Vermicelli (dessert)

Home Recepten
Vermicelli (dessert)
Afbeelding van Vermicelli (dessert)
Afbeelding van Vermicelli (dessert)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

Boter verhitten en daarin de vermicelli circa 3 minuten op matig vuur licht roosteren; daarna melk, amandel aroma, suiker, vanille suiker, condensmelk en rozijnen toevoegen en circa 10 minuten koken.

Serveertip: Kheer in een kom opdienen; garneer met garneerkersen of cacao.

Variatietip: Strooi geschaafde amandelen en/of pistachenoten over de Vermicelli Kheer. Varieer met in stukjes gesneden gedroogde fruit o.a. dadels, pruimen, abrikozen. Vervang de suiker met zoetstof.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Billy 28 oktober 2020 16:49
5/5
Spitskool masala top recept met de kruidenmix voor roti of roti kip masala!
Cristina pesl. 28 oktober 2020 11:52
5/5
Recepten, Producten en het Kookboek allemaal heerlijk.
Nita Hertog 27 oktober 2020 19:31
5/5
Heerlijke recepten
Anny 27 oktober 2020 15:09
5/5
Enorm lekkere producten.
Tati Anie 27 oktober 2020 09:44
5/5
Indische roots maar geweldig dit Surinaamse kookboek
Marieke 27 oktober 2020 08:36
5/5
Jullie gehaktballen trafasie zijn om te smullen
Wimpie 26 oktober 2020 21:24
5/5
Skuuf maar door mensen lekker man kookboekie van faja
Janny 26 oktober 2020 08:36
5/5
Een review op de vroege ochtend: Bedankt voor dit mooie kookboek super cadeau.
Aniun 26 oktober 2020 07:57
5/5
Ketjap eieren met Surinaamse nasi test zaterdag: Heerlijk met de eitjes!
Liamus 25 oktober 2020 19:08
5/5
Hoi ik ben zo blij met jullie prachtige recepten in jullie kookboek heb eral veel uitgemaakt zo heerlijk ! Top wat een heerlijk eten tis elke keer weer genieten , maar ik moet nog veel leren , komt goed Bedankt fajalobi ...

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Vermicelli (dessert)

Boter verhitten en daarin de vermicelli circa 3 minuten op matig vuur licht roosteren; daarna melk, amandel aroma, suiker, vanille suiker, condensmelk en rozijnen toevoegen en circa 10 minuten koken.

Ingrediënten
- Garneerkersen - 150 gram vermicelli - 1 theelepel amandel essence (aroma) - 2 klontjes boter - 4 eetlepels condensmelk - Handvol rozijnen - 1 1/2 liter melk(vol) - 125 gram suiker - 2 zakjes vanille suiker