Gevulde eieren met avocado en bacon

Home Recepten
Gevulde eieren met avocado en bacon
Afbeelding van Gevulde eieren met avocado en bacon

Bereidingswijze

  • STAP 1: Eieren hard koken, pellen, in de lengte halveren en de dooiers verwijderen.
  • STAP 2: De tomaat/bacon …….. en 2 plakjes avocado in kleine stukjes snijden voor de garnering; de rest van de avocado in punt 3 gebruiken.
  • STAP 3: Pureer in een kom eigeel, de overblijvende avocado, mayonaise, selderij, Madam Jeanette Trafasie met een aardappelstamper tot een mooi romig massa; eventueel zout naar smaak toevoegen.
  • STAP 4: Vul de eieren met het mengsel, gebruik hiervoor een spuitzak; garneer het met de stukjes verse avocado en tomaat/bacon, strooi zwarte peper over de gevulde eieren.

TIP: Probeer ook eens de andere Sandhia's Hapjes en Kookvideo's.

Serveertip: ..........................

Variatietip: Ook heerlijk met gebakken uitjes, zongedroogde tomaten of gerookte zalm. Voeg 1 eetlepel geraspte cheddar kaas toe.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Remi 9 november 2023
5/5
RotiChoti Bites💥💥💥: De beste en lekkerste! En de Ketjap eieren hmmmm
Plaats recensie

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Gevulde eieren met avocado en bacon
  • STAP 1: Eieren hard koken, pellen, in de lengte halveren en de dooiers verwijderen.
  • STAP 2: De tomaat/bacon …….. en 2 plakjes avocado in kleine stukjes snijden voor de garnering; de rest van de avocado in punt 3 gebruiken.
  • STAP 3: Pureer in een kom eigeel, de overblijvende avocado, mayonaise, selderij, Madam Jeanette Trafasie met een aardappelstamper tot een mooi romig massa; eventueel zout naar smaak toevoegen. 
  • STAP 4: Vul de eieren met het mengsel, gebruik hiervoor een spuitzak; garneer het met de stukjes verse avocado en tomaat/bacon, strooi zwarte peper over de gevulde eieren.
Ingrediënten
-  6 eieren  - 5 plakjes vleestomaat of  bacon - 1 rijpe avocado (geschild en pit verwijderd) - 2-3 el mayonaise   - 1/2 tl selderij (vers gehakte) - 2 el Faja Lobi Madam Jeanette Trafasie - zwarte peper (gemalen) - zout

Winkelwagentje (0)

FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie