Paprika Trafasie (paprika gevuld met light spicy tonijn)

Home Recepten
Paprika Trafasie (paprika gevuld met light spicy tonijn...
Afbeelding van Paprika Trafasie (paprika gevuld met light spicy tonijn)

Bereidingswijze

1. Voorbereiding:

Tonijn uitlekken. Verwarm de oven voor op 200°C of de grillplaat

2. Paprika Trafasie:

Rooster de hele paprika’s (met steel en zaadlijsten) tot het vel gerimpeld en iets verkoold is; doe ze hierna in een plasticzakje om ze af te laten koelen, het vel laat dan makkelijker los.
Hak de uitgelekte tonijn, de kappertjes en de ansjovis fijn en meng ze met de mayonaise, Knoflook Trafasie en Madam Jeanette Trafasie; eventueel zout naar smaak toevoegen.
Verwijder het vel, de steel en de zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees van elke paprika in 4 repen; vul de reepjes paprika met de vulling en rol ze op.

Serveertip: Heerlijk met stokbrood; garneer met selderij of bieslook. Gebruik als verfrisser Faja Lobi Cherry Bouquet Trafasie (the real Sranang softdrink).

Variatietip: Varieer de tonijn eens met zalm en de halvanaise met roomkaas.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Melline 7 juni 2022
5/5
Nou wij hebben dit weekend gek gedaan. De Eksi Koekoe met amandel gemaakt, maar in het midden gevuld met echte verse amandelspijs! Gebruik het Eksi recept en om verse amandelspijs kijken op Rutgerbakt, bedankt me later maar.😋 ...
Rania a 6 augustus 2021
5/5
Mijn favo su recept blijft Spaghetti met allerlei kip recepten van jullie en heerlijke bara ongevuld of gevuld, net waar ik zin in heb. Al deze recepten via jullie en uitstekend! 😋
Harm 30 juli 2021
5/5
Die turkse broodjes vers van de toerkse bakkert gevuld met jullie vlees recepten is me een posje goddelijk 👌
Anoniem 3 mei 2023
5/5
MEGA!!!!! Roti Chicken Popcorn (roti met krokante spicy kip) 🐔🐔🐔🐔🐔
Fan 7 oktober 2021
5/5
Spicy recepten zijn de beste! Gebruik jullie recepten altijd als basis ❤️
Trof 6 juni 2022
5/5
Pizza pollo masala heeft ons op ideeen gebracht. Maken nu vaak de Masala variant, en dan de tonijn erop die je eigenlijk gebruikt voor visbroodjes, wat een zaligmakend recept.
Celien 16 september 2025
5/5
Heerlijk! Traybake
MRFUXS 15 september 2025
5/5
Chicken Param onze favo!
PLEUNIE 11 september 2025
5/5
ik las jullie leuke blog artikel 'Team Crunchy Chicken 🍗 of Team Kip Masala 🍛 welke kies jij?' en jullie brachten mij op ideeën haha! Ik denk team Crunchy 😋😋😋😋
RE 10 september 2025
5/5
Pfoeee deze kip Platbrood Crunchy Chicken
Dorien 9 september 2025
5/5
✅ Fan van dit merk! Makkelijk in gebruik, gezond, veelzijdig te gebruiken met alle recepten/kookvideo's. Gr. Dorien
DD 5 september 2025
5/5
Geweldig ❤️
Winston 4 september 2025
5/5
De lekkerste en de beste zijn de mixen van faja lobi
FIM 2 september 2025
5/5
Dik merk met super producten
Koosje 1 september 2025
5/5
Kennisgemaakt met deze geweldige producten. De appie had ze zo mooi gepresenteerd, de kleuren nodigen uit en als je de deksel eraf draait wil je niet meer anders. Versheid en puur 😋😍
LOP 28 augustus 2025
5/5
Dit recept zo smaakvol!!!! Platbrood Crunchy Chicken ⭐ ⭐ ⭐⭐⭐
Rosje 27 augustus 2025
5/5
Top merk
TC Kroon 26 augustus 2025
5/5
Heurlijk! ⭐⭐⭐⭐⭐
Lidy 25 augustus 2025
5/5
Bruine Bonen met vega gehaktballetjes, super smaakvol. En voor de kids doe ik er verse bolletjes bij van de bakker, die ze mogen vullen met de gehaktballetjes met sausjes
GF 22 augustus 2025
5/5
5 sterren: Chicken Trafasie (Surinaamse kip noodles in 3 minuten)
Knokkn 20 augustus 2025
5/5
Je denkt het is ingewikkeld, maar ze geven op allerlei manieren de juiste handvaten met recepten in stap vorm, boodschappenlijstje met uitrekenfunctie en natuurlijk de geweldige kookvideo's ❤️
Zardy 18 augustus 2025
5/5
Dit is zo lekker Loaded fries met crispy kip (luxe frites met kip en topping)
FOKO 13 augustus 2025
5/5
THE BEST! LOBI! ❤️❤️❤️❤️❤️ (niet 5 sterren maar 5 hartjes!!)
DS 12 augustus 2025
5/5
Surinaamse Bami met grillworst: Het lekkerste gerecht ooit in mijn leven gegeten. Weetje wat leuk is? Elke keer verander ik het recept, met nieuwe inspiratie uit andere kookvideo's van Faja Lobi ❤️ ...
Beau 11 augustus 2025
5/5
Dit merk is gewoon geweldig
MM 8 augustus 2025
5/5
⭐⭐⭐⭐⭐
Madeline 6 augustus 2025
5/5
Heurlijkkkk
MODJ 5 augustus 2025
5/5
TE GEK!
Thierry 4 augustus 2025
5/5
Mijn Surinaamse vrouw heeft me deze super lekkere keuken leren kennen. Op een dag wilde ik mijn vrouw eens verassen, omdat zij, zoals in veel Surinaamse gezinnen, de kokin in, en kocht ik Fa ja Lobi. Nou.. de relatie is beter dan ooit ❤️🤣 ...
A.A. 1 augustus 2025
5/5
Top!!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Paprika Trafasie (paprika gevuld met light spicy tonijn)

1. Voorbereiding:

Tonijn uitlekken. Verwarm de oven voor op 200°C of de grillplaat

2. Paprika Trafasie:

Rooster de hele paprika’s (met steel en zaadlijsten) tot het vel gerimpeld en iets verkoold is; doe ze hierna in een plasticzakje om ze af te laten koelen, het vel laat dan makkelijker los.
Hak de uitgelekte tonijn, de kappertjes en de ansjovis fijn en meng ze met de mayonaise, Knoflook Trafasie en Madam Jeanette Trafasie; eventueel zout naar smaak toevoegen.
Verwijder het vel, de steel en de zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees van elke paprika in 4 repen; vul de reepjes paprika met de vulling en rol ze op.

Ingrediënten
- 1 blik (180 gram) tonijn in olijfolie - 1gele en 1 rode paprika - 2 ansjovisfilets in olie - 1 th kappertjes - 50 gr halvanaise of fritessaus - 1 tl Faja Lobi Madam Jeanette Trafasie (gele hot sauce) - 1 tl Faja Lobi Knoflook Trafasie (vers gehakt) - stokbrood - zout

Winkelwagentje

FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie