Ponche Dawet (fruitige punch met Bacardi rum en druivensap)

Home Recepten
Ponche Dawet (fruitige punch met Bacardi rum en druiven...
Afbeelding van Ponche Dawet (fruitige punch met Bacardi rum en druivensap)
Afbeelding van Ponche Dawet (fruitige punch met Bacardi rum en druivensap)

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

Crushed ijs:

Vul de blender met twee handjesvol ijs en giet water in de blender tot aan het niveau van het ijs; zet de blender een halve minuut aan, giet vervolgens het water af voor een perfecte crushed ijs.

Punch:

Voeg alle overige ingrediënten aan het crushed ijs in de blender toe en het geheel gedurende 1 minuut blenden.

Serveertip: Schenk de punch in een coupe glas, laat het enkele minuten rusten tot een schuimlaag van 3-5 cm. Garneren met o.a. druiven, kiwi, bessen.

Variatietip: Vervang de kiwi met een rijpe mango. Voeg 20 ml room toe.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Eline 1 december 2020 10:01
5/5
Durum met masala 10+ was yummy.
N 3 december 2020 15:13
5/5
Zeker weten een 5+ verdiend.
Nadja 1 december 2020 12:31
5/5
We hebben er doorhene gebladerd en wauw helemaal top
Nelleke 30 november 2020 08:21
5/5
Jullie producten voor het eerste geproefd bij een kennisengroep van ons, sindsdien kunnen we er niet meer zonder!
Geen 30 november 2020 07:23
5/5
Nieuwe bakmix producten en recepten echt uistekend!!
Nan 27 november 2020 09:55
5/5
Kleurrijk kookboek
Annie 27 november 2020 08:49
5/5
Nou de pruimentaart is geslaagd conform jullie recept mensen, eindelijk eens een kloppend recept!
Jennie 25 november 2020 08:24
5/5
WOOWIE!!!!! Choco gelukt in 1 keer!!! Super bereidingswijze en fijn de kookvideo. Komende weken jullie andere smaken uitproberen.
T 24 november 2020 12:58
5/5
Dit recept echt wauw. Eksi mijn favorietj, daarna Keksie daarna Choco. Wanneer komt de mix voor lapis, surinaamse pandan en ananascake?
Jan 24 november 2020 09:55
5/5
BAKMIXEN ontvangen wauw!!!!! Marmercake direct gelukt, keksi en eksi ga ik dit weekend maken.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ponche Dawet (fruitige punch met Bacardi rum en druivensap)

Crushed ijs:

Vul de blender met twee handjesvol ijs en giet water in de blender tot aan het niveau van het ijs; zet de blender een halve minuut aan, giet vervolgens het water af voor een perfecte crushed ijs.

Punch:

Voeg alle overige ingrediënten aan het crushed ijs in de blender toe en het geheel gedurende 1 minuut blenden.

Ingrediënten
- 100 ml Faja Lobi Su Su / Dawet Trafasie (limonadesiroop met rozensmaak) - crushed ijs - 300 ml druivensap - 1 ei - 1 kiwi (rijpe) - 60 ml Bacardi rum (wit)