Paprika Trafasie (paprika gevuld met light spicy tonijn)

Home Recepten
Paprika Trafasie (paprika gevuld met light spicy tonijn...
Afbeelding van Paprika Trafasie (paprika gevuld met light spicy tonijn)
Afbeelding van Paprika Trafasie (paprika gevuld met light spicy tonijn)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Voorbereiding:

Tonijn uitlekken. Verwarm de oven voor op 200°C of de grillplaat

2. Paprika Trafasie:

Rooster de hele paprika’s (met steel en zaadlijsten) tot het vel gerimpeld en iets verkoold is; doe ze hierna in een plasticzakje om ze af te laten koelen, het vel laat dan makkelijker los.
Hak de uitgelekte tonijn, de kappertjes en de ansjovis fijn en meng ze met de mayonaise, Knoflook Trafasie en Madam Jeanette Trafasie; eventueel zout naar smaak toevoegen.
Verwijder het vel, de steel en de zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees van elke paprika in 4 repen; vul de reepjes paprika met de vulling en rol ze op.

Serveertip: Heerlijk met stokbrood; garneer met selderij of bieslook. Gebruik als verfrisser Faja Lobi Cherry Bouquet Trafasie (the real Sranang softdrink).

Variatietip: Varieer de tonijn eens met zalm en de halvanaise met roomkaas.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Sterre 21 maart 2019 12:03
5/5
Vrolijkmakend kookboek met enorm veel recepten, als de maag gevuld is.... is het hart gelukkig :)
Billy 28 oktober 2020 16:49
5/5
Spitskool masala top recept met de kruidenmix voor roti of roti kip masala!
Cristina pesl. 28 oktober 2020 11:52
5/5
Recepten, Producten en het Kookboek allemaal heerlijk.
Nita Hertog 27 oktober 2020 19:31
5/5
Heerlijke recepten
Anny 27 oktober 2020 15:09
5/5
Enorm lekkere producten.
Tati Anie 27 oktober 2020 09:44
5/5
Indische roots maar geweldig dit Surinaamse kookboek
Marieke 27 oktober 2020 08:36
5/5
Jullie gehaktballen trafasie zijn om te smullen
Wimpie 26 oktober 2020 21:24
5/5
Skuuf maar door mensen lekker man kookboekie van faja
Janny 26 oktober 2020 08:36
5/5
Een review op de vroege ochtend: Bedankt voor dit mooie kookboek super cadeau.
Aniun 26 oktober 2020 07:57
5/5
Ketjap eieren met Surinaamse nasi test zaterdag: Heerlijk met de eitjes!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Paprika Trafasie (paprika gevuld met light spicy tonijn)

1. Voorbereiding:

Tonijn uitlekken. Verwarm de oven voor op 200°C of de grillplaat

2. Paprika Trafasie:

Rooster de hele paprika’s (met steel en zaadlijsten) tot het vel gerimpeld en iets verkoold is; doe ze hierna in een plasticzakje om ze af te laten koelen, het vel laat dan makkelijker los.
Hak de uitgelekte tonijn, de kappertjes en de ansjovis fijn en meng ze met de mayonaise, Knoflook Trafasie en Madam Jeanette Trafasie; eventueel zout naar smaak toevoegen.
Verwijder het vel, de steel en de zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees van elke paprika in 4 repen; vul de reepjes paprika met de vulling en rol ze op.

Ingrediënten
- 1 blik (180 gram) tonijn in olijfolie - 1gele en 1 rode paprika - 2 ansjovisfilets in olie - 1 th kappertjes - 50 gr halvanaise of fritessaus - 1 tl Faja Lobi Madam Jeanette Trafasie (gele hot sauce) - 1 tl Faja Lobi Knoflook Trafasie (vers gehakt) - stokbrood - zout