Nieuws

Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Recept v/d week: Sandhia’s bamiballen

Er is weer een gerecht tot Recept van de Week verheven. Deze week is er gekozen voor een fantastisch recept uit onze  gepassioneerde familiekeuken. Heb je wel eens onze Surinaamse bamiballen geproefd? Dit is je kans om met het recept voor Sandhia’s bamiballen een geweldig gerecht op tafel te toveren. Het is gemakkelijker dan je denkt om de bamiballen te rollen, draaien en te frituren. Volg gewoon stap voor stap het recept. Dan komt het helemaal goed.

Surinaamse bamiballen maken het verschil

Je hebt vast wel eens een bamibal gehad, maar als je Sandhia’s bamiballen proeft, weet je wat het verschil is. Deze Surinaamse bamiballen laten je een pure smaak beleven en brengen je in tropische sferen. De voorbereiding kost even wat tijd, omdat je de ballen natuurlijk even groot van vorm wilt maken. Dit maakt het namelijk gemakkelijk om de Sandhia’s bamiballen gelijktijdig klaar te frituren. Zijn de ballen eenmaal gerold dan worden ze vanzelf lichtbruin van kleur op 180 graden in de frituurpan.

Lekker met of zonder dipsaus

Wil je de authentieke smaak proeven dan heb je helemaal geen dipsaus nodig als je deze Surinaamse bamiballen maakt. Het is alleen zo dat smaken verschillen en er altijd wel iemand is die er een dipsausje bij wil. Dat kan. Geef Sandhia’s bamiballen dan even een extra touch mee door Sandhia’s dipsaus erbij te serveren: Madam Jeanette honing-mayo.

Recept v/d week: Sandhia’s bamiballen

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Kerstmenu 2023
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
Ga naar mijn laatste sessie