Nieuws

Home Nieuws Wat eten we deze week?
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Wat eten we deze week?

Ben je een planning voor de hele week aan het maken met wat je gaat eten? Dat is heel verstandig, want daarmee is er voor elke dag een antwoord op de vraag ’Wat eten we vandaag?’. Het is alleen soms lastig om met al je creativiteit een weekmenu te bedenken. Daar hebben wij een oplossing voor. Als je een weekmenu nodig hebt, vind je hier alle inspiratie. Zo maak je de lekkerste gerechten die je deze week op tafel zet. Weet je wat zo handig is? Wij hebben welke week weer een nieuw weekmenu voor je beschikbaar. Zo heb je altijd genoeg inspiratie tot je beschikking en kan je natuurlijk ook nog je eigen variatie er aan toevoegen.

Deze week op tafel

Het weekmenu biedt voor elke dag van de week de lekkerste recepten. Je kan natuurlijk dagen met elkaar wisselen of ingrediënten toevoegen of weglaten. De recepten uit onze gepassioneerde familiekeuken dienen tenslotte ter inspiratie. Je hebt altijd de vrije hand om het gerecht helemaal naar je eigen zin te maken. Het wordt in elk geval met zekerheid uitgebreid genieten als je ons weekmenu als leidraad neemt. De recepten zijn allemaal easy-to-use en het is het gemakkelijkst om de voorgeschreven wijze te volgen. Gebruik je alle ingrediënten, Faja Lobi producten en pas je de bereidingswijze van het recept toe? Dan weet je zeker dat je lekkerste gerechten deze week op tafel zet.

Wat eten we vandaag als voorgerecht?

Het weekmenu biedt voor iedere dag van de week een volledig menu. Zo heb je elke dag de mogelijkheid om een heerlijk voorgerecht te maken. Of een klein voorafje als je het menu niet al te uitgebreid wilt maken. De voorafjes en voorgerechten in ons weekmenu voorzien je van alle inspiratie die je nodig hebt. De ene keer is het een lekkere huzarensalade en de andere keer een bara met bakkeljauw.

Wat eten we vandaag als hoofdgerecht?

Ons weekmenu verandert uiteraard iedere week en voor elke dag staan er weer andere hoofdgerechten op het menu. Wil je nog meer inspiratie opdoen met de authentieke recepten uit onze gepassioneerde familiekeuken? Wij hebben allerlei easy-to-use recepten, waarbij je gemakkelijk je eigen voorkeuren opgeeft. Op basis daarvan krijg jij de beste recepten voorgeschoteld die helemaal naar je smaak zijn. Of houd je het liever overzichtelijk en is de inspiratie van ons weekmenu voldoende? Dat is natuurlijk ook prima, maar dan weet je in elk geval dat onze recepten zich niet tot zeven hoofdgerechten per week beperken.

Bijgerechten in ons weekmenu

Vind je het leuk om extra aandacht te besteden aan het eten wat je deze week op tafel zet? Dan is ideaal om bijgerechten toe te voegen aan het menu van de dag. In ons weekmenu vind je voor elk dagelijks menu namelijk ook een recept voor een bijgerecht. Bijvoorbeeld een recept voor zuurgoed dat altijd lekker is bij onder meer nasi en bami. Ook voor de bijgerechten geldt dat je uit het weekmenu natuurlijk het lekkerste recept kan uitkiezen. Bijvoorbeeld als je niet iedere dag van de week een bijgerecht op tafel wilt zetten, maar alleen in het weekend culinair wilt uitpakken. Gebruik ons weekmenu met bijgerechten dan als inspiratiebron en stel aan de hand daarvan je eigen menu samen.

Wat eten we vandaag als nagerecht?

Een maaltijd is natuurlijk helemaal compleet als je na het hoofdgerecht ook nog een lekker dessert op tafel zet. Daarin voorziet ons weekmenu uiteraard ook met volop variatie, van tropische cocktails tot fruitig ijs. Staat er deze week niets op ons weekmenu wat je qua nagerecht aanspreekt? Kijk dan even verder en bekijk het complete overzicht met warme en koude nagerechten. Er is altijd een recept te vinden voor een dessert dat wel helemaal naar je smaak is.

Laat je verrassen met een inspirerend recept

Wij vinden het leuk om je te verrassen met inspirerende recepten. Dat doen wij onder meer met de variatie in ons weekmenu. Het is echter nog leuker om de verrassing groter te maken. Daarom hebben wij voor jou ook speciale verrassingsrecepten beschikbaar. Durf jij het aan om je te laten verrassen en ook echt het recept te gaan maken? Laat je verrassen en ga deze culinaire uitdaging aan. Onder ’Recepten’ is het mogelijk om je opnieuw te laten verrassen via de ‘Verras me!’ optie.

Sla je favoriete recepten op

Maak gebruik van Mijn Kookboek om je favoriete recepten uit de weekmenu’s op te slaan. Zo krijg je ook als eerste toegang tot onze nieuwste creaties. Wij staan namelijk nooit stil en zijn altijd bezig om nieuwe recepten voor je samen te stellen. Daarnaast is het mogelijk om onze nieuwsbrief dagelijks, wekelijks of maandelijks te ontvangen. Check ook onze kookvideo’s om het nog gemakkelijker te maken een recept te volgen. Het is soms eenvoudiger om in beeld te zien wat je moet doen, maar de bereidingswijze staat natuurlijk ook op schrift. Zo komen wij aan ieders voorkeur tegemoet.

Bladeren door recepten voor het zelf samenstellen van een weekmenu

Vind je het leuk om in de keuken te staan en telkens wat nieuws uit te proberen? Misschien dat de inspiratie van ons weekmenu dan niet voldoende voor je is. In dat geval raden wij je aan om Sandhia’s Recepten Deel 5 te bestellen. Dat is ons kookboek vol met inspirerende recepten uit onze gepassioneerde familiekeuken. Het ideale van een kookboek als deze is dat het een complete culinaire inspiratiebron is. Als je het kookboek hebt ontvangen, kijk je je ogen uit. Neem er de tijd voor om op je gemak door de recepten in het kookboek te bladeren. Bedenk welk recept je als eerste gaat maken en maak een boodschappenlijstje om de ingrediënten in te slaan. In dit overzicht vind je de winkels waar onze ambachtsproducten te koop zijn. Of kies voor gemak en plaats een bestelling online in onze webshop.

Wat eten we deze week?

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie