Mangeade (mango - amandel ijsdessert met kokosmelk)

Home Recepten
Mangeade (mango - amandel ijsdessert met kokosmelk)
Afbeelding van Mangeade (mango - amandel ijsdessert met kokosmelk)
Afbeelding van Mangeade (mango - amandel ijsdessert met kokosmelk)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

Mango (uitgelekt), Orgeade Trafasie, Kronto Mirkie Trafasie, melk en limoensap in een blender mixen tot een fijne massa en een nacht van tevoren invriezen. 15 minuten voor het serveren uit de diepvries halen. Schep bolletjes hiervan met een ijsbolletjestang.

Serveertip: Schenk de aardbeiensaus over de Mangeade. Garneer eventueel met in plakjes gesneden verse mango.

Variatietip: Vervang de mango met ananas.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Levi 9 september 2019 08:35
5/5
Yess, kookboek over 3 - 4 weken binnen!! Vorige keer moest ik ook al door reservering wachten, was de moeite waard.
N 3 december 2020 15:13
5/5
Zeker weten een 5+ verdiend.
Nadja 1 december 2020 12:31
5/5
We hebben er doorhene gebladerd en wauw helemaal top
Eline 1 december 2020 10:01
5/5
Durum met masala 10+ was yummy.
Nelleke 30 november 2020 08:21
5/5
Jullie producten voor het eerste geproefd bij een kennisengroep van ons, sindsdien kunnen we er niet meer zonder!
Geen 30 november 2020 07:23
5/5
Nieuwe bakmix producten en recepten echt uistekend!!
Nan 27 november 2020 09:55
5/5
Kleurrijk kookboek
Annie 27 november 2020 08:49
5/5
Nou de pruimentaart is geslaagd conform jullie recept mensen, eindelijk eens een kloppend recept!
Jennie 25 november 2020 08:24
5/5
WOOWIE!!!!! Choco gelukt in 1 keer!!! Super bereidingswijze en fijn de kookvideo. Komende weken jullie andere smaken uitproberen.
T 24 november 2020 12:58
5/5
Dit recept echt wauw. Eksi mijn favorietj, daarna Keksie daarna Choco. Wanneer komt de mix voor lapis, surinaamse pandan en ananascake?

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Mangeade (mango - amandel ijsdessert met kokosmelk)

Mango (uitgelekt), Orgeade Trafasie, Kronto Mirkie Trafasie, melk en limoensap in een blender mixen tot een fijne massa en een nacht van tevoren invriezen. 15 minuten voor het serveren uit de diepvries halen. Schep bolletjes hiervan met een ijsbolletjestang.

Ingrediënten
- 2 blikken (á 425 gram) mango - 200ml Faja Lobi Orgeade Trafasie (limonadesiroop met amandelsmaak) - 100ml melk (volle) - 2 eetlepels limoensap - Aardbeiensaus - 200ml Kotomisi Kronto Mirkie Trafasie (echte Sandhia's kokosmelk)