Mango Passion Dessert (mango dessert met passie-amandel saus)

Home Recepten
Mango Passion Dessert (mango dessert met passie-amandel...
Afbeelding van Mango Passion Dessert (mango dessert met passie-amandel saus)
Afbeelding van Mango Passion Dessert (mango dessert met passie-amandel saus)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Mango schillen, in kleine stukjes snijden en in de blender pureren.
2. Voeg aan de melk de agar agar, Kronto Mirkie Trafasie (echte Sandhia's kokosmelk), suiker, saffraan en de mangopuree toe en het geheel al roerende 7 minuten opkoken. Van het vuur halen en overdoen in een cakevorm of in een andere gewenste blikvorm (diameter 24 cm); laat het 10 minuten afkoelen en daarna circa 2 uur in de koelkast zetten om het op te laten stijven.
3. Snijd de passievruchten door het midden, haal de pulp eruit en kook die met 150 ml Orgeade Trafasie (limonadesiroop met amandelsmaak) circa 3 minuten tot een gladde saus.

TIP: Dit dessert kan een dag tevoren worden bereid.

Serveertip: Snijd het dessert in de gewenste vorm, schenk de passiesaus erover heen; garneer eventueel met o.a. in plakjes gesneden mango, granaatappel, bessen, slagroom.

Variatietip: Varieer met aardbeien- of kersensaus.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Liamus 25 oktober 2020 19:08
5/5
Hoi ik ben zo blij met jullie prachtige recepten in jullie kookboek heb eral veel uitgemaakt zo heerlijk ! Top wat een heerlijk eten tis elke keer weer genieten , maar ik moet nog veel leren , komt goed Bedankt fajalobi ...
Marleen Gruben 25 oktober 2020 12:51
5/5
Ben al een aantal jaren lid ,geniet iedere keer van deze heerlijke recepten Top site!
geertje 23 oktober 2020 12:02
5/5
Ik geniet elke keer weer mijn man is er ook gek op
Ferdi 23 oktober 2020 09:09
5/5
Schuif maar door al die producten van jullie wauw
Tonny 23 oktober 2020 09:07
5/5
Wat een recepten mensen!
Dinij 23 oktober 2020 05:58
5/5
Ook ik vind geweldige recepten
Anvangils 22 oktober 2020 21:46
5/5
Lekkere recepten.
Jerney 22 oktober 2020 14:48
5/5
Een merk met waardes, authenticiteit en een fijne mix van smaken.
Ne 21 oktober 2020 09:09
5/5
Van het weekend alle marinades proeven zin in met het mooie kookboek
I. Jansen Klomp 20 oktober 2020 13:30
5/5
Jullie producten kan ik niet vinden in de Albert Hein of jumbo kan ik ze ook online bestellen?

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Mango Passion Dessert (mango dessert met passie-amandel saus)

1. Mango schillen, in kleine stukjes snijden en in de blender pureren.
2. Voeg aan de melk de agar agar, Kronto Mirkie Trafasie (echte Sandhia's kokosmelk), suiker, saffraan en de mangopuree toe en het geheel al roerende 7 minuten opkoken. Van het vuur halen en overdoen in een cakevorm of in een andere gewenste blikvorm (diameter 24 cm); laat het 10 minuten afkoelen en daarna circa 2 uur in de koelkast zetten om het op te laten stijven.
3. Snijd de passievruchten door het midden, haal de pulp eruit en kook die met 150 ml Orgeade Trafasie (limonadesiroop met amandelsmaak) circa 3 minuten tot een gladde saus.

Ingrediënten
- 1 liter melk (halfvol) - 150 gram suiker - 1 blik (400ml)  Kotomisi Kronto Mirkie Trafasie (échte Sandhia's kokosmelk) - 1 verse rijpe mango of 1 blik (425 gram) mango - saffraan heel (0.05 gram) - 5 stuks verse passsievrucht - 1 fles (700ml) Faja Lobi Orgeade Trafasie 700 ml (limonadesiroop met amandelsmaak) - 1 pakje (12 gram) Agar Agar (gele kleur bij de toko)