Sandhia's pannenkoek

Home Recepten
Sandhia's pannenkoek
Afbeelding van Sandhia's pannenkoek
Afbeelding van Sandhia's pannenkoek

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

In een grote kom toevoegen: Roti Bakmeel Trafasie, bruine suiker, rozijnen, amandelschaafsel, appel (geschild en geraspt), eieren, vanillesuiker, kaneel, snufje zout, rum aroma en amandel aroma. Melk toevoegen en met een garde mixen tot een glad beslag. Koekenpan goed verhitten, verwarm hierin een klontje boter; verdeel 2 pollepels beslag in de koekenpan, beweeg de pan zodat het beslag over de gehele bodem uitloopt, bak deze kant van de pannenkoek circa 2 minuten. Maak hierna de kantjes en de onderkant ervan met een spatel los en draai het om, bak ook deze kant circa 2 minuten mooi bruin. Herhaal dit tot het beslag op is.

Serveertip: Heerlijk met tropische fruitcocktail en bolletjes vanille ijs of bij een kopje warme cacao.

Variatietip: Strooi wat amandelschaafsel over de pannenkoek.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Lorenzo 4 augustus 2020 11:11
5/5
Supergave website geworden, en ik kan niet wachten om al die lekkere recepten te proberen!!!
Janice 4 augustus 2020 11:01
5/5
Super mooie website!
Whitney 4 augustus 2020 08:34
5/5
Gefeliciteerd met jullie nieuwe website, hij is super fijn. Een flinke verbetering!
Cynthia 4 augustus 2020 08:34
5/5
5 sterren voor dit kookboek.
Marieke 3 augustus 2020 13:41
5/5
Met jullie leuke en duidelijke filmpjes heb ik al echt heerlijke maaltijden gemaakt! De nasi trafasi is erg smakelijk en ook de roti kruiden zijn heerlijk!
Chantal 3 augustus 2020 13:28
5/5
Ik volg jullie op instagram en ga binnenkort voor het eerst nasi maken met jullie Product. Ben benieuwd:) Alles ziet er zo lekker uit en makkelijk te maken. Ik ga het ervaren en laat dan we ten of het is gelukt! Bedankt voor de inspiratie alvast. ...
Wim 3 augustus 2020 13:07
5/5
Faja Lobi, echt waar jullie flikken het telkens weer. Wat een grandioos fijne website en tegelijkertijd zo vrolijk en tropisch. Wauw wauw wauw
John 3 augustus 2020 07:52
5/5
Kennis gemaakt met jullie lekkere producten nu enkele weken geleden, ben een groot ben geworden!
Anoniem 2 augustus 2020 15:02
5/5
Geweldig bedrijf
Chery 28 juli 2020 10:24
5/5
Go on Faja Fajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Sandhia's pannenkoek

In een grote kom toevoegen: Roti Bakmeel Trafasie, bruine suiker, rozijnen, amandelschaafsel, appel (geschild en geraspt), eieren, vanillesuiker, kaneel, snufje zout, rum aroma en amandel aroma. Melk toevoegen en met een garde mixen tot een glad beslag. Koekenpan goed verhitten, verwarm hierin een klontje boter; verdeel 2 pollepels beslag in de koekenpan, beweeg de pan zodat het beslag over de gehele bodem uitloopt, bak deze kant van de pannenkoek circa 2 minuten. Maak hierna de kantjes en de onderkant ervan met een spatel los en draai het om, bak ook deze kant circa 2 minuten mooi bruin. Herhaal dit tot het beslag op is.

Ingrediënten
- 175 gr Faja Lobi Roti Bakmeel Trafasie - 100 gr bruine suiker - 50 gr lichtbruine rozijnen - handvol amandelschaafsel - 1 verse appel - 2 eieren - 1 pak (8 gr) Dr. Oetker vanillesuiker - 2 tl kaneel - snufje zout - 1 tl Dr. Oetker rum aroma - 1 tl Dr. Oetker amandel aroma - 350 ml melk