Godjhia (gevulde kokos beignets)

Home Recepten
Godjhia (gevulde kokos beignets)
Afbeelding van Godjhia (gevulde kokos beignets)

Bereidingswijze

Kokos vulling:
Alle ingrediënten van de kokos vulling in een pan doen en 15 minuten, onder af en toe omscheppen, opkoken tot een vaste massa.
Deeg (voor circa 15 godjhia's):
1. Alle ingrediënten van het deeg in een kom in 3 minuten goed en zacht kneden en het daarna 30 minuten laten rijzen.
2. Vorm vervolgens 15 balletjes uit dit deeg.
3. Rol elk balletje met een deegroller op een met Roti Bakmeel Trafasie bestoven tafel uit tot een diameter van 10 cm.
4. Zet 1 eetlepel van de kokos vulling in het midden en vouw het deeg daarna half om; de randen aan de uiteinden platdrukken en daarna om en om dichtvouwen.
5. Bak het in de olie in 1 1/2 minuut aan weerszijden lichtbruin en laat het op keukenpapier uitlekken.

Serveertip: Serveren in een feestelijke schaal.

Variatietip: Varieer de kokos met zoete appels (in blokjes) met rozijnen; ook lekker met rijpe mango.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Oge 16 december 2022 01:00
5/5
We hebben het boek op tijd binnen gekregen, in een luxe sterke cadeaudoos, die we nu gebruiken om hem weer stofvrij te bewaren want de doos is een kopie van het luxe design van het kookboek super leuk! De inhoud zit vol met HEEL veel recepten, geen onzin, geen opgevulde blaadjes met onzinnige verhaaltjes of foto's gewoon recepten en ook nog met een QR code naar de recepten. Voor mij is dit het beste kookboek van de misschien wel 50 uit mijn collectie, geen gelul maar enkel gesmul. ...
Steeltjes 29 november 2023 08:01
5/5
Loaded fries met RotiChoti ❤️
Raj 28 november 2023 08:02
5/5
Heerlijk kerstmenu!
Chanti 28 november 2023 06:39
5/5
Super lekker allemaal! 😃
Andre & Michelle / kids 27 november 2023 08:18
5/5
Traybake Speciaal was weer een geslaagde nieuwe kookvideo, en het kerstmenu is ook weer grandioos. Sowieso is de rollade trafasie al 3 jaar onze all-time fave, we gaan dit keer ook de vispas teitjes erbij doen en de vleesbroodjes 😋🎅 ...
Inge 26 november 2023 08:46
5/5
Zo super dat jullie het kerstmenu altijd tijdig publiceren met oud&nieuw erbij. Heb deze ochtend volop inspiratie opgedaan, ga deze week even het e.e.a. uittesten, ben dit jaar aan de be urt: 1e kerstdag familie met 30 mensen en 10 kinderen, 2e kerstdag schoonfamilie 25 mensen en 5 kinderen, en kerstavond met ons gezin uitpakken. 3 dagen lang plezier met jullie recepten, dank voor de super inspiratie! ...
Evi 24 november 2023 08:39
5/5
KNALLENDE RECEPTEN! ❤️
Romina 23 november 2023 08:20
5/5
Geweldig mooi bedrijf! ❤️❤️
Rin 22 november 2023 08:27
5/5
Heerlijk recept de RotiChoti Bowls en Traybake speciaal 😍
Kw 21 november 2023 06:08
5/5
Geweldige combinaties mogelijk met jullie recepten!
Elke 20 november 2023 06:40
5/5
Elke dag Faja Lobi hmmm!
Ronnie 17 november 2023 06:10
5/5
Heerlijk en makkelijk! Blij met Faja Lobi.
Jazz 17 november 2023 01:00
5/5
Dik verdiende sterren!
Charlotte 16 november 2023 07:45
5/5
De heerlijkste recepten vind je bij dit mooie familiebedrijf ❤️
Ron 15 november 2023 06:08
5/5
De faja nuggets beste uitvinding ooit. We maken deze nu in een grote verse, smullen hmm❤️
Ramy 14 november 2023 05:55
5/5
Ovenkip voor Surinaamse Nasi en Bami, en dan de Nasi Trafasie en Bami Trafasie erbij server, wow! 😚
Tonni 14 november 2023 01:00
5/5
Heel erg dik en fijn kookboek!
Roald 13 november 2023 06:10
5/5
De crispy bowl was geslaagd! ❤️
Irmie 10 november 2023 08:24
5/5
Heerlijke roti kip masala blijft de favoriet hier thuis, lekker laten pruttelen, lekker geuren tot in de wijk, vers vers met gesneden pepers ooh begin te watertanden 😋🤗
Nadine 10 november 2023 01:00
5/5
Een kookboek met allure! Vol met recepten! Met kookvideo's!
Remi 9 november 2023 08:18
5/5
RotiChoti Bites💥💥💥: De beste en lekkerste! En de Ketjap eieren hmmmm
Siraf 9 november 2023 01:00
5/5
Dit boek is een walhalla van recepten in alle vormen en maten EN met kookvideo's via zo'n handige QR scanning!
Rowena 8 november 2023 07:06
5/5
Heerlijk!! ❤️❤️
Ricardo 7 november 2023 08:19
5/5
Jullie ketjap producten zijn magisch. Een goud gloedje die je overal in kan gebruiken alsof het sojasaus is, en geeft een honing zoete volle smaak. Aanrader mensen!😋
Andre vd veen 6 november 2023 14:46
5/5
Lekkere recepten makkelijk te bereiden. Je hoeft ook niet superveel kruiden in huis te hebben zoals in de meeste kookboeken.
Ronaldi 6 november 2023 06:23
5/5
Intens genoten van de super lekkere recepten!
Henkie 3 november 2023 06:18
5/5
Heerlijke receppies!
Hugo 2 november 2023 07:28
5/5
Wanneer je liefhebber bent van samosa, en je het recept Roti Samosa Trafasie tegenkomt. Dit is zo intens lekker en smakelijk, maak het elke week vers, vries het in, en kan de hele maand smul len. Maak de sandhia's roti in de pan met boter, aanrader ❤️ ...
Dennis 1 november 2023 06:46
5/5
kennisgemaakt met dit merk, en nooit meer zonder 😊
Adana 31 oktober 2023 06:35
5/5
Lekkere broodjes recepten! Eet zeker 2 keer per week de faja lobi's ❤️

