Frietjes Thuis uit de Vuist

Home Recepten
Frietjes Thuis uit de Vuist
Afbeelding van Frietjes Thuis uit de Vuist

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP1: Frituur de frites volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • STAP 2: Voeg 200 gram Pinda Sambel Trafasie in een steelpan toe, schenk hieraan 150 ml water, roerend koken tot de gewenste dikte.

TIP: Probeer ook deze Familie Gerechten: Nederlands met een twist en Kookvideo's.

Serveertip: Schep de frites in een frietzakje Schenk Pinda Sambel Trafasie en mayonaise over de frites Verdeel de ui (fijn gesnipperd) erover

Variatietip: Bak de frites eens in de oven. Varieer je menu eens met Nederlands met een twist .

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Dasney 2 augustus 2021 08:34
5/5
Thuis zochten we al jaren naar iets wat veelzijdig te maken was, veel recepten van waren, en veel afwisseling in is en je zelf je eigen touch en creatie ervan kan maken. Maak kennis met Faja Lobi! We koken letterlijk iedere dag, wel iets van deze fijne famiiekeuken al is het frietjes met satesaus moet de pinda sambel wel van jullie zijn, al eten we piepers met jus dan moet de jus wel aangemengd zijn met trassie en gekruide ketjap, of we gaan fully suri style en eten heerlijk roti. ❤️😍 ...
Arnold 9 maart 2021 09:26
5/5
Echt waar gewoon lekker frietjes met een sate en jullie pinda sambel damn wat een klassieker met een twist.
Jezz 25 mei 2021 13:11
5/5
Koop alles bij de AH XL Den Haag. Zeker 2 x per week op ons menu, iedereen thuis is er gek op.
Olivia 19 oktober 2020 13:49
5/5
Met mijn Spaanse roots voel ik me helemaal thuis in jullie keuken. Goed kookboek en leuk om te twisten met spaans
Puk 19 mei 2020 10:02
5/5
Geweldige producten om nu in deze tijd lekker thuis te eten met gezelligheid in de tuin, 5+
Anoniem 22 april 2020 10:11
5/5
Vanaf nu elke week zeker 2 keer faja lobi op tafel! Thuis leven maakt je culinair creatief, wat een verademing
Jinny 1 april 2020 08:57
5/5
Lekker thuis blijven en lekker koken
Chil 19 maart 2020 16:04
5/5
Natuurlijk wil ik een recesie plaatsen! ELKE dag bezoek ik de Facebook, en met mijn recepten boekje nu thuis ben ik compleet.
Rachel IJzerkoper 13 januari 2020 13:02
5/5
Lieve family
Ik heb nog nooit zo een persoonlijk met liefde gemaakt en zo simpel uitgelegd kookboek gezien om jullie heerlijke eten te kunnen maken.
Nu zie ik ook hier dat je w erkelijk alle producten thuis kan laten bezorgen wat ik ook zeker doe zodat ik niet misgrijp in de supermarkt.
Nogmaals wat een super family xxx
...
Karin Li. 16 augustus 2018 13:07
5/5
Ik heb allerlei bloedgroepen in me met, Italiaans, Afrikaans, Frans en Canadees hahaha. Dit boek vind ik geweldig, veel gerechten op net iets andere manier at ik vroeger thuis al, en kan ik nu weer op mijn eigen manier maken. Heerlijk! ...
Nilam 6 juni 2018 10:29
5/5
Heerlijke recepten, precies zoals ik het vroeger thuis kreeg, heel erg leuk.
Bob en Cindy 23 mei 2018 08:37
5/5
Ik de Surinamer en mijn vrouw de Nederlander die de keukenprinses thuis is, met dit kookboek wordt ik nog meer verwend hahaha
Fins 12 september 2021 09:32
5/5
Als ik jullie zie, als ik jullie hoor, als ik met jullie eet, het maakt je gewoon gelukkig. Probeer het uit mensen als je nog twijfelt. Alleen maar lobi lobi voor deze fam ❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️ ...
Faisel 6 september 2021 11:13
5/5
DE CHICKEN PARAMARIBO GEPROEFD! Was is tie weer superrrr....!! Super dat jullie hem weer in het assortiment hebben, en nu niet meer eruit halen aub 🤣😋😢
Tirza 1 september 2021 10:03
5/5
Gisteren zelf gemaakte friet gemaakt oorlog met jullie pinda sambel, aangelengd met een beetje javaanse marinade en extra piment, sjezus terwijl ik praat loopt het water uit me mond!
Revin 19 augustus 2021 11:58
5/5
Een roots uit het Midden-Oosten en Zuid-Amerika met een beetje Surinaams bloed. Geweldig hoe ik jullie recepten met deze continenten kan combieren, echter een ware aanvulling op onze wekelij kse gerechten 😚 ...
Jamie 5 juli 2021 08:16
5/5
Een erg dik boek is het met een mooie verzameling van alles en nog wat, hier zijn we nog lang niet uit uitgekeken. Desalniettemin verneem ik graag of we ergens kunnen inschrijven om op de ho ogte gehouden te worden over deel 6. ...
Lena 1 juli 2021 12:17
5/5
De roti van Faja Lobi, de handgemaakte uit de diepvries beste ooit. Mijn moeder en oma maakte deze vroeger precies zo met die smaak damnnnnn mang 😇😱
Quinton 23 juni 2021 08:43
5/5
Vanuit Den Helder: Toppers en graag meer bij Vomar laten opnemen.
Anita 15 april 2021 10:11
5/5
Uw kookboek krijgt 5 sterren vanuit België!
Opi 28 maart 2021 10:35
5/5
Boekje helemaal vanuit Friesland: we hebben er veel plezier aan!!
Sim 17 maart 2021 08:31
5/5
Vanuit Suriname een bericht: Tante meegenomen uit NL, breng dit naar nickerie. Geweldig en makkelijk!
Win 15 maart 2021 09:24
5/5
Roti Masala Wrap hoe het in de kookvideo eruit zag was de smaak ook. Super recept mensen, aanrader om te smullen!
Mandy 8 maart 2021 15:33
5/5
Heerlijk. Ik doe zelf ook een halve spitskool erdoorheen en een handje kouseband. Ik gebruik knoflook garnalen van de lidl uit de diepvries. Die smaken hier heerlijk bij! Alle 5 genieten v an deze maaltijd hier in huis! En het staat wekelijks op het menu ...
Nilesh 23 februari 2021 09:23
5/5
Vanuit SU ook jullie beste recensie gegeven. Graag snel en meer faja lobis in suriname
Rienke 9 februari 2021 12:24
5/5
Nou zelfs in fryslân praten ze over jullie producten. Uit interesse jullie product eens gekocht en het is om te smullen!
Jill 18 januari 2021 09:11
5/5
Amaretto Fruit Cake gemaakt maar de Amaretto vervangen voor PONCHE CARIBE PISTACHIO, was hmmmmm
Ahida 14 december 2020 09:46
5/5
Wanneer culturen bij elkaar komen! Een ode aan jullie kwaliteitskookboek, met een rijkdom aan recepten samengekomen uit verschillende culturen. 10 dikke sterren!
Heino 9 december 2020 12:45
5/5
Zeker weten een goed boek, en zeker een recensie waar. 10 sterren van ons uit Scheveningen
Nieta 5 november 2020 16:57
5/5
Ik sluit me aan bij de fans, een goed en mooi kookboek.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Frietjes Thuis uit de Vuist
  • STAP 1:  Frituur de frites volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • STAP 2: Voeg 200 gram Pinda Sambel Trafasie in een steelpan toe, schenk hieraan 150 ml water, roerend koken tot de gewenste dikte.
Ingrediënten
- 700 gr Aviko Frites (diepvries) - 1 pak (200 gr) Faja Lobi Pinda Sambel Trafasie (satésausmix met crunchy pinda's) - mayonaise - 1 ui
Ga naar mijn laatste sessie