Ketjap Karbonade uit de oven

Home Recepten
Ketjap Karbonade uit de oven
Afbeelding van Ketjap Karbonade uit de oven
Afbeelding van Ketjap Karbonade uit de oven

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: Moksie Speciaal Trafasie (vers bereide marinade) over het vlees verdelen, voeg gember, Chinese vijfkruidenpoeder, mandarijn (uitgeperst) en honing hieraan toe en schep het goed om.
  • STAP 2: Marineer het vlees 2-3 uur of een nacht van tevoren.
  • STAP 3: Doe het gemarineerd vlees in een ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade erover.
  • STAP 4: Grill het 20-25 minuten in de oven op 200 graden.
  • STAP 5: Bestrijk de karbonade na het grillen met 2 eetlepels honing.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Speciale Vlees Gerechten en Kookvideo's

Variatietip: Varieer de kipkarbonade met varkenshaas, varkenslappen, schouderkarbonade of vlees naar keuze. Marineer het vlees eens met Faja Lobi Barbecue Trafasie (marinade).

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Lilly 19 maart 2019 15:56
5/5
Ketjap gamba's de beste met jullie mixen, ik zou nooit een kookboek kopen maar oh wat is dit handig.
Gera Blau. 7 februari 2019 10:12
5/5
Geweldig kookboek! Ben verslaafd geraakt door mijn buurvrouw, vanavond lekker de faja lobi ketjap kip maken!!
Urlie 16 november 2018 13:47
5/5
Karbonade met Nasi Trafasie zo lekker, maak het al jaren!! Kookboek vandaag ontvangen, ik ga mezelf nog meer verrijken.
Floortje 2 november 2018 11:01
5/5
Lekkere Moksie Alesie met karbonade bereikt. Vandaag gaan we lekker Roti Masala maken, zo zin in haha, eerst de werkdag maar overleven. 5 sterren voor jullie
Emilia 10 augustus 2020 10:14
5/5
Kennis gemaakt met julli keuken wauw echt super gaan vanavond de roti kip masala uitproberen
Chantal 3 augustus 2020 13:28
5/5
Ik volg jullie op instagram en ga binnenkort voor het eerst nasi maken met jullie Product. Ben benieuwd:) Alles ziet er zo lekker uit en makkelijk te maken. Ik ga het ervaren en laat dan we ten of het is gelukt! Bedankt voor de inspiratie alvast. ...
Oompie 7 juli 2020 09:07
5/5
Wat een recensies zeg, daar sluit ik mij bij aan. Gisteren een pot Roti Masala Trafasie gekocht, wat een geslaagde smaak! Ga zeker meer van jullie proberen, kende dit merk nog niet.
Roos 23 juni 2020 08:40
5/5
Mijn favorieten de Moksie Speciaal Trafasie, de Nasi Trafasie, de Moksie Alesie Trafasie, de Madam Jeanette en natuurlijk de Witte Bami Trafasie. Stuk voor stuk geweldige producten, die me t elkens weer het gevoel van een pro kok geven. Fijn dat jullie telkens met nieuwe recepten komen, ik raak al 10 jaar nooit uitgekookt, genoeg inspiratie!! :)) ...
Fer luijten 28 mei 2020 16:59
5/5
vandaag het boek binnen gekregen gelijk voor het weekend een lekker recept uit gehaald , prachtig boek.
Janet 24 april 2020 12:04
5/5
Wauwie lekker smullen uit dit geweldige boek!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ketjap Karbonade uit de oven
  • STAP 1: Moksie Speciaal Trafasie (vers bereide marinade) over het vlees verdelen, voeg gember, Chinese vijfkruidenpoeder, mandarijn (uitgeperst) en honing hieraan toe en schep het goed om. 
  • STAP 2: Marineer het vlees 2-3 uur of een nacht van tevoren.
  • STAP 3: Doe het gemarineerd vlees in een ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade erover.
  • STAP 4: Grill het 20-25 minuten in de oven op 200 graden. 
  • STAP 5: Bestrijk de karbonade na het grillen met 2 eetlepels honing.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Speciale Vlees Gerechten en Kookvideo's

Ingrediënten
- - 1 pot (360ml) Faja Lobi Moksie Speciaal Trafasie (vers bereide marinade) - ½ tl gemberpoeder - 1 tl Chinese vijfkruidenpoeder (spicepowder) - 1 mandarijn - honing - 8 stuks kipkarbonade