Gegrilde kipspiesjes met Madam Jeanette Honing-Mayo

Home Recepten
Gegrilde kipspiesjes met Madam Jeanette Honing-Mayo
Afbeelding van Gegrilde kipspiesjes met Madam Jeanette Honing-Mayo
Afbeelding van Gegrilde kipspiesjes met Madam Jeanette Honing-Mayo

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Gegrilde Kipspiesjes:

  • STAP 1: Voeg Nasi Trafasie aan kipfilet(in blokjes) toe, goed mengen en 10 minuten marineren. Rijg het vlees aan de satéstokjes.
  • STAP 2: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill de spiesjes circa 10 minuten op matig vuur; tussentijds enkele keren omdraaien
  • STAP 3: Bestrijk de spiesjes halverwege lichtelijk met boter, nog even grillen tot het vlees gaar is.

2. Madam Jeanette Honing-Mayo:

  • STAP 4: Madam Jeanette Piccalilly (gele sambal), mayonaise en honing met elkaar mengen tot een gladde saus.

TIP: Probeer ook deze Sandhia’s Gerechten: Saté en Spiesjes en Kookvideo's.

Serveertip: Schenk Madam Jeanette Honing-Mayo over de saté, serveer met Sandhia’s Salade of met Ovenaardappels.

Variatietip: Varieer de kipfilet met vlees naar keuze.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Jacky 13 januari 2021 08:16
5/5
Wauw, deze gegrilde zalm met bami ziet er zeer smakelijk uit. Dit gaan we maken, en ook zo proberen te serveren, dankjewel voor jullie top recepten! :)
Galermo 6 januari 2021 08:44
5/5
bami met gegrilde zalm heerlijke combinatie. Leuk mijn kookboek vernieuwd werkt uitstekend.
Lietje 25 juni 2020 09:57
5/5
Mooi kookboek met veel mooie producten!! Madam Jeanette blijft een topper
Roos 23 juni 2020 08:40
5/5
Mijn favorieten de Moksie Speciaal Trafasie, de Nasi Trafasie, de Moksie Alesie Trafasie, de Madam Jeanette en natuurlijk de Witte Bami Trafasie. Stuk voor stuk geweldige producten, die me t elkens weer het gevoel van een pro kok geven. Fijn dat jullie telkens met nieuwe recepten komen, ik raak al 10 jaar nooit uitgekookt, genoeg inspiratie!! :)) ...
Nina 21 januari 2021 14:43
5/5
Tajine geprobeerd met wat een leuk recept was dit, 5 sterren!
Linneb 20 januari 2021 16:40
5/5
5 sterren van de 5 maximale sterren voor de perfecte recepten en vele mogelijkheden
Ashanti 18 januari 2021 22:53
5/5
Kon m'n geluk niet op toen ik jullie kookboek ontving erg tevreden en handig boekje om bij de hand te hebben heb er veel van geleerd
Alie 18 januari 2021 11:02
5/5
Welkombox besteld 2 weken geleden, de hele fam is fan geworden, we gaan dit weekend flink inkopen
Jill 18 januari 2021 09:11
5/5
Amaretto Fruit Cake gemaakt maar de Amaretto vervangen voor PONCHE CARIBE PISTACHIO, was hmmmmm
Kimm 17 januari 2021 09:44
5/5
Cupcakes gisteren gemaakt en volledig gelukt het was zo zo lekker!
Tessa 13 januari 2021 10:14
5/5
Vanaf nu nooit meer anders!
Inty 12 januari 2021 08:52
5/5
Oke op Facebook ook al gemeld jullie zijn keigoed geef ons vooral meer nieuwe recepten, we volgen ze iedere weekjes !!
Niels 11 januari 2021 09:46
5/5
Vridjag jl. voor het eerst jullie recepten geprobeerd en dit is direct goed gelukt, stond hier van te kijken normaliter loop je vast met recepten maar het staat ontzettend duidelijk
AA 11 januari 2021 08:50
5/5
Friet met jullie pinda sambel echt formidabel!!!!!
Lucas/yara 6 januari 2021 09:45
5/5
Goedemorgen, we volgen jullie al sinds de hyves periode, grandioos en blijf aub met nieuwe recepten komen.
Lien 5 januari 2021 14:18
5/5
Zekers lekkere recepten ketjap eieren
Inneke 5 januari 2021 10:00
5/5
Kennis gemaakt via via met de producten en nu ook het kookboek!
Inge 4 januari 2021 09:41
5/5
Deze laatste weken iedere week een recept gemaakt en we zijn er ontzettend over te spreken.
Jacky 4 januari 2021 09:18
5/5
BBR recepten zijn perfect en lukken! Gaan nu iedere week 1 x Faja koken :)
Lana 30 december 2020 16:23
5/5
Echt waar elk recept slaagt en is geweldig
Ingeborg 30 december 2020 15:53
5/5
Dikke 10 voor dit kookboek
Nadja 29 december 2020 11:18
5/5
Tajine Trafasie was super gelukt. Graag meer van zulke recepten!
Cynthia 29 december 2020 11:05
5/5
Netjes ontvangen goed ingepakt en wel echt een cadeau met meerwaarde.
Klaas 28 december 2020 10:07
5/5
Jullie welkombox met bakmixen en het kookboek ontvangen. De kerst was geslaagd! Wat een variatiemogelijkheden een echte aanrader.
Annelies 28 december 2020 09:05
5/5
De Gehaktballen Trafasie na die van onze oma de beste die ik ooit heb gegeten, heerlijk in de wintermaanden.
Nalinda 24 december 2020 09:53
5/5
Trassie Trafasie echt mijn favoriet en altijd beschikbaar bij de toko om te hoek!!!
Anyelissa 23 december 2020 11:03
5/5
Faja lobii super merk
Sieben 23 december 2020 10:12
5/5
Echt waar jullie garnalen recepten damn wauw. Dikke grote garnalen met jullie recepten wat een intense beleving
Ladd 22 december 2020 09:54
5/5
Crispy Chicken Burger straks als lunch maken voor de tweede keer, wat een broodje.
Marinke 22 december 2020 09:50
5/5
Waarom kende ik jullie nog niet???? Quarantaine heeft van me een chek kokkie gemaakt mede dankzij jullie!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Gegrilde kipspiesjes met Madam Jeanette Honing-Mayo

1. Gegrilde Kipspiesjes:

  • STAP 1: Voeg Nasi Trafasie aan kipfilet (in blokjes) toe, goed mengen en 10 minuten marineren. Rijg het vlees aan de satéstokjes.
  • STAP 2: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill de spiesjes circa 10 minuten op matig vuur; tussentijds enkele keren omdraaien
  • STAP 3: Bestrijk de spiesjes halverwege lichtelijk met boter, nog even grillen tot het vlees gaar is.

2. Madam Jeanette Honing-Mayo:

  • STAP 4: Madam Jeanette Piccalilly (gele sambal), mayonaise en honing met elkaar mengen tot een gladde saus.
Ingrediënten
- 1. Gegrilde Kipspiesjes: - 1 el Faja Lobi Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 500 gram kipfilet - zonnebloemolie - satéstokjes - 2. Madam Jeanette Honing-Mayo: - 4 el Faja Lobi Madam Jeanette Piccalilly (vers bereide gele sambal) - 2 el mayonaise - 1 el honing