Geroosterde kip op z’n Chinees

Home Recepten
Geroosterde kip op z’n Chinees
Afbeelding van Geroosterde kip op z’n Chinees
Afbeelding van Geroosterde kip op z’n Chinees

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: Knoflook (geperst) en rijstazijn toevoegen aan Moksie Metie Trafasie (marinade) en goed mengen.
  • STAP 2: Doe de kippenbouten in een ovenschaal, schenk de marinade erover, verdeel de marinade met een kwast over het vlees.
  • STAP 3: Marineer het vlees hiermee 2-3 uur of een nacht van tevoren.
  • STAP 4: Rooster het vlees 25-30 minuten in de oven op 200 graden gaar.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: sandhia-s Speciale Vlees Gerechten en Kookvideo's.

Serveertip: Serveren met o.a. Sandhia’s NasiSandhia’s Bami.

Variatietip: Marineer het vlees eens met Faja Lobi Moksie Speciaal Trafasie.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Fien 13 september 2018 14:10
5/5
Woowie wat heerlijk allemaal. Gisteren heb ik voor de familie de: Macaroni met kousenband en spiegelei samen met de Honey Chicken geroosterde kippenbouten geglaceerd met het honing gemaakt, 1 alles is in 1 keer gelukt en 2 wooooow wat hebben we met z'n allen gesmuld, groot van van jullie Faja Lobi, laat de Albert Heijn maar snel meer producten opnemen. ...
Nico 9 oktober 2020 08:29
5/5
Gisteren de ketjap kip gemaakt met masala en de gekruide ketjap, wat een smaaksensatie.
Emidiana 23 september 2020 15:48
5/5
Echt een wauw receppie. Weer super gelukt de kasripotje kip met rijst. Receppies lukken altijd bij jullie lobi lobi voor jullie
Emilia 10 augustus 2020 10:14
5/5
Kennis gemaakt met julli keuken wauw echt super gaan vanavond de roti kip masala uitproberen
Winston 24 juni 2020 10:40
5/5
Kip Masala en Witte Bami toppers!!! Zo makkelijk te maken, en zo een smaaksensatie.
Dinie 1 juli 2019 11:16
5/5
Lekker lekker, gisteren de Tonight Trafasie met snijboontjes en kip gegeten super
Gera Blau. 7 februari 2019 10:12
5/5
Geweldig kookboek! Ben verslaafd geraakt door mijn buurvrouw, vanavond lekker de faja lobi ketjap kip maken!!
jeroen van der veer 3 oktober 2020 16:08
5/5
dit ziet heerlijk uit en je print je alles uit en ga je gang top en lekker etten .
Winoth 30 september 2020 09:48
5/5
Een hindoestaan die het zelfs top vind. Ga zo door!
Jizzy 14 september 2020 09:51
5/5
Zekers top vandaag gaan we voor de tjauw min met moksie metie trafasie en moksie speciaal traf

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Geroosterde kip op z’n Chinees
  • STAP 1: Knoflook (geperst) en rijstazijn toevoegen aan Moksie Metie Trafasie (marinade) en goed mengen.
  • STAP 2: Doe de kippenbouten in een ovenschaal, schenk de marinade erover, verdeel de marinade met een kwast over het vlees.
  • STAP 3: Marineer het vlees hiermee 2-3 uur of een nacht van tevoren.
  • STAP 4: Rooster het vlees 25-30 minuten in de oven op 200 graden gaar.
Ingrediënten
- 4 teentjes knoflook - 2 el rijstazijn - Maak een keuze uit 1 pot (360ml) van één van de volgende populaire (vers bereide) marinades of varieer eens daarmee: - 1. Faja Lobi Moksie Metie Trafasie of - 2. Faja Lobi Moksie Speciaal Trafasie of  - 3. Faja Lobi Losie Foroe Trafasie of   - 4. Faja Lobi Roast Red Pork  - 4 kippenbouten of kippendijenfilet