Nieuws

Home Nieuws Faja Lobi Chicken Paramaribo Trafasie 360 ml is terug en hoe!
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Faja Lobi Chicken Paramaribo Trafasie 360 ml is terug en hoe!

Na 5 jaar is de langverwachte Faja Lobi Chicken Paramaribo Trafasie 360 ml weer terug in ons assortiment, en hoe! Wij kregen over deze veelzijdige Surinaamse woksaus duizenden verzoeken van fans binnen. Daar luisteren wij natuurlijk naar, want wij zijn fan van onze fans. Daarbij bieden wij graag het beste van het beste en hebben wij gekeken naar het verder perfectioneren van deze super woksaus waarmee je de lekkerste recepten bereid. Als wij terugkomen met een product dan komen wij steengoed terug. Dat merk je aan Faja Lobi Chicken Paramaribo Trafasie, want de verbeterde receptuur laat de woksaus helemaal aansluiten bij de wensen van onze 600.000 fans. Bestel hem hier direct.

Faja Lobi Chicken Paramaribo: kant-en-klare roerbaksaus

Faja Lobi Paramaribo Trafasie 360 ml is een kant-en-klare woksaus waarmee onze easy-to-use recepten nog gemakkelijker te bereiden zijn. Bijvoorbeeld Chicken Paramaribo Speciaal (speciale zoet zure kip), Bami Paramaribo met kip en garnalen net als Murgie Kousenband met penne en kip. Zo haal je iedere week deze Surinaamse woksaus in huis om steeds een ander tropisch paradijs op tafel te zetten. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om Faja Lobi Paramaribo te gebruiken om deze chicken wings in de oven te bereiden. Daar maak je dan een smaakvolle ananas chutney bij met de marinade die over is gebleven.

Direct bij ons te bestellen en binnenkort in alle toko’s

Wij maken het je graag altijd gemakkelijk om de lekkerste gerechten op tafel te zetten, maar ook om onze ambachtelijke producten in huis te halen. Zo bestel je Faja Lobi Chicken Paramaribo Trafasie 360ml direct online in onze webshop (klik hier) om de woksaus thuis geleverd te krijgen. Bovendien is deze woksaus binnenkort ook in alle toko’s verkrijgbaar.

Faja Lobi Chicken Paramaribo Trafasie 360 ml is terug en hoe!

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie