Nieuws

Home Nieuws Carnavalsmenu 2022 om het feest door te vieren
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Carnavalsmenu 2022 om het feest door te vieren

Wij hebben natuurlijk voor carnaval een speciaal menu samengesteld om het feest thuis door te vieren. Ook als je geen carnaval viert, kan je er thuis toch een leuk feestje van maken met ons Carnavalsmenu 2022. Alle gerechten komen zoals je gewend bent uit onze gepassioneerde familiekeuken voort. De easy-to-use recepten zijn bovendien zo gevarieerd samengesteld dat er voor iedereen heerlijke gerechten beschikbaar zijn.

Carnavalsmenu 2022: gerechten om mee te beginnen

Ons Carnavalsmenu 2022 voorziet in verschillende gerechten om de maaltijd mee te beginnen. Er zijn namelijk allerlei lekkere voorafjes en voorgerechten om van te smullen. Overigens kan je deze ook prima even snel tussen het feestgedruis door als tussendoortje eten of op elk gewenst moment van de dag eten, wanneer het je uitkomt. Bijvoorbeeld de Vlam Tosti Panini net als de Saté Speciaal en de lekkere Botercrème Trafasie.

Snelle, gezonde en stevige carnavalsgerechten

Tijdens het vieren van carnaval denk je niet zo snel aan gezond eten en drinken, maar wij denken wel aan jou. Daarom komen er in ons Carnavalsmenu 2022 zowel gezonde gerechten voor als stevige en snelle maaltijden die zeker smaken en goed vallen. Gebakken banaan en Sandhia’s fruitcocktail maken bijvoorbeeld deel uit van het Carnavalsmenu 2022. Zo krijg je toch even wat vitaminen binnen. Heb je weinig tijd om eten te maken, zet dan Snelle Woknoodles op tafel en voor de stevige trek is de Crispy Chicken Burger ideaal om te maken net als de Roti Shoarma Grilled Chicken.

Maak er je eigen culinaire carnaval van

Het Carnavalsmenu 2022 van Faja Lobi voorziet in compleet samengestelde maaltijden voor drie dagen. Je kan ongeacht of je carnaval viert of niet er altijd je eigen culinaire carnaval van maken door zelf uit alle gerechten een keuze te maken en een tropisch paradijs op tafel te zetten.

Carnavalsmenu 2022 om het feest door te vieren

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie