Snesie saté met Chinese fried rice

Home Recepten
Snesie saté met Chinese fried rice
Afbeelding van Snesie saté met Chinese fried rice
Afbeelding van Snesie saté met Chinese fried rice

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Snesie Saté:

  • STAP 1: Meng Witte Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) met de rijstwijn tot een marinade; voeg de marinade aan de kippendijenfiletreepjes toe en meng het goed met het vlees.
  • STAP 2: Marineer het vlees 5 minuten en rijg het daarna aan de satéstokjes.
  • STAP 3: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill het vlees hierop, onder regelmatig omdraaien, op matig vuur tot het gaar is.

2. Pinda Sambel Trafasie:

  • STAP 4: Pinda Sambel Trafasie in een steelpan toevoegen;
  • STAP 5: Het water erover schenken;
  • STAP 6: Kook het roerend enkele minuten op matig vuur tot de gewenste dikte.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Saté en Spiesjes en Kookvideo's.

Serveertip: Serveren met Chinese fried rice, schenk Pinda Sambel Trafasie over de Snesie saté. Heerlijk met Roti Sambal Trafasie.

Variatietip: Ook lekker met Sandhia's bami of Sandhia's nasi.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Rudy 7 september 2018 11:00
5/5
Vanavond de heerlijke Nasi gerechten met Sate bereiden met de lekkere Faja Lobi Zuurgoed erbij, gaat een groot feestje wordennnnn !!
Van Den Berg 22 september 2020 08:06
5/5
Een vroege review :) Jullie kookboek ontvangen, heerlijk doorheen gebladerd. Super Super!
Mathias 21 september 2020 16:23
5/5
Kapsalon was gweldig. Fijn dat jullie recepten altijd lukken, een ontzettend fijne website.
Verbucht 21 september 2020 13:06
5/5
Je zou bijna zeggen waarom dit merk nog niet overal te vinden is! Wat een kwaliteit.
Wolters 18 september 2020 08:50
5/5
De beste drumsticks jullie oosterse ketjap recept
Xander 17 september 2020 11:33
5/5
Cadeau gekregen. Mooi hoor!
Laila 17 september 2020 10:46
5/5
Heerlijk recept heb hem uitgeprobeerd met de gehaktbal! Lekker zo iedere week even kijken wat het nieuwe recept weer is.
Jenn 16 september 2020 14:58
5/5
Zekers dikke 10
Oscar 15 september 2020 14:59
5/5
De producten komen altijd netjes aan als ik bij jullie bestel. Super handig!
Sins 15 september 2020 08:54
5/5
Sriracha masala wauw wauw

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Snesie saté met Chinese fried rice

1. Snesie Saté:

  • STAP 1: Meng Witte Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) met de rijstwijn tot een marinade; voeg de marinade aan de kippendijenfiletreepjes toe en meng het goed met het vlees.
  • STAP 2: Marineer het vlees 5 minuten en rijg het daarna aan de satéstokjes.
  • STAP 3: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill het vlees hierop, onder regelmatig omdraaien, op matig vuur tot het gaar is.

2. Pinda Sambel Trafasie: 

  • STAP 4: Pinda Sambel Trafasie in een steelpan toevoegen;
  • STAP 5: Het water erover schenken;
  • STAP 6: Kook het roerend enkele minuten op matig vuur tot de gewenste dikte.
Ingrediënten
- 1. Snesie Saté: - 3 el Faja Lobi Witte Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 3 el rijstwijn - 800 gr kippendijenfiletreepjes (kant en klaar bij de supermarkt) - satéstokjes - 2. Pinda Sambel Trafasie:  - 1 pak (200 gr) Faja Lobi Pinda Sambel Trafasie - 150 ml water - Faja Lobi Roti Sambal Trafasie