Sandhia's pannenkoek

Home Recepten
Sandhia's pannenkoek
Afbeelding van Sandhia's pannenkoek
Afbeelding van Sandhia's pannenkoek

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

In een grote kom toevoegen: Roti Bakmeel Trafasie, bruine suiker,rozijnen,amandelschaafsel,appel (geschild en geraspt), eieren,vanillesuiker,kaneel, snufje zout,rum aroma enamandel aroma. Melk toevoegen en met een garde mixen tot een glad beslag. Koekenpan goed verhitten, verwarm hierin een klontje boter; verdeel 2 pollepels beslag in de koekenpan, beweeg de panzodat het beslag over de gehele bodem uitloopt, bak deze kant van de pannenkoek circa 2 minuten. Maak hierna de kantjes en de onderkant ervan met een spatel los en draai het om, bak ook deze kant circa 2 minuten mooi bruin.Herhaal dit tot het beslag op is.

Serveertip: Heerlijk met tropische fruitcocktail en bolletjes vanille ijs of bij een kopje warme cacao.

Variatietip: Strooi wat amandelschaafsel over de pannenkoek.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
geertje 23 oktober 2020 12:02
5/5
Ik geniet elke keer weer mijn man is er ook gek op
Ferdi 23 oktober 2020 09:09
5/5
Schuif maar door al die producten van jullie wauw
Tonny 23 oktober 2020 09:07
5/5
Wat een recepten mensen!
Dinij 23 oktober 2020 05:58
5/5
Ook ik vind geweldige recepten
Anvangils 22 oktober 2020 21:46
5/5
Lekkere recepten.
Jerney 22 oktober 2020 14:48
5/5
Een merk met waardes, authenticiteit en een fijne mix van smaken.
Ne 21 oktober 2020 09:09
5/5
Van het weekend alle marinades proeven zin in met het mooie kookboek
I. Jansen Klomp 20 oktober 2020 13:30
5/5
Jullie producten kan ik niet vinden in de Albert Hein of jumbo kan ik ze ook online bestellen?
Glennis 20 oktober 2020 11:47
5/5
Schuif maar door hoor! Al jullie producten al eens geprobeerd. Bruine Bonen met drumsticks blijven mijn favoriet.
Vikash 20 oktober 2020 10:18
5/5
5 sterren zeker verdiend.

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Sandhia's pannenkoek

In een grote kom toevoegen: Roti Bakmeel Trafasie, bruine suiker, rozijnen, amandelschaafsel, appel (geschild en geraspt), eieren, vanillesuiker, kaneel, snufje zout, rum aroma en amandel aroma. Melk toevoegen en met een garde mixen tot een glad beslag. Koekenpan goed verhitten, verwarm hierin een klontje boter; verdeel 2 pollepels beslag in de koekenpan, beweeg de pan zodat het beslag over de gehele bodem uitloopt, bak deze kant van de pannenkoek circa 2 minuten. Maak hierna de kantjes en de onderkant ervan met een spatel los en draai het om, bak ook deze kant circa 2 minuten mooi bruin. Herhaal dit tot het beslag op is.

Ingrediënten
- 175 gr Faja Lobi Roti Bakmeel Trafasie - 100 gr bruine suiker - 50 gr lichtbruine rozijnen - handvol amandelschaafsel - 1 verse appel - 2 eieren - 1 pak (8 gr) Dr. Oetker vanillesuiker - 2 tl kaneel - snufje zout - 1 tl Dr. Oetker rum aroma - 1 tl Dr. Oetker amandel aroma - 350 ml melk