Nieuws

Home Nieuws Keti Koti Menu 2021: eten verbindt
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Of klik hier om ons bestseller kookboek te kopen!

Keti Koti Menu 2021: eten verbindt

Het is natuurlijk bekend dat eten verbindt en Keti Koti is daar een ideale Surinaamse nationale feestdag voor. Het dansend vierend van de vrijheid zit er dit jaar niet in op het Keti Koti Festival, maar thuis uitgebreid dineren natuurlijk wel. Om deze dag van het vieren van de afschaffing van de slavernij speciaal te maken, heeft Faja Lobi een Keti Koti Menu 2021 op de kaart gezet. De Dag der Vrijheden is een feest voor iedereen en onze gerechten zijn met easy-to-use recepten ook gemakkelijk door iedereen te maken. Maak er op 1 juli 2021 thuis met je gezin zelf een feestje van door gerechten van het Keti Koti Menu op tafel te zetten.

Keti Koti Menu 2021: kleurrijk en smaakvol

Kleurrijke gerechten horen erbij om de Surinaamse nationale feestdag te vieren. De authentieke producten en recepten uit onze gepassioneerde familiekeuken maken de gerechten smaakvol. Zo brengen wij met kleurrijke en smaakvolle gerechten verbinding bij je thuis. Normaal gesproken wordt Keti Koti overal uitbundig gevierd met eten en muziek en gaat het feest vaak door tot in de kleine uurtjes. Nu creëer je met het Keti Koti Menu met je gezin je eigen festival aan de eettafel met kleurrijke en smaakvolle gerechten. Natuurlijk kan je er gewoon uitbundige muziek bij opzetten en geniet je tot in de late uurtjes van lekker eten.

Altijd lekker eten tijdens Keti Koti

Het is natuurlijk altijd lekker eten tijdens Keti Koti of je deze Surinaamse nationale feestdag nu thuis viert of niet. Er zijn namelijk allerlei populaire Surinaamse gerechten die vaak op deze feestdag worden gemaakt, van pom tot Surinaamse bami en van saoto tot Surinaamse nasi.

Keti Koti Menu 2021: eten verbindt

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 5: beoordeeld met 10 sterren en 600+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie