Macaroni met roasted garlic chicken vers uit de oven

Home Recepten
Macaroni met roasted garlic chicken vers uit de oven
Afbeelding van Macaroni met roasted garlic chicken vers uit de oven
Afbeelding van Macaroni met roasted garlic chicken vers uit de oven

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Roasted garlic chicken vers uit de oven:

  • STAP 1: Rijstwijn, knoflook (geperst), Chinese vijfkruidenpoeder, 1 eetlepel honing en tomatenpuree in een grote kom met elkaar mengen.
  • STAP 2: Moksie Speciaal Trafasie hieraan toevoegen en goed mengen.
  • STAP 3: Voeg de marinade aan het vlees toe, omscheppen en 2-3 uur marineren of marineer ze een nacht van tevoren.
  • STAP 4: Leg het vlees in een ovenschaal en verdeel de overblijvende marinade erover.
  • STAP 5: Rooster de kipfilet circa 20 minuten en de kippenbouten circa 30 minuten in de oven op 200 graden gaar (zodra de kipfilet gaar is uit de oven halen en de kippenbouten nog even verder roosteren tot ook dat gaar is).
  • STAP 6: Bestrijk het vlees na het roosteren met 2 eetlepels honing en snijd de kipfilet in plakjes.

2: Macaroni Speciaal: Zie Recept Macaroni Speciaal

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Speciale Vlees Gerechten en Kookvideo's

Serveertip: Serveer de macaroni met de roasted chicken; schenk de saus erover.

Variatietip: Varieer de macaroni met pasta naar wens.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Fien 13 september 2018 14:10
5/5
Woowie wat heerlijk allemaal. Gisteren heb ik voor de familie de: Macaroni met kousenband en spiegelei samen met de Honey Chicken geroosterde kippenbouten geglaceerd met het honing gemaakt, 1 alles is in 1 keer gelukt en 2 wooooow wat hebben we met z'n allen gesmuld, groot van van jullie Faja Lobi, laat de Albert Heijn maar snel meer producten opnemen. ...
Lola 25 juni 2018 08:46
5/5
Afgelopen Zaterdag de macaroni recepten geprobeerd, ging super en duidelijk uitgelegd, hier ben ik nog lang niet klaar mee.
J 10 augustus 2020 10:51
5/5
new website echt een topper veel beter en gebruikersvriendelijker. Vanaaf de chicken javaan na lange tijd weer maken super zin an
Tin 16 juni 2020 09:08
5/5
Allereerst fijn om nogeens een echt merk te voelen en te proeven, jullie ambacht geurt door mijn hele huis. Dit weekend de Juicy pulled chicken gemaakt, wauwwww
Jol 15 juli 2019 17:08
5/5
Hulde voor de schrijvers! De Nasi Trafasie blijft wel echt jullie topper, nu snel weer terug komen met de Chicken Paramaribo Trafasie :)
Fay 3 januari 2020 12:44
5/5
De producten hebben een smaakbeleving waar je u tegen zegt, het ruikt zo vers en zo natuurlijk. Kookboek maakt het helemaal af!
Winston 23 oktober 2019 13:08
5/5
Verslavend kookboek, zeker al 30 recepten uit gemaakt, bijna allemaal in 1 keer gelukt, en die andere keren lag het aan mijzelf hahaha
ilona 25 februari 2019 13:22
5/5
een prachtig boek met heerlijke recepten, heb het boek 3 weken en verschillende recepten zijn al goed gelukt. Heel blij mee.
Hilde 25 februari 2019 09:25
5/5
Ik heb het kookboek nu circa 3 maanden en heb verscheidene recepten uitgeprobeerd. Tot mijn verbazing zijn alle recepten volledig gelukt is het makkelijk leesbaar en klopt de uitleg per rece pt! Erg leuk detail, de korte verhaaltjes tussendoor. ...
Gera Blau. 7 februari 2019 10:12
5/5
Geweldig kookboek! Ben verslaafd geraakt door mijn buurvrouw, vanavond lekker de faja lobi ketjap kip maken!!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Macaroni met roasted garlic chicken vers uit de oven

1. Roasted garlic chicken vers uit de oven:

  • STAP 1: Rijstwijn, knoflook (geperst), Chinese vijfkruidenpoeder, 1 eetlepel honing en tomatenpuree in een grote kom met elkaar mengen.
  • STAP 2: Moksie Speciaal Trafasie hieraan toevoegen en goed mengen.
  • STAP 3: Voeg de marinade aan het vlees toe, omscheppen en 2-3 uur marineren of marineer ze een nacht van tevoren. 
  • STAP 4: Leg het vlees in een ovenschaal en verdeel de overblijvende marinade erover.
  • STAP 5: Rooster de kipfilet circa 20 minuten en de kippenbouten circa 30 minuten in de oven op 200 graden gaar (zodra de kipfilet gaar is uit de oven halen en de kippenbouten nog even verder roosteren tot ook dat gaar is).
  • STAP 6: Bestrijk het vlees na het roosteren met 2 eetlepels honing en snijd de kipfilet in plakjes.

2: Macaroni Speciaal: Zie Recept Macaroni Speciaal

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Speciale Vlees Gerechten en Kookvideo's

Ingrediënten
- - 1. Roasted garlic chicken vers uit de oven: - 2 el rijstwijn - 2 teentjes knoflook - 1 tl Chinese vijfkruidenpoeder (spicepowder) - honing - 1 el tomatenpuree - Maak een keuze uit 1 pot (360ml) van één van de volgende vers bereide marinades: - 1. Faja Lobi Moksie Speciaal Trafasie of  - 2. Faja Lobi Moksie Metie Trafasie - Circa 1 kg vlees: 3 stuks kipfilet en 2 kippenbouten - 2: Macaroni Speciaal: Recept Macaroni Speciaal