Exotische zalm vers uit de oven met knapperige groenten

Home Recepten
Exotische zalm vers uit de oven met knapperige groenten...
Afbeelding van Exotische zalm vers uit de oven met knapperige groenten

Bereidingswijze

1.Voorbereiding:

Kotomisi Basmati volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
Krieltjes met 2 eetlepels Roti Dési Masala (woksaus) mengen.

2. Wok Groenten:

Sugar snaps (heel) en paprika (in reepjes) 4 minuten in ruim water beetgaar koken en uitlekken.
2 eetlepels olie verhitten, sugar snaps, ui (in halve ringen), en paprika hierin 3 minuten wokken; zout naar smaak toevoegen.

3. Zalm Ovenschotel:

De zalm met huid in de grillpan enkele minuten aan weerszijden grillen, daarna overzetten in een ovenschaal; verdeel de overblijvende Roti Dési Masala (woksaus) erover en daarna de krieltjes, ananas (met sap) en de cherrytomaten.
Bak het op 200 graden 10-15 minuten in de oven.

Serveertip: Serveren met Kotomisi Basmati (rijst speciaal voor Sandhia's Rijst Gerechten).

Variatietip: Vervang de sugarsnaps met kousenband en de gele paprika met rode paprika. Varieer de krieltjes met zoete aardappel.  

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Geralda 13 oktober 2023 06:13
5/5
De lekkerste zalm kan je maken met faja lobi producten. Het wordt er zo mals van hmm 😋😋😋
Robert 14 augustus 2023 08:43
5/5
Zalm combinatie in de sandhia's roti zo lekker. Eerst de zalm lekker in masala, doperwten en tomaatjes maken en dan rollen in een sandhia's roti die je even in de pan met roomboter aanbakt 😋😋😋 ...
Yense 18 juni 2023 09:11
5/5
Kabeljauwpakketjes Trafasie zo lean en zo lekker! Aanrander mensen en de zalm word zo zacht pff
Nicolette 15 juli 2022 09:05
5/5
Spiesjes van zalm masala met spiesjes moksie metie, zo een smaakmaker en kleurrijk voor het oog je raakt er nog net niet van verblind 😎
lacy 18 mei 2022 08:02
5/5
Zalm masala, verse kousenband, sopropo en basmati rijst 😋😋😋😋😋😋😋😋
Angelina 22 maart 2022 08:18
5/5
Nasi Trafasie met kasripo kip en Surinaamse Bami met gegrilde zalm en verse groenten onze favorieten 😋 In de zomer doen we de kasripo kip en gegrilde zalm op de boretti houtskool wat een smaaksensatie. Tijdens het grillen is het ook lekker jullie tonight trafasie over de zalm heen te doen! ...
Nelinda 15 november 2021 09:30
5/5
Mmmm zalm in masala. Zo smaakvol! Haal verse verse zalm, en maak het vers met jullie mix met spitskool erbij vers van een groenteboer die ook met een kraampje voor zijn grote velden staat 😋😋😋 ...
Aysa 8 april 2021 09:03
5/5
Zalm Masala weer een mooie combi en direct gelukt.
Roos 7 maart 2021 17:12
5/5
Zalm is masala yumyum
Heidje 9 februari 2021 09:21
5/5
Zalm wordt zo mals ongekend!
Jacky 13 januari 2021 08:16
5/5
Wauw, deze gegrilde zalm met bami ziet er zeer smakelijk uit. Dit gaan we maken, en ook zo proberen te serveren, dankjewel voor jullie top recepten! :)
Galermo 6 januari 2021 08:44
5/5
bami met gegrilde zalm heerlijke combinatie. Leuk mijn kookboek vernieuwd werkt uitstekend.
Irmie 10 november 2023 08:24
5/5
Heerlijke roti kip masala blijft de favoriet hier thuis, lekker laten pruttelen, lekker geuren tot in de wijk, vers vers met gesneden pepers ooh begin te watertanden 😋🤗
Charlotte A. 8 mei 2023 08:15
5/5
De pakketjes recepten zijn een toevoeging aan een gezond menu. Onze favoriet zijn de /zalmpakketjes traf/ makkelijk en snel. Onze visboer in het dorp heeft een rechtstreekse lijn met een vis sersboot die 1 x per week verse eigen aanvoer heeft uit Noorwegen. Als je dit proeft, zo vers vers, ongekende sensatie❤️ ...
Rens 1 september 2022 00:00
5/5
Het verbaasd me hoe groot jullie keuken is. Zo divers veel recepten heeft het kookboek. Toch is het niet zo groot nog als merk? Wij supporten jullie iig. Dikke 10 voor het kookboek van ons. Groetjes Rens ...
Toine 19 juli 2022 08:53
5/5
Ketjap knoflook garnalen samen met jullie producten zo lekker. Of je doet het met rijst, met bami of op een vers surinaamse broodje belegd met boter en een beetje knoflooksaus, pfoee! 😋
Misty 26 april 2022 07:38
5/5
Heerlijke sate maken we op vers afgebakken pistoletjes! Vers van het bakketje nomnomnom
Renate Bakker 8 april 2022 21:03
5/5
Regelmatig wordt hier de Surinaamse bami gegeten is altijd een hit hier in huis! Als ik ff geen inspiratie heb roepen ze in echo surinaamse bami alla Naadje😁 Ik gebruik vaak groenten die voor handen zijn of op moeten, wel altijd vers en Faja Lobi staat standaard in de voorraadkast! Echt altijd lekker ...
Tinnke 21 maart 2022 08:10
5/5
Iedereen houd van een broodje bal. Maar julie bal trafasie broodje wo wo wo wat een smaaksensatie. Lekker die ballen op mijn oma's manier maken met vers vlees van de boederij met jullie ingr edienten erbij, hoooooo kon ik dit mijn oma maar laten proeven ❤️ ...
Carl 29 november 2021 08:15
5/5
De snelle eenpanswok met kip en snijbonen is echt een aanrader als je snel super vers en gezond iets wilt eten 💪
Ashraf 17 augustus 2021 10:30
5/5
Verse verse spitkool kopen rechtstreeks van de boer, vers kipfilets'ochtends direct van de poelier ophalen, lekker basmati rijst maken en lekker kruiden met faja lobi masala en faja lobi jav aanse marinade en een scheutje trassie pffff mensen een genot van jewelste ...
Harm 30 juli 2021 10:29
5/5
Die turkse broodjes vers van de toerkse bakkert gevuld met jullie vlees recepten is me een posje goddelijk 👌
Fay 3 januari 2020 01:00
5/5
De producten hebben een smaakbeleving waar je u tegen zegt, het ruikt zo vers en zo natuurlijk. Kookboek maakt het helemaal af!
Rebecca S 26 september 2018 00:00
5/5
+ Juiste tekst grootte
+ Mooie vormgeving
+ Kleurrijk
+ Overzichtelijk
+ Erg divers qua recepten
Odilia 6 oktober 2023 08:03
5/5
Zo leuk aan jullie recepten, ze zien er zo lastig uit maar ontiegelijk lekker, maar door de handige recepten in stap vorm met allemaal gimmicks en dan ook de kookvideo zorgen jullie echt erv oor dat we kok's worden. 10 sterren en heb ik GESTEMD op Beste website v/h jaar en Beste product v/h jaar hoor! Zet hem op! ❤️😊 ...
Christopher 24 augustus 2023 00:00
5/5
Leende voorheen het sandhias recepten boek van de buurtjes. Elke keer kwam er zo een geweldige geur uit de tuin, en ja hoor zo maakte ik kennis met jullie en heb nu dezelfde verslaving. Leuk hoor, het brengt de hele wijk bij elkaar, zo zie je wat jullie doen. Toppers! ...
Bianca 21 augustus 2023 08:16
5/5
Heerlijk weer dit weekend genoten van al het lekkers. Onze favoriet blijft Moksie Speicaal Trafasie. Groetjes uit Hoorn. Bianca 😍
Helma 11 juli 2023 00:00
5/5
Helemaal vanuit Roermond willen we jullie complimenten aanbieden voor deze grandioos lekkere recepten. Het kookboek is een ware aanvulling op je weekmenu en niet alleen bestemd voor feest re cepten. Groetjes en kusjes, Helma. ...
Gekko 8 juni 2023 08:15
5/5
10 uit een 10. Gewoon top.
Romijnders 7 mei 2023 00:00
5/5
We hebben dit boek deel 6 die we met het hele gezin delen. We doen nu 4 weken lang dat 1 gezinslid iets gaat maken uit het boekie, en ons verrast. Het was zo lekker en leuk!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Exotische zalm vers uit de oven met knapperige groenten

