Paprika Trafasie (paprika gevuld met light spicy tonijn)

Home Recepten
Paprika Trafasie (paprika gevuld met light spicy tonijn...
Afbeelding van Paprika Trafasie (paprika gevuld met light spicy tonijn)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Voorbereiding:

Tonijn uitlekken. Verwarm de oven voor op 200°C of de grillplaat

2. Paprika Trafasie:

Rooster de hele paprika’s (met steel en zaadlijsten) tot het vel gerimpeld en iets verkoold is; doe ze hierna in een plasticzakje om ze af te laten koelen, het vel laat dan makkelijker los.
Hak de uitgelekte tonijn, de kappertjes en de ansjovis fijn en meng ze met de mayonaise, Knoflook Trafasie en Madam Jeanette Trafasie; eventueel zout naar smaak toevoegen.
Verwijder het vel, de steel en de zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees van elke paprika in 4 repen; vul de reepjes paprika met de vulling en rol ze op.

Serveertip: Heerlijk met stokbrood; garneer met selderij of bieslook. Gebruik als verfrisser Faja Lobi Cherry Bouquet Trafasie (the real Sranang softdrink).

Variatietip: Varieer de tonijn eens met zalm en de halvanaise met roomkaas.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Diramo 17 augustus 2021 00:00
5/5
Ik beaam deze reviews hieronder, het is een rijkelijk gevuld kookboek met authentieke recepten en mooie twisters die je op ideeën brengt.
Lici 11 augustus 2021 00:00
5/5
Kookboek krijgt een 10+. Rijk gevuld met zeer grote variatie.
Rania a 6 augustus 2021 08:19
5/5
Mijn favo su recept blijft Spaghetti met allerlei kip recepten van jullie en heerlijke bara ongevuld of gevuld, net waar ik zin in heb. Al deze recepten via jullie en uitstekend! 😋
Amy 3 augustus 2021 00:00
5/5
Het boek is ten eerste echt dik voor een kookboek mensen. Sommige gebruiken enorme boeken maar als je ze openslaat is 60% gewoon foto's en leeg per pagina, dit kookboek heeft een mooi h andformaat, effectief opgevuld met recepten die duidelijk zijn beschreven, en bij ons tot nu toe allemaal gelukt zijn. al met al als er ooit een nieuw deel uitkomt, staan wij vooraan. ...
Harm 30 juli 2021 10:29
5/5
Die turkse broodjes vers van de toerkse bakkert gevuld met jullie vlees recepten is me een posje goddelijk 👌
Sterre 21 maart 2019 01:00
5/5
Vrolijkmakend kookboek met enorm veel recepten, als de maag gevuld is.... is het hart gelukkig :)
Fan 7 oktober 2021 09:05
5/5
Spicy recepten zijn de beste! Gebruik jullie recepten altijd als basis ❤️
D 20 januari 2022 07:27
5/5
Een geweldige combi faja nuggets met lekkere frietjes en sausjes, super makkelijk maar toch beter dan standaard van de caf 😇🤠
19 januari 2022 08:07
5/5
Gisteren met mijn 2 dochters van 8 jaar en 11 jaar de milka eksi trafasie choco gemaakt. Altijd spannend een cake, soms lukt het en soms niet, soms door jezelf maar soms door een verkeerde u itleg. Nou..... dit was SUPER! Heerlijk gelukt en super sappig, mijn dochters willen nu door naar de ananas eksi. 😋😊 ...
Edwin 18 januari 2022 14:15
5/5
Wat een hemelse gerechten kan er niet vanaf blijven elke dag een andere
Winoah 18 januari 2022 08:38
5/5
de caribische kip uit de oven is wel echt een klappertje hoor. Super mals en sappig, en makkelijk 😏
Dilla 18 januari 2022 01:00
5/5
De beste recepten komen van Sandhia's receptjes
Allisa 17 januari 2022 07:39
5/5
De lekkerste garnalen maak je met de faja lobi masala poeder, doe daar lekkere verse tomaatjes van doorheen met rijst, bami of pasta en je hebt een super simpel en lekker gerecht ❤️
Noeki 17 januari 2022 01:00
5/5
Kan niet wachten op deel 6. Heel mijn vriendegroep heeft deel 5, en we verassen elkaar dan eens met een gerecht als we samen komen :)
Araida 16 januari 2022 14:24
5/5
Roti Omeletta wat een CREATIEVE creatie, en WAT lekker!!!! Vandaag als lunch gemaakt, zooooo om te smullen ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Giff 14 januari 2022 01:00
5/5
5 sterren!
Lindatje 13 januari 2022 08:37
5/5
De beste pastei is van jullie, we maken ze bij ieder feestje, we maken ze wel 1 keer per maand, ik trakteer ze op het werk en staan nu zelfs bekend als Linda's de Pastei boer hahahaha 😂 😂
Rebecca 12 januari 2022 16:05
5/5
Heerlijk, eenvoudig en lekker!
Cindy 12 januari 2022 08:14
5/5
Weetje wat leuk is aan fajalobi? je kan er ALLE kanten mee op, ongekend gewoon super blij met jullie xoxoxo
DLatoya 11 januari 2022 18:21
5/5
Lekker en makkelijk gemaakt !
Nena en fam. 11 januari 2022 08:25
5/5
Jullie bami echt niet normaal alle kids zijn er gek op, ze willen niets anders. Wanneer ze nergens zin in hebben, en we zeggen Bami Trafasie worden ze gek!! Van het weekend de baka bana gema akt met pinda sambel trafasie. Dit weekend gaan we lekker weer de zalmspiesjes maken met de tonight trafasie 😚😋😅 ...
Wil 11 januari 2022 01:00
5/5
Kan ik deel 7 deel 15 en deel 50 alvast reserveren? Heb alle delen en alles eruit gekookt, fan van het eerste uur. Gr Wil
Alois 10 januari 2022 08:15
5/5
Niet BB met R maar BB met D(rumsticks), mega lekker sappig receptje 🤗🤗🤗🤗
Karin de Wit 9 januari 2022 15:48
5/5
Deze is echt favoriet, maak het ook voor collega's als het mijn beurt is voor de lunch en ze zijn allemaal heel enthousiast
Lizzy 9 januari 2022 09:27
5/5
De beste turkse broodjes ooit gegeten met het javaanse sate recept. De manier hoe jullie recepten opzetten, de foto's, de snelle en super handige kookvideo's en de heerlijk altijd ruikende p roducten ik ben echt fan ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ...
Wim & miransa 7 januari 2022 08:14
5/5
Broodje Gehaktbal word je gewoon mee geboren in Nederland. Maar Broodje Gehaktbal Trafasie, WAT-EEN-SMAAK-SENSATIE!!! Maak elk weekend een paar ballen, voor de hele week voor mijn man en ik zelf lekker met pinda sambel en mayo voor het werk opwarmen echt mensen een aanrader van jewelste. 😍😋 ...
G 7 januari 2022 01:00
5/5
Een boek met enorm veel recepten uit allemaal verschillende hoofdstukken! Foto's waar je u tegen zegt en smaakvolle handige recepten voor de beginnende koker.
Laila 6 januari 2022 07:40
5/5
de lekkerste roti recepten komen van jullie!!!
Sterre 5 januari 2022 08:08
5/5
Gaan vanavond de empanadas trafasie maken zin in gisteren vispastei trafasie weer, wat een zachte smaakvolle structuur
Anoniem 5 januari 2022 01:00
5/5
Top kookboek

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Paprika Trafasie (paprika gevuld met light spicy tonijn)

1. Voorbereiding:

Tonijn uitlekken. Verwarm de oven voor op 200°C of de grillplaat

2. Paprika Trafasie:

Rooster de hele paprika’s (met steel en zaadlijsten) tot het vel gerimpeld en iets verkoold is; doe ze hierna in een plasticzakje om ze af te laten koelen, het vel laat dan makkelijker los.
Hak de uitgelekte tonijn, de kappertjes en de ansjovis fijn en meng ze met de mayonaise, Knoflook Trafasie en Madam Jeanette Trafasie; eventueel zout naar smaak toevoegen.
Verwijder het vel, de steel en de zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees van elke paprika in 4 repen; vul de reepjes paprika met de vulling en rol ze op.

Ingrediënten
- 1 blik (180 gram) tonijn in olijfolie - 1gele en 1 rode paprika - 2 ansjovisfilets in olie - 1 th kappertjes - 50 gr halvanaise of fritessaus - 1 tl Faja Lobi Madam Jeanette Trafasie (gele hot sauce) - 1 tl Faja Lobi Knoflook Trafasie (vers gehakt) - stokbrood - zout
Ga naar mijn laatste sessie