Frietje Favorietje (friet met kipspiesjes en pindasaus)

Home Recepten
Frietje Favorietje (friet met kipspiesjes en pindasaus)...

Bereidingswijze

1. Frites:

  • STAP 1: Bak of frituur de frites volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.

2. Kipspiesjes:

  • STAP 1: Voeg Nasi Trafasie aan kippendijenfilet (in blokjes) toe, goed mengen en 7 minuten marineren. Rijg het vlees aan de pennen.
  • STAP 2: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill de kipspiesjes circa 10 minuten op matig vuur; tussentijds enkele keren omdraaien
  • STAP 3: Bestrijk ze halverwege lichtelijk met boter, nog even grillen tot het vlees gaar is.

3. Pinda Sambel Trafasie:

Voeg 200 gram Pinda Sambel Trafasie in een steelpan toe, schenk hieraan 150 ml water, roerend koken tot de gewenste dikte.

TIP: Probeer ook deze Familie Gerechten: Nederlands met een twist en Kookvideo's.

Serveertip: Serveer de frites met Pinda Sambel Trafasie en de kipspiesjes; schenk Pinda Sambel Trafasie over de kipspiesjes.

Variatietip: Varieer de kippendijenfilet met varkensvlees.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Alinda 29 november 2022
5/5
Wanneer weer een lekker recept met frietjes? Zo gek op jullie frietje recepten!!!
Plaats recensie

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Frietje Favorietje (friet met kipspiesjes en pindasaus)

1. Frites:

  • STAP 1: Bak of frituur de frites volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.

2. Kipspiesjes:

  • STAP 1: Voeg Nasi Trafasie aan kippendijenfilet (in blokjes) toe, goed mengen en 7 minuten marineren. Rijg het vlees aan de pennen.
  • STAP 2: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill de kipspiesjes circa 10 minuten op matig vuur; tussentijds enkele keren omdraaien
  • STAP 3: Bestrijk ze halverwege lichtelijk met boter, nog even grillen tot het vlees gaar is. 

3. Pinda Sambel Trafasie:

Voeg 200 gram Pinda Sambel Trafasie in een steelpan toe, schenk hieraan 150 ml water, roerend koken tot de gewenste dikte.

Ingrediënten
- 1. Frites: - 700 gr Aviko Frites (diepvries) - 2. Kipspiesjes - 1 el Faja Lobi Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 500 gr kippendijenfilet - Pennen - 3. Pinda Sambel Trafasie: - 1 pak (200 gr) Faja Lobi Pinda Sambel Trafasie (satésausmix met crunchy pinda's)

Winkelwagentje (0)

FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie