👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? We zijn genomineerd! Stem je op ons?❤️
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Nieuws

Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Nasi met Saté? Bami met Saté? Broodje Saté? Saté Twisters? Macaroni met Saté? Verse inspiratie!

Saté, saté, daar kan je veel mee. Je eet het vast wel eens bij de nasi of de bami, maar wist je dat er veel meer combinaties mee mogelijk zijn? Saté Twister is daar een typisch voorbeeld van net als macaroni met saté. Laat je door alle satégerechten uit onze gepassioneerde familiekeuken inspireren. Wij hebben er alvast een aantal van op een rijtje gezet. Nu hoef jij alleen nog maar te kiezen welk satégerecht je als eerste gaat maken.

Saté Twister Trafasie

Geef de dag een leuke twist door het gerecht Saté Twister op tafel te toveren. Het is een gemakkelijk recept om te maken, waarbij de kunst in de draaitechniek zit. Bekijk de kookvideo bij het recept om de kunst van het draaien onder de knie te krijgen. Dat is niet zo moeilijk als het lijkt. De unieke combinatie ontstaat door het knapperige effect van het bladerdeeg met de zachtheid van de malse kipsaté.

Roti Grilled Saté

Vind je rotigerechten ook zo lekker? Dan is Roti Grilled Saté voor jou een ideaal gerecht om te bereiden. Je maakt eerst de saté klaar op een voorgeschreven wijze bij het recept. Daarna bereid je de Pinda Sambel Trafasie en dan is het gerecht bijna klaar. Je hoeft alleen Sandhia’s Roti nog even op te warmen. Maak er naar wens een frisse salade bij.

Turks brood met Javaanse saté

Brood met saté is een perfecte combinatie. Turks brood met Javaanse saté is daar de overtreffende trap van. De saté en het Turks brood maken bij dit gerecht het onderscheid. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar overtreft ook alle verwachtingen qua smaak. Deze saté doe je niet op een stokje, maar stop je in het brood en overgiet je met Pinda Sambel Trafasie. Heb je geen Turks brood in huis? Je kan natuurlijk ook gewoon een ander Broodje Saté maken.

Macaroni Saté Paramaribo

Je hoeft niet naar Suriname om de smaak van Paramaribo te proeven. Maak maar eens Macaroni Saté Paramaribo dan weet je wat wij daarmee bedoelen. De eerste keer nadat je dit gerecht hebt gemaakt, weet je het zeker. Dit gerecht komt als een van je favorieten in het receptenboek te staan. Maak anders wat meer Saté Paramino dan heb je genoeg om de volgende dag er Bami Trafasie bij te serveren. Deze Nasi met Saté is overigens ook erg lekker en laat je 100% genieten.

Ontdek nog meer Saté Trafasie inspiratie

Heb je al een favoriet gekozen of wil je nog meer inspiratie opdoen? Wij hebben het gemakkelijk gemaakt door een handig overzicht met alle Saté Trafasie recepten samen te stellen. Zo weet je zeker dat je meer dan voldoende inspiratie hebt om satégerechten te maken. Bijvoorbeeld Saté Speciaal of Sandhia’s Spaghetti met Javaanse saté. Succes ermee!

Nasi met Saté? Bami met Saté? Broodje Saté? Saté Twisters? Macaroni met Saté? Verse inspiratie!

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
Website van het jaar 2023
Ga naar mijn laatste sessie