Nieuws

Home Nieuws Holi Phagwa menu 2022: feest voor iedereen
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Holi Phagwa menu 2022: feest voor iedereen

Holi Pagwa is een feestdag die in 2022 op 18 maart valt. Ieder jaar verandert de datum, want het gaat hier om de eerste dag na volle maan van Chaitre (Hindoemaand). Deze dag is belangrijk voor de hindoestaanse gemeenschap wereldwijd, want het is de viering van hindoes van het nieuwe jaar. Bovendien staat dit feest symbool voor de viering van de overwinning van de lente op de winter. Dat is dan ook zeker een feestje waard en het bijzondere is dat hindoes het op speciale wijze vieren. Dat gebeurt met het elkaar toewerpen van poeder in allerlei vrolijke kleuren. Daarom is het Holifeest ook een kleurrijk feest en is ons Holi Phagwa menu 2022 daar uiteraard op afgestemd.

3x Holi Phagwa menu: feest voor iedereen

Iedereen viert feest op een eigen manier en is uitbundig of wat meer ingetogen tijdens Holi Phagwa. Wij houden graag rekening met iedereen en hebben daarom ook drie verschillende menu’s samengesteld. Je kan de keuze maken voor het bereiden van Menu 1, Menu 2of Menu 3, maar hebt ook alle vrijheid om gerechten af te wisselen. Dan neem je bijvoorbeeld een voorgerecht uit Menu 3 en dat combineer je met een hoofdgerecht uit Menu 2 en zo kies je zelf eveneens het lekkerste nagerecht. Uiteraard is het mogelijk om gewoon drie dagen lang de feestmaaltijden op tafel te zetten. Het gaat erom dat jij Holi Phagwa viert op een manier die bij je past en wij dragen daarvoor alle inspiratie aan op culinair gebied. Vier je het feest met ons mee?

Holi Phagwa menu 2022: feest voor iedereen

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie