Mangeade (mango - amandel ijsdessert met kokosmelk)

Home Recepten
Mangeade (mango - amandel ijsdessert met kokosmelk)
Afbeelding van Mangeade (mango - amandel ijsdessert met kokosmelk)
Afbeelding van Mangeade (mango - amandel ijsdessert met kokosmelk)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

Mango (uitgelekt), Orgeade Trafasie, Kronto Mirkie Trafasie, melk en limoensap in een blender mixen tot een fijne massa en een nacht van tevoren invriezen. 15 minuten voor het serveren uit de diepvries halen. Schep bolletjes hiervan met een ijsbolletjestang.

Serveertip: Schenk de aardbeiensaus over de Mangeade. Garneer eventueel met in plakjes gesneden verse mango.

Variatietip: Vervang de mango met ananas.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Levi 9 september 2019 08:35
5/5
Yess, kookboek over 3 - 4 weken binnen!! Vorige keer moest ik ook al door reservering wachten, was de moeite waard.
Jerney 22 oktober 2020 14:48
5/5
Een merk met waardes, authenticiteit en een fijne mix van smaken.
Ne 21 oktober 2020 09:09
5/5
Van het weekend alle marinades proeven zin in met het mooie kookboek
I. Jansen Klomp 20 oktober 2020 13:30
5/5
Jullie producten kan ik niet vinden in de Albert Hein of jumbo kan ik ze ook online bestellen?
Glennis 20 oktober 2020 11:47
5/5
Schuif maar door hoor! Al jullie producten al eens geprobeerd. Bruine Bonen met drumsticks blijven mijn favoriet.
Vikash 20 oktober 2020 10:18
5/5
5 sterren zeker verdiend.
Evy 19 oktober 2020 16:15
5/5
YES YES YES Mijn Kookboek functie werkt supperrrrrrrrr!! Lekker al mijn favorietjes nu opslaan en m'n weekmenu samenstellen.
Olivia 19 oktober 2020 13:49
5/5
Met mijn Spaanse roots voel ik me helemaal thuis in jullie keuken. Goed kookboek en leuk om te twisten met spaans
Sem 19 oktober 2020 12:34
5/5
Jullie verassen ons telkens weer! De Faja Nuggets gemaakt sjezus wat een geweldig recept wat een smaakbelevenis.
Lillian 19 oktober 2020 12:31
5/5
Het kookboek ontvangt van mij een 10.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Mangeade (mango - amandel ijsdessert met kokosmelk)

Mango (uitgelekt), Orgeade Trafasie, Kronto Mirkie Trafasie, melk en limoensap in een blender mixen tot een fijne massa en een nacht van tevoren invriezen. 15 minuten voor het serveren uit de diepvries halen. Schep bolletjes hiervan met een ijsbolletjestang.

Ingrediënten
- 2 blikken (á 425 gram) mango - 200ml Faja Lobi Orgeade Trafasie (limonadesiroop met amandelsmaak) - 100ml melk (volle) - 2 eetlepels limoensap - Aardbeiensaus - 200ml Kotomisi Kronto Mirkie Trafasie (echte Sandhia's kokosmelk)