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Godjhia (gevulde kokos beignets)

Kokos vulling:
Alle ingrediënten van de kokos vulling in een pan doen en 15 minuten, onder af en toe omscheppen, opkoken tot een vaste massa.
Deeg (voor circa 15 godjhia's):
1. Alle ingrediënten van het deeg in een kom in 3 minuten goed en zacht kneden en het daarna 30 minuten laten rijzen.
2. Vorm vervolgens 15 balletjes uit dit deeg.
3. Rol elk balletje met een deegroller op een met Roti Bakmeel Trafasie bestoven tafel uit tot een diameter van 10 cm.
4. Zet 1 eetlepel van de kokos vulling in het midden en vouw het deeg daarna half om; de randen aan de uiteinden platdrukken en daarna om en om dichtvouwen.
5. Bak het in de olie in 1 1/2 minuut aan weerszijden lichtbruin en laat het op keukenpapier uitlekken.

Ingrediënten
- Kokosvulling: - 450 ml melk - 150 gram suiker - 1-2 theelepels vloeibare rode kleurstof (toko) - 3-4 theelepels gemberpoeder - 150 gram kokos (geraspt) - Deeg: - 350 gr Faja Lobi Roti Bakmeel Trafasie - 120 ml water - 70 ml melk (halfvol) - 2 eetlepels roomboter (gesmolten) - Voor het bakken: - zonnebloemolie
Kerstmenu 2023
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
Ga naar mijn laatste sessie