgekookt) - 1 blik (234 gram) ananas stukjes - 8 stuks cherrytomaten - 650 gram zalm met huid - 200 gram sugar snaps - 1 rode ui - zonnebloemolie - 1 gele paprika - 400 gram Kotomisi Basmati (rijst speciaal voor Sandhia's Rijst Gerechten)