Ketjap Honey Kipfilet vers uit de oven

Home Recepten
Ketjap Honey Kipfilet vers uit de oven
Afbeelding van Ketjap Honey Kipfilet vers uit de oven
Afbeelding van Ketjap Honey Kipfilet vers uit de oven

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: 2 eetlepels olie verhitten, snijbonen (gesneden) met zout en peper naar smaak 5 minuten roerbakken.
  • STAP 2: Mandarijn uitpersen, mandarijn sap, tomatenpuree en honing aan Losie Foroe Trafasie (marinade) toevoegen en goed mengen.
  • STAP 3: Marineer kippendijenfilet (in blokjes) hiermee 2-3 uur of marineer het een nacht van tevoren.
  • STAP 4: Leg het vlees op de bakplaat of ovenschaal en verdeel de overblijvende marinade na het marineren erover.
  • STAP 5: Rooster of grill het vlees circa 25-30 minuten in de oven op 200 graden gaar.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Losie Foroe Gerechten en Kookvideo's

Serveertip: Serveren met o.a. Sandhia's Nasi of Sandhia's Bami; schenk de saus over het vlees.

Variatietip: Varieer de snijbonen met kousenband of paksoi.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Lilly 19 maart 2019 15:56
5/5
Ketjap gamba's de beste met jullie mixen, ik zou nooit een kookboek kopen maar oh wat is dit handig.
Gera Blau. 7 februari 2019 10:12
5/5
Geweldig kookboek! Ben verslaafd geraakt door mijn buurvrouw, vanavond lekker de faja lobi ketjap kip maken!!
Fien 13 september 2018 14:10
5/5
Woowie wat heerlijk allemaal. Gisteren heb ik voor de familie de: Macaroni met kousenband en spiegelei samen met de Honey Chicken geroosterde kippenbouten geglaceerd met het honing gemaakt, 1 alles is in 1 keer gelukt en 2 wooooow wat hebben we met z'n allen gesmuld, groot van van jullie Faja Lobi, laat de Albert Heijn maar snel meer producten opnemen. ...
Fay 3 januari 2020 12:44
5/5
De producten hebben een smaakbeleving waar je u tegen zegt, het ruikt zo vers en zo natuurlijk. Kookboek maakt het helemaal af!
Winston 23 oktober 2019 13:08
5/5
Verslavend kookboek, zeker al 30 recepten uit gemaakt, bijna allemaal in 1 keer gelukt, en die andere keren lag het aan mijzelf hahaha
Jol 15 juli 2019 17:08
5/5
Hulde voor de schrijvers! De Nasi Trafasie blijft wel echt jullie topper, nu snel weer terug komen met de Chicken Paramaribo Trafasie :)
ilona 25 februari 2019 13:22
5/5
een prachtig boek met heerlijke recepten, heb het boek 3 weken en verschillende recepten zijn al goed gelukt. Heel blij mee.
Hilde 25 februari 2019 09:25
5/5
Ik heb het kookboek nu circa 3 maanden en heb verscheidene recepten uitgeprobeerd. Tot mijn verbazing zijn alle recepten volledig gelukt is het makkelijk leesbaar en klopt de uitleg per rece pt! Erg leuk detail, de korte verhaaltjes tussendoor. ...
Timmy 8 januari 2019 10:26
5/5
Een wauw-factor, verschillende hoofdstukken, een grote diversiteit en jullie zijn door mijn test heen: mijn Surinaamse oma maakte bepaalde gerechten, en die komen overeen.
Trinity 29 oktober 2018 17:07
5/5
Van mij krijgen jullie hoogstpersoonlijk een dikke 10 :) Ik geniet oprecht van dit kookboek, wat een diversiteit, wat een kleurrijke vrolijkheid als dat een woord is. Eerlijk en echte recept en, alleen maar lobii! ...

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ketjap Honey Kipfilet vers uit de oven
  • STAP 1: 2 eetlepels olie verhitten, snijbonen (gesneden) met zout en peper naar smaak 5 minuten roerbakken.
  • STAP 2: Mandarijn uitpersen, mandarijn sap, tomatenpuree en honing aan Losie Foroe Trafasie (marinade) toevoegen en goed mengen.
  • STAP 3: Marineer kippendijenfilet (in blokjes) hiermee 2-3 uur of marineer het een nacht van tevoren.
  • STAP 4: Leg het vlees op de bakplaat of ovenschaal en verdeel de overblijvende marinade na het marineren erover.
  • STAP 5: Rooster of grill het vlees circa 25-30 minuten in de oven op 200 graden gaar.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Losie Foroe Gerechten en Kookvideo's

Ingrediënten
- Zonnebloemolie - 400 gr snijbonen - 1 mandarijn - 2 el tomatenpuree - 2 el honing - 1 pot (360ml) Faja Lobi Losie Foroe Trafasie (vers bereide marinade) - 1 kg kippendijenfilet (biologische)