Kip Cocktail Salade (kip cocktail salade met milde Madam Jeanette saus)

Home Recepten
Kip Cocktail Salade (kip cocktail salade met milde Mada...

Bereidingswijze

1.Aardappels gaarkoken, uitlekken en daarna prakken.
2. Kipfilet in ruim water gaarkoken en daarna in kleine stukjes snijden; bak de kip stukjes hierna enkele minuten in 1 eetlepel zonnebloemolie voor een geroosterd effect.
3. Meng de uien, augurken, selderij, 3 eetlepels Madam Jeanette Trafasie (vers bereide gele hot sauce) grof in een mixer.
4. Meng de geprakte aardappel met de kurkuma, voeg daarna de kip, suiker, halvanaise en mosterd hieraan toe, het geheel goed mengen; voeg vervolgens de mengsel van punt 3 hieraan toe en meng het met een eetlepel tot een romige massa.

TIP: Bewaar de kip cocktail salade in de koelkast.

Serveertip: Serveren met o.a. stokbrood, toast, brood, roti, beschuit. Garneer met rode paprika, bieslook, selderij. Schenk de Madam Jeanette Saus erover.

Variatietip: Gebruik in plaats van kip eens Quorn, vis.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
KOM 15 mei 2025
5/5
Snelle Platbrood Kip Masala: grandioos ❤️
Plaats recensie

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Kip Cocktail Salade (kip cocktail salade met milde Madam Jeanette saus)

1.Aardappels gaarkoken, uitlekken en daarna prakken.
2. Kipfilet in ruim water gaarkoken en daarna in kleine stukjes snijden; bak de kip stukjes hierna enkele minuten in 1 eetlepel zonnebloemolie voor een geroosterd effect.
3. Meng de uien, augurken, selderij, 3 eetlepels Madam Jeanette Trafasie (vers bereide gele hot sauce) grof in een mixer.
4. Meng de geprakte aardappel met de kurkuma, voeg daarna de kip, suiker, halvanaise en mosterd hieraan toe, het geheel goed mengen; voeg vervolgens de mengsel van punt 3 hieraan toe en meng het met een eetlepel tot een romige massa.

Ingrediënten
- 250 gram kipfilet - 6 aardappels (middelgrote) - 1/2 theelepel kurkuma - 1 theelepel mosterd - 4 eetlepels suiker - 1 tak selderij - 8 stuks zoetzure uien - 3 stuks zoetzure augurken - Haust Snack Toast - 3 eetlepels halvanaise - 1 pot (200 gram) Faja Lobi Madam Jeanette Trafasie (vers bereide gele hot sauce)

Winkelwagentje (0)

FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie