Penne Trafasie (exclusieve penne aangenaam gekruid op z'n Sandhia's)

Home Recepten
Penne Trafasie (exclusieve penne aangenaam gekruid op z...
Afbeelding van Penne Trafasie (exclusieve penne aangenaam gekruid op z'n Sandhia's)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

Penne volgens gebruiksaanwijzing op verpakking bereiden.
6 eetlepels olie verhitten, hierin de kip (in reepjes gesneden), wortel (in reepjes), doperwten,2 plakjes (of naar smaak) Madam Jeanette peper, ui (gesnipperd), knoflook (geperst) 5 minuten wokken. Surinam Trafasie (roerbakmix), piment, gember, bruine suiker en Heinz Spagheroni Piccante (pastasaus) hieraantoevoegen en omscheppen; hierna het 7 minuten, onder en af toe omscheppen, opbakken.

Serveertip: Verdeel de penne over 4 borden.

Variatietip: Gebruik in plaats van kipfilet eens vis of gehakt. Varieer de groente met kousenband of peultjes.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Noeki 17 januari 2022 01:00
5/5
Kan niet wachten op deel 6. Heel mijn vriendegroep heeft deel 5, en we verassen elkaar dan eens met een gerecht als we samen komen :)
Lindatje 13 januari 2022 08:37
5/5
De beste pastei is van jullie, we maken ze bij ieder feestje, we maken ze wel 1 keer per maand, ik trakteer ze op het werk en staan nu zelfs bekend als Linda's de Pastei boer hahahaha 😂 😂
Anoniem 5 januari 2022 01:00
5/5
Top kookboek
Propley 30 december 2021 01:00
5/5
Top kookboekeeeee
Ron van Leeuwen 29 december 2021 17:25
5/5
Wat een hemels gerecht zeg. Ik had alleen mijn oven op grillen gezet dus na 3 kwartier was het al klaar. Gelukkig had ik tussendoor even gekeken en was het vlees lekker knapperig en toch mal s. Ik ga het zo eten met de aangeraden en gemaakte ketjap sambal saus. Ik verheug me er nu al op. Maken mensen!!!! ...
Jaison 28 december 2021 08:20
5/5
Erg blij met de chicken paramaribo top product
Arianne 21 december 2021 08:53
5/5
De allerbeste roti recepten zijn er op jullie website, top dit met kerst 🎅
Madow 13 december 2021 07:39
5/5
Bedankt voor jullie kerstmenu. We hebben gisteren met z'n tweeën het hele menu opgesteld op basis van jullie verschillende menu's voor een clubje van 8 man die we hebben op 1e kerstdag, 4 man op 2e kerstdag en ons gezin met oud&nieuw, alles in de faja lobi thema lekker vrolijk deze dagen 😊🎅👄🌴 ...
Shirley 13 december 2021 01:00
5/5
Meest geschikte kookboek voor allerlei Surinaamse recepten maar ook geweldige combinaties! Gekregen als cadeau, daarna lang in de kast gelaten waarna het toch mijn interesse wekte, blijkt da t ik jullie al jaren volg op Facebook. ...
Jacky 3 december 2021 01:00
5/5
Heerlijke recepten met een top presentatie, iedereen aan te raden!
Un 2 december 2021 08:27
5/5
Weetje waarom ik zo gek op jullie ben? Of je nou een traditioneel recept wilt van nasi, bami, roti of vlees, of juist een twist zoals Turkse Dürüm met kip masala die ik gisteren he b gemaakt, damn wat blijft alles goed! Heerlijk merk, echt een fan van het eerste uur en zal jullie altijd blijven supporten faja lobi fam tot aan de top❤️ ...
Neeltje 29 november 2021 01:00
5/5
Nou een leuk verhaal: We zijn 70 en 75 jaar, en hebben voor ons vriendenclubje met mede leeftijdsgenoten voor het eerst jullie nasi, baka bana, bami en vleesbroodjes gemaakt. Iedereen was la aiend enthousiast!! Een hoop nieuwe klanten erbij ...
Anjalai 24 november 2021 07:54
5/5
kip en snijbonen zo simpel maar zo ontzettend smaakvol! Wok Trafasie of Tonight voor gebruiken en in 20 min klaar, top na een lange dag 💪
Anoniem 24 november 2021 01:00
5/5
De moeite waard om een recensie te plaatsen: Gewoon een dik kookboek met top recepten.
Timothy 23 november 2021 07:57
5/5
Turks broodje met javaanse sate was echt een klapper. Staat nu standaard op het menu 2 x per maand😋
Chantal 8 november 2021 09:39
5/5
De nieuwe Roti Curry Trafasie gekocht bij onze Albert Heijn. Erg smaakvol! Hebben jullie voor ons ook gele en groene curry recepten? Jullie curry heeft veel meer smaak dan dat wij tot op hed en gewend waren. 😚😋 ...
Natasch 8 november 2021 01:00
5/5
Ook van mij ontvangen jullie een recensie, het is een moet die alle kanten op gaat met inderdaad zeer authentieke recepten maar ook hele leuke creatieve combinaties. Deze zetten je tot naden ken om zelf weer leuke dingen uit te proberen. Een geslaagd kookboek! ...
Anneke 7 november 2021 12:21
5/5
Op welke pagina staat dit recept in het kookboek deel 5
Dini 3 november 2021 01:00
5/5
Top receppies koken regelmatig met jullie kookboek en onze kookclub
Annemarie 1 november 2021 08:19
5/5
Heerlijk Faja Lobi Madam Jeanette is onze favoriet. Maar ook jullie Pinda Sambel, Trassie, Zuurgoed & Roti Masala. Ondanks dat het duurder in de toko is, haal ik het al 20 jaar op dezelf de plek in Rotterdam. Blijf altijd even kijken naar nieuwe recepten en producten, en ben altijd helemaal happy met wat nieuws. Zeker een recensie verdiend (Lobi❤️) ...
Izzy 21 oktober 2021 10:07
5/5
Rode curry hebben we gisteren gemaakt met kip krieltjes en boontjes, top recept met een kookvideo die goed werkt 😊😋😎
Julius 18 oktober 2021 09:13
5/5
de chinese nasi recept gemaakt met jullie witte nasi mix was weer super. Altijd lekker te combineren met jullie marinades, zelfs met vegetarische vleessoorten merken we op dat dit goed gaat.
Willem 12 oktober 2021 00:00
5/5
Tip: Plaats ook eens algemene recepten met een touch, puur omdat jullie verzameling al gigantisch is en juist daardoor nog beter word. Top kookboek overigens
Linda 10 oktober 2021 13:01
5/5
Gisteren voor een bezoek van 10 man sterk vlees loempia's, roti popcorn en nasi trafasie good old met moksie metie gemaakt van de BBQ. Mensen, dit is echt een aanrader, wat hebben we genoten en een super gezellige avond gehad. Fijn dat die corona op z'n retour is, happy food happy life happy wife ❤️ ...
Dayanti 27 september 2021 07:39
5/5
Dit weekend 1 dagje bami met losie foroe gegeten en 1 dagje roti met de top recepten 😙
Veni 23 september 2021 08:37
5/5
Chicken PAramaribo mijn favoriete recept, blij dat het weer terug is en super met deze kookvideo. 😎 Jullie producten staan al minstens 10 jaar op onze tafel minimaal 1 x per week, en alti jd is het een feest. De geur door je huis of tuin op de BBQ met de moksie metie marinade hmmm leuke tijden ❤️ ...
Harris 21 september 2021 00:00
5/5
10 sterren voor de top recepten
Aisha 20 september 2021 09:20
5/5
Saté Trafasie (op een bedje van spaghetti), check ✅ Gelukt en was smaaaaaakvolll
D 20 september 2021 00:00
5/5
Een kookboek met letterlijk een gouden kaft. Wereldse recepten die we moeten koesteren, culturen van mengelmoesje, geheimen van verschillende keukens, recepten die werken, en kookvideo' s op hun website. ...
Sinneke 16 september 2021 10:39
5/5
Roti Crispy Chicken staat vanavond op het menu! Wat een makkelijke kookvideo!! zin in!! 💕💕💕💕

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Penne Trafasie (exclusieve penne aangenaam gekruid op z'n Sandhia's)

Penne volgens gebruiksaanwijzing op verpakking bereiden. 
6 eetlepels olie verhitten, hierin de kip (in reepjes gesneden), wortel (in reepjes), doperwten, 2 plakjes (of naar smaak) Madam Jeanette peper, ui (gesnipperd), knoflook (geperst) 5 minuten wokken. Surinam Trafasie (roerbakmix), piment, gember, bruine suiker en Heinz Spagheroni Piccante (pastasaus) hieraan toevoegen en omscheppen; hierna het 7 minuten, onder en af toe omscheppen, opbakken.

Ingrediënten
- 350 gram Penne (mini) - 400 gram kipfilet - 1 tl pimentpoeder - ½ winterwortel  - 1 pot (520 gr) Heinz Spagheroni Piccante (pastasaus) - 1 ui - 2 teentjes knoflook - 5 el Faja Lobi Surinam Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 2 el bruine suiker - zonnebloemolie - Madam Jeanette peper - 1 tl gember (poeder) - 200 gr doperwten
Ga naar mijn laatste sessie