Petjel Trafasie (Javaanse groentesalade)

Home Recepten
Petjel Trafasie (Javaanse groentesalade)
Afbeelding van Petjel Trafasie (Javaanse groentesalade)
Afbeelding van Petjel Trafasie (Javaanse groentesalade)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: Kousenband (haricots verts of sperziebonen) in lengte van 4 - 5 cm snijden en de kool in lengte van 4 - 6 cm grof snijden.
  • STAP 2: Alle groenten wassen, kook ze in een pan 3-4 minuten beetgaar, daarna afgieten.
  • STAP 3: Bereid Petjel Trafasie (pindasatésaus) volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking; voeg hieraan de Madam Jeanette peper toe.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Groenten Gerechten en Kookvideo's

Serveertip: Maak kleine porties van een mix van deze groenten; schenk Petjel Trafasie (pindasatésaus voor petjel) erover.

Variatietip: Combineer dit gerecht eens met hardgekookte eieren (gehalveerd) of  met cherry tomaten.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Sjo 20 november 2020 10:01
5/5
Heerlijk al die nieuwe recepten, deze bami met javaanse sate gelijk gemaakt en weer toppie. Schuif al die nieuwe recepten maar door hoor, hoe meer hoe beter.
Joe 4 november 2020 08:24
5/5
Gisteren 2 man blij gemaakt met de Javaanse nasi uit het kookboek. Het was een geslaagde avond, al recept na recept lukt het me.
Anil & Soenita 6 oktober 2020 07:45
5/5
Deze javaanse sate is alsof wij ons weer in su wanen, heerlijk.
Chibby 23 juli 2018 07:08
5/5
De Javaanse Bami hmmmmmmmm
Nadja 1 december 2020 12:31
5/5
We hebben er doorhene gebladerd en wauw helemaal top
Eline 1 december 2020 10:01
5/5
Durum met masala 10+ was yummy.
Nelleke 30 november 2020 08:21
5/5
Jullie producten voor het eerste geproefd bij een kennisengroep van ons, sindsdien kunnen we er niet meer zonder!
Geen 30 november 2020 07:23
5/5
Nieuwe bakmix producten en recepten echt uistekend!!
Nan 27 november 2020 09:55
5/5
Kleurrijk kookboek
Annie 27 november 2020 08:49
5/5
Nou de pruimentaart is geslaagd conform jullie recept mensen, eindelijk eens een kloppend recept!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Petjel Trafasie (Javaanse groentesalade)
  • STAP 1: Kousenband (haricots verts of sperziebonen) in lengte van 4 - 5 cm snijden en de kool in lengte van 4 - 6 cm grof snijden.
  • STAP 2: Alle groenten wassen, kook ze in een pan 3-4 minuten beetgaar, daarna afgieten.
  • STAP 3: Bereid Petjel Trafasie (pindasatésaus) volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking; voeg hieraan de Madam Jeanette peper toe.
Ingrediënten
- 300 gr kousenband (haricots verts of sperziebonen) - 300 gr spitskool - 250 gr taugé - 1 pak (200 gr) Faja Lobi Petjel Trafasie (pindasatésaus voor petjel) - 2 plakjes Madam Jeanette peper