Nieuws

Home Nieuws Recept inspiratie bij Picnic met Faja Lobi producten
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Recept inspiratie bij Picnic met Faja Lobi producten

Ken je de Picnic App al? Dat is de app die het nog gemakkelijker maakt om al je boodschappen thuis te laten bezorgen, maar dit is niet het enige. De Picnic app voorziet namelijk ook in inspirerende recepten om overheerlijke gerechten op tafel te zetten. Weet je wat zo leuk is? Elke vier weken is er een selectie met recepten om je inspiratie te bieden voor je avondmaaltijd met onder meer onze producten.

Voorproefje van afgelopen tijd

Om je een idee te geven wat je mag verwachten van Picnic recepten met ambachtelijke producten uit onze gepassioneerde familiekeuken, kijken wij even terug. Zo heb je onder meer inspiratie op kunnen doen om snelle bami met kip te maken en heeft roti masala en Sandhia's Roti Trafasie ook al in de spotlights gestaan. In de Picnic app is verder al aandacht besteed aan het maken van snelle nasi, uiteraard ook weer met Trassie Trafasie uit onze gepassioneerde familiekeuken als belangrijk ingrediënt. 

Ontdek meer inspiratie in de Picnic app

Ontbreekt je het ook wel eens aan inspiratie voor de avondmaaltijd dan is het zeker aan te raden om eens een kijkje te namen in de Picnic app. Je ontdekt de nieuwste ideeën op de recepten pagina van Picnic app. Heb je deze nog niet geïnstalleerd? Dit is een kleine moeite en er gaat een nieuwe wereld voor je open.

Recept inspiratie bij Picnic met Faja Lobi producten

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie