Roti uit een vuistje

Home Recepten
Roti uit een vuistje

Bereidingswijze

  • STAP 1: Sperziebonen 4 minuten in kokend water gaarkoken en afgieten.
  • STAP 2: Olie verhitten, ui (gesnipperd) en knoflook (geperst) lichtbruin fruiten.
  • STAP 3: Kippendijenfilet toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, gaarbakken.
  • STAP 4: Kruidenmix voor Roti, kippenbouillon poeder, Madam Jeanette peper en aardappelpartjes toevoegen en omscheppen.
  • STAP 5: Water toevoegen en het vlees 25 minuten met deksel op pan op matig vuur laten sudderen; af en toe omscheppen.
  • STAP 6: De laatste 5 minuten sperziebonen toevoegen, omscheppen en enkele minuten laten sudderen. Verdeel het vlees over de Sandhia's Roti en dichtvouwen met een prikkertje.

TIP: Probeer ook de volgende populaire gerechten: Sandhia's Roti Gerechten en Kookvideo's.

Serveertip: Heerlijk met Zuurgoed Trafasie

Variatietip: Varieer de kippendijenfilet met eendenborstfilet. 

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Lyn 3 juli 2025
5/5
Roti Puntjes met kip masala: ❤️
Plaats recensie

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Roti uit een vuistje
  • STAP 1: Sperziebonen 4 minuten in kokend water gaarkoken en afgieten. 
  • STAP 2: Olie verhitten, ui (gesnipperd) en knoflook (geperst) lichtbruin fruiten.
  • STAP 3: Kippendijenfilet toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, gaarbakken.
  • STAP 4: Kruidenmix voor Roti, kippenbouillon poeder, Madam Jeanette peper en aardappelpartjes toevoegen en omscheppen.
  • STAP 5: Water toevoegen en het vlees 25 minuten met deksel op pan op matig vuur laten sudderen; af en toe omscheppen.
  • STAP 6: De laatste 5 minuten sperziebonen toevoegen, omscheppen en enkele minuten laten sudderen. Verdeel het vlees over de Sandhia's Roti en dichtvouwen met een prikkertje.
Ingrediënten
- 200 gr sperziebonen of kousenband - 5 el zonnebloemolie - 1 grote ui - 4-5 teentjes knoflook - 700 gr kippendijenfilet - 1 el  Faja Lobi Kruidenmix voor Roti of Faja Lobi Roti Kip Masala  - 1 el kippenbouillon poeder - plakje Madam Jeanette peper - 200 gr aardappelpartjes (voorgekookt) - 175 ml water - 1 pak Sandhia's Roti of Sandhia’s Roti Mini of Roti Choti of Platbrood Trafasie

Winkelwagentje (0)

FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie