Luxe Macaroni met vers geroosterd vlees uit de oven

Home Recepten
Luxe Macaroni met vers geroosterd vlees uit de oven
Afbeelding van Luxe Macaroni met vers geroosterd vlees uit de oven
Afbeelding van Luxe Macaroni met vers geroosterd vlees uit de oven

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Vers geroosterd vlees uit de oven:

  • STAP 1: Knoflook (geperst) en rum toevoegen aan Roast Red Pork (marinade) en goed mengen.
  • STAP 2: Verdeel de marinade over het vlees en schep het om.
  • STAP 3: Marineer het vlees 2-3 uur of een nacht van tevoren.
  • STAP 4: Doe het gemarineerd vlees in een ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade (marineren) erover.
  • STAP 5: Rooster het 25-30 minuten in de oven op 200 graden gaar.
  • STAP 6: Snijd het vlees in reepjes.

2. Macaroni Speciaal: Zie Recept Macaroni Speciaal

De laatste minuut van de bereiding van de macaroni de Ei- Sliertjes en het vers geroosterd vlees uit de oven (in reepjes) toevoegen en omscheppen

3. Ei-Sliertjes: Zie Recept Ei-Sliertjes

TIP: Probeer ook deze Sandhia's Macaroni: Sandhia's Macaroni en Kookvideo's

Serveertip: Serveer dit luxe gerecht ook in een luxe bord.

Variatietip: Gebruik eens als bijgerecht Surinaams Zuurgoed

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Sarissa 18 mei 2018 20:04
5/5
Overzichtelijk, luxe en voor mij als leek erg makkelijk te begrijpen.
Fien 13 september 2018 14:10
5/5
Woowie wat heerlijk allemaal. Gisteren heb ik voor de familie de: Macaroni met kousenband en spiegelei samen met de Honey Chicken geroosterde kippenbouten geglaceerd met het honing gemaakt, 1 alles is in 1 keer gelukt en 2 wooooow wat hebben we met z'n allen gesmuld, groot van van jullie Faja Lobi, laat de Albert Heijn maar snel meer producten opnemen. ...
Lola 25 juni 2018 08:46
5/5
Afgelopen Zaterdag de macaroni recepten geprobeerd, ging super en duidelijk uitgelegd, hier ben ik nog lang niet klaar mee.
Fay 3 januari 2020 12:44
5/5
De producten hebben een smaakbeleving waar je u tegen zegt, het ruikt zo vers en zo natuurlijk. Kookboek maakt het helemaal af!
Rebecca S 26 september 2018 16:38
5/5
+ Juiste tekst grootte
+ Mooie vormgeving
+ Kleurrijk
+ Overzichtelijk
+ Erg divers qua recepten
Chantal 3 augustus 2020 13:28
5/5
Ik volg jullie op instagram en ga binnenkort voor het eerst nasi maken met jullie Product. Ben benieuwd:) Alles ziet er zo lekker uit en makkelijk te maken. Ik ga het ervaren en laat dan we ten of het is gelukt! Bedankt voor de inspiratie alvast. ...
Oompie 7 juli 2020 09:07
5/5
Wat een recensies zeg, daar sluit ik mij bij aan. Gisteren een pot Roti Masala Trafasie gekocht, wat een geslaagde smaak! Ga zeker meer van jullie proberen, kende dit merk nog niet.
Fer luijten 28 mei 2020 16:59
5/5
vandaag het boek binnen gekregen gelijk voor het weekend een lekker recept uit gehaald , prachtig boek.
Janet 24 april 2020 12:04
5/5
Wauwie lekker smullen uit dit geweldige boek!
Esmee O.. 14 april 2020 07:42
5/5
Heerlijk paasweekend gehad met 2 dagen alleen maar faja lobi recepten uit het geweldige kookboek

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Luxe Macaroni met vers geroosterd vlees uit de oven

1. Vers geroosterd vlees uit de oven:   

  • STAP 1: Knoflook (geperst) en rum toevoegen aan Roast Red Pork (marinade) en goed mengen.
  • STAP 2: Verdeel de marinade over het vlees en schep het om.
  • STAP 3: Marineer het vlees 2-3 uur of een nacht van tevoren.
  • STAP 4: Doe het gemarineerd vlees in een ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade (marineren) erover.
  • STAP 5: Rooster het 25-30 minuten in de oven op 200 graden gaar. 
  • STAP 6: Snijd het vlees in reepjes.

2. Macaroni Speciaal: Zie Recept Macaroni Speciaal

De laatste minuut van de bereiding van de macaroni de Ei- Sliertjes en het vers geroosterd vlees uit de oven (in reepjes) toevoegen en omscheppen

 3. Ei-Sliertjes: Zie Recept Ei-Sliertjes

Ingrediënten
- 1. Vers geroosterd vlees uit de oven:  - ½ pot (180 ml) Faja Lobi Roast Red Pork(vers bereide marinade) - 2 teentjes knoflook - 1 el rum - 500 gr varkenshaas of kippendijenfilet - 2. Macaroni Speciaal: Recept Macaroni Speciaal - 3. Ei-Sliertjes: Recept Ei-Sliertjes