Kousenband Toastjes (toastjes met kousenband en omelet)

Home Recepten
Kousenband Toastjes (toastjes met kousenband en omelet)...
Afbeelding van Kousenband Toastjes (toastjes met kousenband en omelet)
Afbeelding van Kousenband Toastjes (toastjes met kousenband en omelet)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

Snijd de kouseband op vingerlengte en de aardappels in kleine blokjes. Kook ze samen in ruim water in circa 5 min beetgaar en giet ze daarna af.
Kluts de eieren, uien, zout en witte peper of Madam Jeanette goed met elkaar; voeg daarna de kouseband en aardappels toe.
Verwarm de roomboter in een koekenpan, voeg de geklutste massa hieraan toe, en bak die op matig vuur tot een mooie ronde omelet; snijd de omelet in 4 langwerpige stukken en daarna vervolgens schuin in de lengte van de toast.

Serveertip: Serveer met toast, schenk Sweet Chili Trafasie erover. TIP: Garneer met selderij, reepjes paprika of plakjes tomaat.

Variatietip: Voeg tijdens het bakken 100 gram geraspte kaas toe. Varieer eens met stokbrood. Gebruik halvarine in plaats van roomboter.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Fien 13 september 2018 14:10
5/5
Woowie wat heerlijk allemaal. Gisteren heb ik voor de familie de: Macaroni met kousenband en spiegelei samen met de Honey Chicken geroosterde kippenbouten geglaceerd met het honing gemaakt, 1 alles is in 1 keer gelukt en 2 wooooow wat hebben we met z'n allen gesmuld, groot van van jullie Faja Lobi, laat de Albert Heijn maar snel meer producten opnemen. ...
I. Jansen Klomp 20 oktober 2020 13:30
5/5
Jullie producten kan ik niet vinden in de Albert Hein of jumbo kan ik ze ook online bestellen?
Glennis 20 oktober 2020 11:47
5/5
Schuif maar door hoor! Al jullie producten al eens geprobeerd. Bruine Bonen met drumsticks blijven mijn favoriet.
Vikash 20 oktober 2020 10:18
5/5
5 sterren zeker verdiend.
Evy 19 oktober 2020 16:15
5/5
YES YES YES Mijn Kookboek functie werkt supperrrrrrrrr!! Lekker al mijn favorietjes nu opslaan en m'n weekmenu samenstellen.
Olivia 19 oktober 2020 13:49
5/5
Met mijn Spaanse roots voel ik me helemaal thuis in jullie keuken. Goed kookboek en leuk om te twisten met spaans
Sem 19 oktober 2020 12:34
5/5
Jullie verassen ons telkens weer! De Faja Nuggets gemaakt sjezus wat een geweldig recept wat een smaakbelevenis.
Lillian 19 oktober 2020 12:31
5/5
Het kookboek ontvangt van mij een 10.
Pol 14 oktober 2020 12:17
5/5
Wij kennen niet meer anders, hele fam wilt alleen nog maar faja
Lysan 13 oktober 2020 09:28
5/5
Gehaktbal Trafasie recept is ons super bevallen. We gaan meer producten proberen!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Kousenband Toastjes (toastjes met kousenband en omelet)

Snijd de kouseband op vingerlengte en de aardappels in kleine blokjes. Kook ze samen in ruim water in circa 5 min beetgaar en giet ze daarna af.
Kluts de eieren, uien, zout en witte peper of Madam Jeanette goed met elkaar; voeg daarna de kouseband en aardappels toe.
Verwarm de roomboter in een koekenpan, voeg de geklutste massa hieraan toe, en bak die op matig vuur tot een mooie ronde omelet; snijd de omelet in 4 langwerpige stukken en daarna vervolgens schuin in de lengte van de toast.

Ingrediënten
- 4 eieren - 50 gram kouseband - 2 middelgrote aardappels - 1/2 theelepel zout - handvol gebakken uien - 1 pak toast - 25 gram roomboter - 1/2 theelepel witte peper of halve Madam Jeanette - Faja Lobi Sweet Chili Trafasie (echte Sandhia's zoet-pikante sauce)