Gegrilde kipspiesjes met Madam Jeanette Honing-Mayo

Home Recepten
Gegrilde kipspiesjes met Madam Jeanette Honing-Mayo
Afbeelding van Gegrilde kipspiesjes met Madam Jeanette Honing-Mayo
Afbeelding van Gegrilde kipspiesjes met Madam Jeanette Honing-Mayo

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Gegrilde Kipspiesjes:

  • STAP 1: Voeg Nasi Trafasie aan kipfilet(in blokjes) toe, goed mengen en 10 minuten marineren. Rijg het vlees aan de satéstokjes.
  • STAP 2: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill de spiesjes circa 10 minuten op matig vuur; tussentijds enkele keren omdraaien
  • STAP 3: Bestrijk de spiesjes halverwege lichtelijk met boter, nog even grillen tot het vlees gaar is.

2. Madam Jeanette Honing-Mayo:

  • STAP 4: Madam Jeanette Piccalilly (gele sambal), mayonaise en honing met elkaar mengen tot een gladde saus.

TIP: Probeer ook deze Sandhia’s Gerechten: Saté en Spiesjes en Kookvideo's.

Serveertip: Schenk Madam Jeanette Honing-Mayo over de saté, serveer met Sandhia’s Salade of met Ovenaardappels.

Variatietip: Varieer de kipfilet met vlees naar keuze.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Lietje 25 juni 2020 09:57
5/5
Mooi kookboek met veel mooie producten!! Madam Jeanette blijft een topper
Roos 23 juni 2020 08:40
5/5
Mijn favorieten de Moksie Speciaal Trafasie, de Nasi Trafasie, de Moksie Alesie Trafasie, de Madam Jeanette en natuurlijk de Witte Bami Trafasie. Stuk voor stuk geweldige producten, die me t elkens weer het gevoel van een pro kok geven. Fijn dat jullie telkens met nieuwe recepten komen, ik raak al 10 jaar nooit uitgekookt, genoeg inspiratie!! :)) ...
I. Jansen Klomp 20 oktober 2020 13:30
5/5
Jullie producten kan ik niet vinden in de Albert Hein of jumbo kan ik ze ook online bestellen?
Glennis 20 oktober 2020 11:47
5/5
Schuif maar door hoor! Al jullie producten al eens geprobeerd. Bruine Bonen met drumsticks blijven mijn favoriet.
Vikash 20 oktober 2020 10:18
5/5
5 sterren zeker verdiend.
Evy 19 oktober 2020 16:15
5/5
YES YES YES Mijn Kookboek functie werkt supperrrrrrrrr!! Lekker al mijn favorietjes nu opslaan en m'n weekmenu samenstellen.
Olivia 19 oktober 2020 13:49
5/5
Met mijn Spaanse roots voel ik me helemaal thuis in jullie keuken. Goed kookboek en leuk om te twisten met spaans
Sem 19 oktober 2020 12:34
5/5
Jullie verassen ons telkens weer! De Faja Nuggets gemaakt sjezus wat een geweldig recept wat een smaakbelevenis.
Lillian 19 oktober 2020 12:31
5/5
Het kookboek ontvangt van mij een 10.
Pol 14 oktober 2020 12:17
5/5
Wij kennen niet meer anders, hele fam wilt alleen nog maar faja

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Gegrilde kipspiesjes met Madam Jeanette Honing-Mayo

1. Gegrilde Kipspiesjes:

  • STAP 1: Voeg Nasi Trafasie aan kipfilet (in blokjes) toe, goed mengen en 10 minuten marineren. Rijg het vlees aan de satéstokjes.
  • STAP 2: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill de spiesjes circa 10 minuten op matig vuur; tussentijds enkele keren omdraaien
  • STAP 3: Bestrijk de spiesjes halverwege lichtelijk met boter, nog even grillen tot het vlees gaar is.

2. Madam Jeanette Honing-Mayo:

  • STAP 4: Madam Jeanette Piccalilly (gele sambal), mayonaise en honing met elkaar mengen tot een gladde saus.
Ingrediënten
- 1. Gegrilde Kipspiesjes: - 1 el Faja Lobi Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 500 gram kipfilet - zonnebloemolie - satéstokjes - 2. Madam Jeanette Honing-Mayo: - 4 el Faja Lobi Madam Jeanette Piccalilly (vers bereide gele sambal) - 2 el mayonaise - 1 el honing