1.Voorbereiding: 

Kotomisi Basmati volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden. 
Krieltjes met 2 eetlepels Roti Dési Masala (woksaus) mengen. 

2. Wok Groenten: 

Sugar snaps (heel) en paprika (in reepjes) 4 minuten in ruim water beetgaar koken en uitlekken. 
2 eetlepels olie verhitten, sugar snaps, ui (in halve ringen), en paprika hierin 3 minuten wokken; zout naar smaak toevoegen. 

3. Zalm Ovenschotel: 

De zalm met huid in de grillpan enkele minuten aan weerszijden grillen, daarna overzetten in een ovenschaal; verdeel de overblijvende Roti Dési Masala (woksaus) erover en daarna de krieltjes, ananas (met sap) en de cherrytomaten. 
Bak het op 200 graden 10-15 minuten in de oven.
 

Ingrediënten
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Dési Masala (vers bereide woksaus) - 400 gram krieltjes (voorgekookt) - 1 blik (234 gram) ananas stukjes - 8 stuks cherrytomaten - 650 gram zalm met huid - 200 gram sugar snaps - 1 rode ui - zonnebloemolie - 1 gele paprika - 400 gram Kotomisi Basmati (rijst speciaal voor Sandhia's Rijst Gerechten)  
Kerstmenu 2023
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
Ga naar mijn laatste sessie