Luxe Macaroni met vers geroosterd vlees uit de oven

Home Recepten
Luxe Macaroni met vers geroosterd vlees uit de oven
Afbeelding van Luxe Macaroni met vers geroosterd vlees uit de oven

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • 1. Vers geroosterd vlees uit de oven:
  • STAP 1: Knoflook (geperst) en rum toevoegen aan Roast Red Pork (marinade) en goed mengen.
  • STAP 2: Verdeel de marinade over het vlees en schep het om. Marineer het vlees 2-3 uur of een nacht van tevoren.
  • STAP 4: Doe het gemarineerd vlees in een ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade erover. Rooster het 25-30 minuten in de oven op 200 graden gaar. Snijd het vlees in reepjes.
  • 2. Ei-Sliertjes: zie Recept Ei-Sliertjes
  • 3. Macaroni Speciaal: zie Recept Macaroni Speciaal
  • STAP 5: De laatste minuut van de bereiding van de macaroni de Ei- Sliertjes en het vlees hieraan toevoegen en omscheppen

TIP: Probeer ook deze Sandhia's Macaroni: Sandhia's Macaroni en Kookvideo's

Serveertip: Serveer dit luxe gerecht ook in een luxe bord.

Variatietip: Gebruik eens als bijgerecht Surinaams Zuurgoed

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Mo 22 januari 2021 01:00
5/5
Goed ingepakt in een luxe doos, mooi in dubbele folie en erg mooi gepresenteerd.
Sarissa 18 mei 2018 00:00
5/5
Overzichtelijk, luxe en voor mij als leek erg makkelijk te begrijpen.
Fien 13 september 2018 00:00
5/5
Woowie wat heerlijk allemaal. Gisteren heb ik voor de familie de: Macaroni met kousenband en spiegelei samen met de Honey Chicken geroosterde kippenbouten geglaceerd met het honing gemaakt, 1 alles is in 1 keer gelukt en 2 wooooow wat hebben we met z'n allen gesmuld, groot van van jullie Faja Lobi, laat de Albert Heijn maar snel meer producten opnemen. ...
Lola 25 juni 2018 00:00
5/5
Afgelopen Zaterdag de macaroni recepten geprobeerd, ging super en duidelijk uitgelegd, hier ben ik nog lang niet klaar mee.
Carl 29 november 2021 08:15
5/5
De snelle eenpanswok met kip en snijbonen is echt een aanrader als je snel super vers en gezond iets wilt eten 💪
Nelinda 15 november 2021 09:30
5/5
Mmmm zalm in masala. Zo smaakvol! Haal verse verse zalm, en maak het vers met jullie mix met spitskool erbij vers van een groenteboer die ook met een kraampje voor zijn grote velden staat 😋😋😋 ...
Ashraf 17 augustus 2021 10:30
5/5
Verse verse spitkool kopen rechtstreeks van de boer, vers kipfilets'ochtends direct van de poelier ophalen, lekker basmati rijst maken en lekker kruiden met faja lobi masala en faja lobi jav aanse marinade en een scheutje trassie pffff mensen een genot van jewelste ...
Harm 30 juli 2021 10:29
5/5
Die turkse broodjes vers van de toerkse bakkert gevuld met jullie vlees recepten is me een posje goddelijk 👌
Fay 3 januari 2020 01:00
5/5
De producten hebben een smaakbeleving waar je u tegen zegt, het ruikt zo vers en zo natuurlijk. Kookboek maakt het helemaal af!
Rebecca S 26 september 2018 00:00
5/5
+ Juiste tekst grootte
+ Mooie vormgeving
+ Kleurrijk
+ Overzichtelijk
+ Erg divers qua recepten
Ron van Leeuwen 29 december 2021 17:25
5/5
Wat een hemels gerecht zeg. Ik had alleen mijn oven op grillen gezet dus na 3 kwartier was het al klaar. Gelukkig had ik tussendoor even gekeken en was het vlees lekker knapperig en toch mal s. Ik ga het zo eten met de aangeraden en gemaakte ketjap sambal saus. Ik verheug me er nu al op. Maken mensen!!!! ...
Linda 10 oktober 2021 13:01
5/5
Gisteren voor een bezoek van 10 man sterk vlees loempia's, roti popcorn en nasi trafasie good old met moksie metie gemaakt van de BBQ. Mensen, dit is echt een aanrader, wat hebben we genoten en een super gezellige avond gehad. Fijn dat die corona op z'n retour is, happy food happy life happy wife ❤️ ...
Liesje 5 september 2021 09:54
5/5
Dankzij jullie producten ontdekt dat je niet altijd maar alles met vlees moet eten. Jullie smaakmakers geven die volle smaak, die je wel echt mist in je eten als je een keer wat zonder vlees wilt. Heerlijk de pinda sambel, de trassie, jullie nasi mix die je zelfs voor snacks kan gebruiken. Leuk om te zien hoe veelzijdig jullie producten zijn! 😋 ...
H 13 augustus 2021 08:48
5/5
❤️Faja for live mi mang. Eet bijna elke dag wel nasi of bami met vlees losie moksie roasted of masala 😋
Neelis 14 juni 2021 00:00
5/5
Kookboek dit weeend geprobeerd mensen! Heerlijke marinade- en vlees recepten voor onze BBQ!
Munesz 13 april 2021 18:42
5/5
Super lekker en eenvoudig gerecht. Ik maak het klaar zonder vlees en bak voor mezelf wat stukjes kip apart. Gebruik geen madam jeanette ivm met jongste kind maar heb wel lekker een potje sam bal erbij staan voor de liefhebbers. En alle kindjes die hier mee eten smullen ervan. Kindvriendelijk gerecht mits je het niet te scherp maakt. ...
Peter 9 december 2020 08:36
5/5
Drumsticks echt toppertjes jullie vlees geregtjes
Winoah 18 januari 2022 08:38
5/5
de caribische kip uit de oven is wel echt een klappertje hoor. Super mals en sappig, en makkelijk 😏
Wil 11 januari 2022 01:00
5/5
Kan ik deel 7 deel 15 en deel 50 alvast reserveren? Heb alle delen en alles eruit gekookt, fan van het eerste uur. Gr Wil
G 7 januari 2022 01:00
5/5
Een boek met enorm veel recepten uit allemaal verschillende hoofdstukken! Foto's waar je u tegen zegt en smaakvolle handige recepten voor de beginnende koker.
Emeliy 8 december 2021 08:03
5/5
Uitstekende cake recepten. We proberen zeker al 10 jaar recepten van jullie uit wanneer we zin hebben in echt iets leuks lekkers waar je hele woonkamer van ruikt, gelukkig word je ervan ❤
Niles 18 november 2021 08:03
5/5
Hmm weer een nieuw recept zie hie. Foe Young Hai gaan we dit weekend maken, hebben al flink chicken paramaribo ingeslagen voor als het weer lang is uitverkocht haha, kan er een jaar mee voor ruit denk ik 🤣🤣🤣🤣 ...
Natasch 8 november 2021 01:00
5/5
Ook van mij ontvangen jullie een recensie, het is een moet die alle kanten op gaat met inderdaad zeer authentieke recepten maar ook hele leuke creatieve combinaties. Deze zetten je tot naden ken om zelf weer leuke dingen uit te proberen. Een geslaagd kookboek! ...
Fins 12 september 2021 09:32
5/5
Als ik jullie zie, als ik jullie hoor, als ik met jullie eet, het maakt je gewoon gelukkig. Probeer het uit mensen als je nog twijfelt. Alleen maar lobi lobi voor deze fam ❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️ ...
Faisel 6 september 2021 11:13
5/5
DE CHICKEN PARAMARIBO GEPROEFD! Was is tie weer superrrr....!! Super dat jullie hem weer in het assortiment hebben, en nu niet meer eruit halen aub 🤣😋😢
Tirza 1 september 2021 10:03
5/5
Gisteren zelf gemaakte friet gemaakt oorlog met jullie pinda sambel, aangelengd met een beetje javaanse marinade en extra piment, sjezus terwijl ik praat loopt het water uit me mond!
Revin 19 augustus 2021 11:58
5/5
Een roots uit het Midden-Oosten en Zuid-Amerika met een beetje Surinaams bloed. Geweldig hoe ik jullie recepten met deze continenten kan combieren, echter een ware aanvulling op onze wekelij kse gerechten 😚 ...
Jamie 5 juli 2021 00:00
5/5
Een erg dik boek is het met een mooie verzameling van alles en nog wat, hier zijn we nog lang niet uit uitgekeken. Desalniettemin verneem ik graag of we ergens kunnen inschrijven om op de ho ogte gehouden te worden over deel 6. ...
Lena 1 juli 2021 12:17
5/5
De roti van Faja Lobi, de handgemaakte uit de diepvries beste ooit. Mijn moeder en oma maakte deze vroeger precies zo met die smaak damnnnnn mang 😇😱
Quinton 23 juni 2021 00:00
5/5
Vanuit Den Helder: Toppers en graag meer bij Vomar laten opnemen.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Luxe Macaroni met vers geroosterd vlees uit de oven
  • 1. Vers geroosterd vlees uit de oven:
  • STAP 1: Knoflook (geperst) en rum toevoegen aan Roast Red Pork (marinade) en goed mengen.
  • STAP 2: Verdeel de marinade over het vlees en schep het om. Marineer het vlees 2-3 uur of een nacht van tevoren.
  • STAP 4: Doe het gemarineerd vlees in een ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade erover. Rooster het 25-30 minuten in de oven op 200 graden gaar. Snijd het vlees in reepjes.
  • 2. Ei-Sliertjes: zieRecept Ei-Sliertjes
  • 3. Macaroni Speciaal: zieRecept Macaroni Speciaal
  • STAP 5: De laatste minuut van de bereiding van de macaroni de Ei- Sliertjes en het vlees hieraan toevoegen en omscheppen
Ingrediënten
- 1. Vers geroosterd vlees uit de oven:  - ½ pot (180 ml) Faja Lobi Roast Red Pork(vers bereide marinade) - 2 teentjes knoflook - 1 el rum - 500 gr varkenshaas of kippendijenfilet - 2. Ei-Sliertjes: zie Recept Ei-Sliertjes - 3. Macaroni Speciaal: zie Recept Macaroni Speciaal
Ga naar mijn laatste sessie