Exotische zalm vers uit de oven met knapperige groenten

Home Recepten
Exotische zalm vers uit de oven met knapperige groenten...
Afbeelding van Exotische zalm vers uit de oven met knapperige groenten
Afbeelding van Exotische zalm vers uit de oven met knapperige groenten

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1.Voorbereiding:

Kotomisi Basmativolgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
Krieltjes met 2 eetlepels Roti Dési Masala (woksaus) mengen.

2. Wok Groenten:

Sugar snaps (heel) en paprika (in reepjes) 4 minuten in ruim water beetgaar koken en uitlekken.
2 eetlepels olie verhitten, sugar snaps, ui (in halve ringen), en paprika hierin 3 minuten wokken; zout naar smaak toevoegen.

3. Zalm Ovenschotel:

De zalm met huid in de grillpan enkele minuten aan weerszijden grillen, daarna overzetten in een ovenschaal; verdeel de overblijvende Roti Dési Masala (woksaus) erover en daarna de krieltjes, ananas (met sap) en de cherrytomaten.
Bak het op 200 graden 10-15 minuten in de oven.

Serveertip: Serveren met Kotomisi Basmati (rijst speciaal voor Sandhia's Rijst Gerechten).

Variatietip: Vervang de sugarsnaps met kousenband en de gele paprika met rode paprika. Varieer de krieltjes met zoete aardappel.  

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Fay 3 januari 2020 12:44
5/5
De producten hebben een smaakbeleving waar je u tegen zegt, het ruikt zo vers en zo natuurlijk. Kookboek maakt het helemaal af!
Rebecca S 26 september 2018 16:38
5/5
+ Juiste tekst grootte
+ Mooie vormgeving
+ Kleurrijk
+ Overzichtelijk
+ Erg divers qua recepten
Carola 12 oktober 2020 07:47
5/5
van de piepertjes elke dag overgestapt naar jullie keuken met het kookboek. Dit boek verdiend een dikke 10. Groetjes uit Aalsmeer.
jeroen van der veer 3 oktober 2020 16:08
5/5
dit ziet heerlijk uit en je print je alles uit en ga je gang top en lekker etten .
Chantal 3 augustus 2020 13:28
5/5
Ik volg jullie op instagram en ga binnenkort voor het eerst nasi maken met jullie Product. Ben benieuwd:) Alles ziet er zo lekker uit en makkelijk te maken. Ik ga het ervaren en laat dan we ten of het is gelukt! Bedankt voor de inspiratie alvast. ...
Oompie 7 juli 2020 09:07
5/5
Wat een recensies zeg, daar sluit ik mij bij aan. Gisteren een pot Roti Masala Trafasie gekocht, wat een geslaagde smaak! Ga zeker meer van jullie proberen, kende dit merk nog niet.
Fer luijten 28 mei 2020 16:59
5/5
vandaag het boek binnen gekregen gelijk voor het weekend een lekker recept uit gehaald , prachtig boek.
Janet 24 april 2020 12:04
5/5
Wauwie lekker smullen uit dit geweldige boek!
Esmee O.. 14 april 2020 07:42
5/5
Heerlijk paasweekend gehad met 2 dagen alleen maar faja lobi recepten uit het geweldige kookboek
Lois 18 maart 2020 10:12
5/5
Cadeau gekregen, uit nieuwsgierigheid eens gaan kijken op jullie website, en zie al deze recencies. Hetzelfde gevoel had ik ook, ik was echt verrast, zo leuk, zo kleurrijk en makkelijk uitge legd. Een nieuwe fan erbij !!! ...

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Exotische zalm vers uit de oven met knapperige groenten

1.Voorbereiding: 

Kotomisi Basmati volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden. 
Krieltjes met 2 eetlepels Roti Dési Masala (woksaus) mengen. 

2. Wok Groenten: 

Sugar snaps (heel) en paprika (in reepjes) 4 minuten in ruim water beetgaar koken en uitlekken. 
2 eetlepels olie verhitten, sugar snaps, ui (in halve ringen), en paprika hierin 3 minuten wokken; zout naar smaak toevoegen. 

3. Zalm Ovenschotel: 

De zalm met huid in de grillpan enkele minuten aan weerszijden grillen, daarna overzetten in een ovenschaal; verdeel de overblijvende Roti Dési Masala (woksaus) erover en daarna de krieltjes, ananas (met sap) en de cherrytomaten. 
Bak het op 200 graden 10-15 minuten in de oven.
 

Ingrediënten
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Dési Masala (vers bereide woksaus) - 400 gram krieltjes (voorgekookt) - 1 blik (234 gram) ananas stukjes - 8 stuks cherrytomaten - 650 gram zalm met huid - 200 gram sugar snaps - 1 rode ui - zonnebloemolie - 1 gele paprika - 400 gram Kotomisi Basmati (rijst speciaal voor Sandhia's Rijst Gerechten)