Rijst Madam Jeanette Masala (mild en romige masala gerecht)

Home Recepten
Rijst Madam Jeanette Masala (mild en romige masala gere...

Bereidingswijze

1. Kotomisi Basmati bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.

2. 5 eetlepels zonnebloemolie verhitten, kipfilet en de sjalotjes (gesnipperd) hieraan toevoegen en 6 minuten gaar wokken

3. 1 pot (360 ml) Roti Madam Jeanette (woksaus) en kousenband toevoegen, goed omscheppen en
vervolgens 10-15 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen. De laatste 5 minuten ananas met sap en de hardgekookte eieren (gepeld) toevoegen.

Serveertip: Serveren met Kotomisi Basmati.

Variatietip: Varieer de Roti Madam Jeanette (woksaus) eens met de volgende woksauzen en marinade: 1. Roti Masala Trafasie 2. Roti Redie Masala 3. Roti Dési Masala 4. Chicken Masala Trafasie 5. Kip Masala Trafasie (marinade). Varieer de kipfilet eens met kippedijen, eendenborstfilet of lamsvlees.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Pomelien 30 september 2024
5/5
Tijdens mijn studie in Amsterdam jullie producten otndekt, 15 jaar later willen mijn jonge kindjes alleen nog maar nasi trafasie rijst eten 😊🤣
Plaats recensie

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Rijst Madam Jeanette Masala (mild en romige masala gerecht)

1. Kotomisi Basmati bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.

2. 5 eetlepels zonnebloemolie verhitten, kipfilet en de sjalotjes (gesnipperd) hieraan toevoegen en 6 minuten gaar wokken

3. 1 pot (360 ml) Roti Madam Jeanette (woksaus) en kousenband toevoegen, goed omscheppen en
vervolgens 10-15 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen. De laatste 5 minuten ananas met sap en de hardgekookte eieren (gepeld) toevoegen.

Ingrediënten
- 400 gram kipfilet - 100 gram kousenband of peultjes - 2 sjalotjes - 4 hardgekookte eieren - 1 klein blik (227 gram) ananas - 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Madam Jeanette (vers bereide woksaus) - 400 gram Kotomisi Basmati (rijst speciaal voor Sandhia's Rijst Gerechten)

Winkelwagentje (0)

FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie