Nieuws

Home Nieuws Vaderdagmenu 2021: omdat je vader dat verdient
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Vaderdagmenu 2021: omdat je vader dat verdient

Vaders staan het hele jaar door voor kinderen klaar, maar op Vaderdag is dat natuurlijk andersom. Dan zet jij je vader in het zonnetje en verras je hem op een leuke manier. Je gezelschap is daarbij belangrijker dan welk cadeau ook, waarbij je de tijd op een speciale manier kan doorbrengen. Bijvoorbeeld met lekker eten, want daar houden vaders toch zeker van. Dat lekkere eten maak je in de keuken met behulp van het speciale Vaderdagmenu 2021 klik hier voor het menu. Samengesteld met gerechten waarvan wij weten dat vaders ervan houden en voor jou gemakkelijk te bereiden met onze easy-to-use recepten en kookvideo’s.

Vaderdagmenu 2021: keuze genoeg

Er is keuze genoeg met het gevarieerd samengestelde Vaderdagmenu 2021. Er zijn voorgerechten om uit te kiezen net als bijgerechten, hoofdgerechten en desserts. Kijk maar eens wat jouw vader het lekkerste vindt en tover dat op tafel. Alle gerechten zijn met easy-to-use recepten en met ambachtelijke producten uit onze gepassioneerde familiekeuken te bereiden. Het is dan ook een kleine moeite voor jou in de keuken, maar een groots gebaar voor je vader die je echt verrast met gerechten van het Vaderdagmenu 2021.

Meer keuze is voorradig

De kans is heel klein dat er geen favoriet gerecht van je vader tussen zit in het Vaderdagmenu 2021. Mocht dat onverhoopt wel zo zijn dan zijn er nog volop alternatieven. Er is veel keuze voorradig met een groot aanbod van recepten. Is je vader een voetballiefhebber? Dan is het bijvoorbeeld ook nog mogelijk om eens te kijken bij het EK Menu 2021. Daar zitten ook verrassend lekkere gerechten bij.

Vaderdagmenu 2021: omdat je vader dat verdient

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie