Paprika Trafasie (paprika gevuld met light spicy tonijn)

Home Recepten
Paprika Trafasie (paprika gevuld met light spicy tonijn...

Bereidingswijze

1. Voorbereiding:

Tonijn uitlekken. Verwarm de oven voor op 200°C of de grillplaat

2. Paprika Trafasie:

Rooster de hele paprika’s (met steel en zaadlijsten) tot het vel gerimpeld en iets verkoold is; doe ze hierna in een plasticzakje om ze af te laten koelen, het vel laat dan makkelijker los.
Hak de uitgelekte tonijn, de kappertjes en de ansjovis fijn en meng ze met de mayonaise, Knoflook Trafasie en Madam Jeanette Trafasie; eventueel zout naar smaak toevoegen.
Verwijder het vel, de steel en de zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees van elke paprika in 4 repen; vul de reepjes paprika met de vulling en rol ze op.

Serveertip: Heerlijk met stokbrood; garneer met selderij of bieslook. Gebruik als verfrisser Faja Lobi Cherry Bouquet Trafasie (the real Sranang softdrink).

Variatietip: Varieer de tonijn eens met zalm en de halvanaise met roomkaas.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
T. Smeer 4 december 2023
5/5
Een heerlijk gevuld kookboek vol met rijkelijke recepten en kookvideo's per recept via zo'n QR-code. Snap niet dat dit kookboek in de toplijsten van kookboeken te vinden is, volgen s mij allemaal 1 grote vriendjespolitiek! Als ik dit boek vergelijk, met alle andere kookboeken, is deze effectief en extreem dik gevuld met enkel recepten voor een lage prijs. Ze vullen tegenwoordig kookboeken op met lappen tekst, waardoor ze dik lijken, dit kookboek is gewoon ouderwets goed, eerlijk en tig recepten per menu soort. Verdiend meer aandacht mensen ...
Corne 16 mei 2023
5/5
Goedendag. Een review van 5 sterren is op zijn plaats. Prijs erg laag, voor zo'n dik boek met alleen maar recepten. Niet zo'n typisch boek, die voor 70% gevuld is met onzin verhale n. Gewoon 99,9% recepten en een leuk verhaal van de familie. Aanrader! ...
Saartje 29 maart 2023
5/5
Het kookboek Sandhia's Recepten Deel 6 beoordeel ik met een 10 uit 10. Erg dik, scherp geprijsd, waar voor je geld: Alleen maar recepten, niet onnodig gevuld met verhalen, en bij ieder recept een kookvideo die je via een QR-code rechtstreeks kan benaderen. Vooral dit laatste is voor een hobby kok fijn, als je toch nog twijfelt over bepaalde zaken! ...
Rich 22 januari 2023
5/5
We kopen ieder jaar wel 5 - 10 kookboeken. Die van jullie hebben we met kerst cadeau gekregen van onze dochter: een beoordeling van zeker wel 10 sterren. Kleurrijk, niet gevuld met teveel on zin verhalen, erg dik, ieder recept een handige kookvideo, en per gang ENORM vele keuzes die je wederom inspireren je eigen creaties eens op een andere manier te maken. Wij zijn fan! Waar kunnen we delen 1,2,3,4 en 5 kopen? ...
Cali 27 december 2022
5/5
Heerlijk dik kookboek met alleen maar recepten. Niet opgevuld met onnodige verhalen, en voor een zeer nette prijs. Aanrader als je op makkelijke wijze recepten wilt maken en ook nog van iede r recept een kookvideo beschikbaar. ...
Melline 7 juni 2022
5/5
Nou wij hebben dit weekend gek gedaan. De Eksi Koekoe met amandel gemaakt, maar in het midden gevuld met echte verse amandelspijs! Gebruik het Eksi recept en om verse amandelspijs kijken op Rutgerbakt, bedankt me later maar.😋 ...
Diramo 17 augustus 2021
5/5
Ik beaam deze reviews hieronder, het is een rijkelijk gevuld kookboek met authentieke recepten en mooie twisters die je op ideeën brengt.
Lici 11 augustus 2021
5/5
Kookboek krijgt een 10+. Rijk gevuld met zeer grote variatie.
Rania a 6 augustus 2021
5/5
Mijn favo su recept blijft Spaghetti met allerlei kip recepten van jullie en heerlijke bara ongevuld of gevuld, net waar ik zin in heb. Al deze recepten via jullie en uitstekend! 😋
Amy 3 augustus 2021
5/5
Het boek is ten eerste echt dik voor een kookboek mensen. Sommige gebruiken enorme boeken maar als je ze openslaat is 60% gewoon foto's en leeg per pagina, dit kookboek heeft een mooi h andformaat, effectief opgevuld met recepten die duidelijk zijn beschreven, en bij ons tot nu toe allemaal gelukt zijn. al met al als er ooit een nieuw deel uitkomt, staan wij vooraan. ...
Harm 30 juli 2021
5/5
Die turkse broodjes vers van de toerkse bakkert gevuld met jullie vlees recepten is me een posje goddelijk 👌
Sterre 21 maart 2019
5/5
Vrolijkmakend kookboek met enorm veel recepten, als de maag gevuld is.... is het hart gelukkig :)
Anoniem 3 mei 2023
5/5
MEGA!!!!! Roti Chicken Popcorn (roti met krokante spicy kip) 🐔🐔🐔🐔🐔
Fan 7 oktober 2021
5/5
Spicy recepten zijn de beste! Gebruik jullie recepten altijd als basis ❤️
Trof 6 juni 2022
5/5
Pizza pollo masala heeft ons op ideeen gebracht. Maken nu vaak de Masala variant, en dan de tonijn erop die je eigenlijk gebruikt voor visbroodjes, wat een zaligmakend recept.
LOOPY 30 april 2025
5/5
Zo smaakvol!
Lucca 28 april 2025
5/5
Traybake the best ❤️
DS 25 april 2025
5/5
FIJNE PRODUCTEN
Rebel 24 april 2025
5/5
⭐⭐⭐⭐⭐
Roberto 23 april 2025
5/5
Bij dit recept denk je oh dit duurt te lang, maar je kan het dus maken met de faja lobi instant noodles!! Surinaamse Bami met grillworst
Robin 22 april 2025
5/5
Blij met een merk als Faja Lobi. Veel afwisseling, veel variatie en een hoop type recepten. Elke dag kan je het zo gek maken als je zelf wilt! Ps. Sandhia's Recepten kookboek een echte aanra der! Zit ook een qr code bij naar een kookvideo 😍 ...
L 18 april 2025
5/5
Geweldig lekker!
RR 17 april 2025
5/5
De allerlekkerste! ❤️
Rok 16 april 2025
5/5
Heerlijk 😋❤️
MO 15 april 2025
5/5
⭐⭐⭐⭐⭐
TT 11 april 2025
5/5
GEWELDIG LEKKER!
Sita 9 april 2025
5/5
Saté Twister Trafasie: met zomerse temperaturen zet je jouw hele wijk op stelten 😊😋
KLOP 8 april 2025
5/5
⭐⭐⭐⭐⭐
Utilia 7 april 2025
5/5
Werken goed en veel afwisseling mogelijk met 1 product.
Roosje 4 april 2025
5/5
Een verdiende review! Bami Goreng Trafasie eten we 3 keer in de week maar met verschillende twists erin. Zo hebben we weer weken dat we dit met nasi trafasie doen, en sindskort ook de chicke n noodles instant trafasie, wanneer zijn die bij Oriental? ...

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Paprika Trafasie (paprika gevuld met light spicy tonijn)

1. Voorbereiding:

Tonijn uitlekken. Verwarm de oven voor op 200°C of de grillplaat

2. Paprika Trafasie:

Rooster de hele paprika’s (met steel en zaadlijsten) tot het vel gerimpeld en iets verkoold is; doe ze hierna in een plasticzakje om ze af te laten koelen, het vel laat dan makkelijker los.
Hak de uitgelekte tonijn, de kappertjes en de ansjovis fijn en meng ze met de mayonaise, Knoflook Trafasie en Madam Jeanette Trafasie; eventueel zout naar smaak toevoegen.
Verwijder het vel, de steel en de zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees van elke paprika in 4 repen; vul de reepjes paprika met de vulling en rol ze op.

Ingrediënten
- 1 blik (180 gram) tonijn in olijfolie - 1gele en 1 rode paprika - 2 ansjovisfilets in olie - 1 th kappertjes - 50 gr halvanaise of fritessaus - 1 tl Faja Lobi Madam Jeanette Trafasie (gele hot sauce) - 1 tl Faja Lobi Knoflook Trafasie (vers gehakt) - stokbrood - zout
FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie