Nieuws

Home Nieuws Vaderdagmenu 2022: gezellig eten met je familie
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Vaderdagmenu 2022: gezellig eten met je familie

Wij vinden het belangrijk dat eten verbindt en Vaderdag is typisch een dag waarop je het met je familie gezellig aan tafel maakt. Daarom hebben wij voor jou met ons Vaderdagmenu 2022 drie keer een uitgebreid diner samengesteld. De recepten zijn zorgvuldig geselecteerd en maken er voor iedereen aan tafel een tropisch feestje van. Ga je als vader zelf in de keuken staan of verras jij je vader op een culinaire manier?

Kies je favoriete Sandhia’s Recepten voor Vaderdag

Het Vaderdagmenu 2022 bestaat uit drie verschillende samengestelde diners met voorafjes, bijgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Maak het jezelf gemakkelijk en kies je favoriete menu om op Vaderdag te bereiden met onze easy-to-use recepten. Menu 1 is bijvoorbeeld ideaal voor vaders die van vis houden, want het bijgerecht betreft hier Kousenband Makreel Salade. Liever geen vis? Dan is menu 2 of menu 3 natuurlijk een ideale optie of je verwisselt het genoemde bijgerecht met een van de andere bijgerechten, zoals O. Curry Chicken Potatoes of Patatje Oorlog Trafasie. Zo is er altijd een eigen diner samen te stellen met de beschikbare recepten.

Afsluiter met dessert

De recepten van ons Vaderdagmenu 2022 zijn overigens ook te gebruiken om bijvoorbeeld een lekkere lunch te maken of om als lekkers bij de koffie te serveren. In elk geval mag een dessert natuurlijk niet ontbreken om de maaltijd op een feestelijke manier af te sluiten. Elk van de menu’s bevat een recept voor een heerlijk nagerecht. Ook hiervoor geldt natuurlijk dat je kan kiezen welk dessert je het lekkerste vindt, zoals Sandhia’s schaafijsdrank of misschien wel het bijzondere vermicelli dessert.

Vaderdagmenu 2022: gezellig eten met je familie

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie