Penne Trafasie (exclusieve penne aangenaam gekruid op z'n Sandhia's)

Home Recepten
Penne Trafasie (exclusieve penne aangenaam gekruid op z...
Afbeelding van Penne Trafasie (exclusieve penne aangenaam gekruid op z'n Sandhia's)
Afbeelding van Penne Trafasie (exclusieve penne aangenaam gekruid op z'n Sandhia's)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

Penne volgens gebruiksaanwijzing op verpakking bereiden.
6 eetlepels olie verhitten, hierin de kip (in reepjes gesneden), wortel (in reepjes), doperwten,2 plakjes (of naar smaak) Madam Jeanette peper, ui (gesnipperd), knoflook (geperst) 5 minuten wokken. Surinam Trafasie (roerbakmix), piment, gember, bruine suiker en Heinz Spagheroni Piccante (pastasaus) hieraantoevoegen en omscheppen; hierna het 7 minuten, onder en af toe omscheppen, opbakken.

Serveertip: Verdeel de penne over 4 borden.

Variatietip: Gebruik in plaats van kipfilet eens vis of gehakt. Varieer de groente met kousenband of peultjes.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
jeroen van der veer 3 oktober 2020 16:08
5/5
dit ziet heerlijk uit en je print je alles uit en ga je gang top en lekker etten .
Winoth 30 september 2020 09:48
5/5
Een hindoestaan die het zelfs top vind. Ga zo door!
Jizzy 14 september 2020 09:51
5/5
Zekers top vandaag gaan we voor de tjauw min met moksie metie trafasie en moksie speciaal traf
Lizzy 10 september 2020 14:27
5/5
Goede onvangst en op tijd. Top kookboek!
Liv 9 september 2020 08:05
5/5
5 sterren op deze vroege ochtend voor jullie. Gisteren de moksie special traf gemaakt met de witte nasi en roti sambal. wejo wejo
Niss 31 augustus 2020 15:55
5/5
De beste smaakmaker die ik ken! Fijn dat hij te koop is bij appie
Lindsey 25 augustus 2020 12:05
5/5
Cadeau gekregen jullie kookboek, toch maar op onderzoek gegaan WOW wist niet dat jullie zo groot zijn ga snel meer proberen de recepten lukken allemaal tot nu toe :)
Chantal 3 augustus 2020 13:28
5/5
Ik volg jullie op instagram en ga binnenkort voor het eerst nasi maken met jullie Product. Ben benieuwd:) Alles ziet er zo lekker uit en makkelijk te maken. Ik ga het ervaren en laat dan we ten of het is gelukt! Bedankt voor de inspiratie alvast. ...
A 8 juni 2020 14:52
5/5
5 sterren??? 10! Bedankt voor de fijne receptjes op Facebook
Anoniem 3 juni 2020 08:56
5/5
Jullie producten zijn grandioos. Op de nieuwe etiket is de leesbaarheid eindelijk ook verbeterd, zet hem door mensen mooi mooi mooi

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Penne Trafasie (exclusieve penne aangenaam gekruid op z'n Sandhia's)

Penne volgens gebruiksaanwijzing op verpakking bereiden. 
6 eetlepels olie verhitten, hierin de kip (in reepjes gesneden), wortel (in reepjes), doperwten, 2 plakjes (of naar smaak) Madam Jeanette peper, ui (gesnipperd), knoflook (geperst) 5 minuten wokken. Surinam Trafasie (roerbakmix), piment, gember, bruine suiker en Heinz Spagheroni Piccante (pastasaus) hieraan toevoegen en omscheppen; hierna het 7 minuten, onder en af toe omscheppen, opbakken.

Ingrediënten
- 350 gram Penne (mini) - 400 gram kipfilet - 1 tl pimentpoeder - ½ winterwortel  - 1 pot (520 gr) Heinz Spagheroni Piccante (pastasaus) - 1 ui - 2 teentjes knoflook - 5 el Faja Lobi Surinam Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 2 el bruine suiker - zonnebloemolie - Madam Jeanette peper - 1 tl gember (poeder) - 200 gr doperwten