Nieuws

Home Nieuws Unbox de Surprisebox en laat het zien
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Unbox de Surprisebox en laat het zien

Onze Surprisebox is een ware hit en dat geldt eveneens voor de rage van unboxing om een pakket uit te pakken en er een video van te maken. Er zijn al vele fans die op een leuke manier een unieke bijdrage hebben geleverd met het unboxen van de suprisedoos. Ben jij de volgende die dat doet? Kijk maar eens naar de video’s om te zien hoe andere fans het hebben gedaan. Dan heb je vast wat inspiratie om daarna zelf aan de slag te gaan.

Laat iedereen het unboxen van jouw Suprisebox zien

Het doel van het unboxen van de Surprisebox is om anderen er op een leuke manier mee te vermaken. De basis van deze trend ligt in het zelf bestellen van de Suprisebox om daarna alle producten er een voor een uit te halen. Dat proces neem je dan op door er een filmpje van te maken. Het maken van een video is echter niet het enige doel, want ook het beoordelen van de inhoud hoort erbij. Daarom bieden wij je natuurlijk de mogelijkheid om een recensie achter te laten. Schrijf jij een beoordeling en beoordelen wij deze als Recensie van de Week? In dat geval krijg je een gratis verrassing met kookboek toegezonden! 

Unbox de Surprisebox en laat het zien

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie