Snesie saté met Chinese fried rice

Home Recepten
Snesie saté met Chinese fried rice
Afbeelding van Snesie saté met Chinese fried rice

Bereidingswijze

Stap voor stap koken

1. Snesie Saté:

  • STAP 1: Meng Witte Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) met de rijstwijn tot een marinade; voeg de marinade aan de kippendijenfiletreepjes toe en meng het goed met het vlees.
  • STAP 2: Marineer het vlees 5 minuten en rijg het daarna aan de satéstokjes.
  • STAP 3: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill het vlees hierop, onder regelmatig omdraaien, op matig vuur tot het gaar is.

2. Pinda Sambel Trafasie:

  • STAP 4: Pinda Sambel Trafasie in een steelpan toevoegen;
  • STAP 5: Het water erover schenken;
  • STAP 6: Kook het roerend enkele minuten op matig vuur tot de gewenste dikte.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Saté en Spiesjes en Kookvideo's.

Serveertip: Serveren met Chinese fried rice, schenk Pinda Sambel Trafasie over de Snesie saté. Heerlijk met Roti Sambal Trafasie.

Variatietip: Ook lekker met Sandhia's bami of Sandhia's nasi.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
7 juni 2021 07:59
5/5
Spaghetti Omoe Snesie (Sandhia's-Chinese spaghetti) gemaakt: Vroeger toen we klein waren gingen we in paramaribo bij een klein winkeltje altijd spaghetti eten, een smaak die ik nooit meer be n vergeten en doen denken aan de fijne tijden ❤️ Dit weekend kreeg ik zin in spaghetti en dacht ik ga op fajalobi kijken voor een leuk recept, ik maak de omoe snesie en dit geloof je nooit: Exact de spghetti van 30 jaar geleden wat ik me kon herinneren!! Bedankt hiervoor faja lobi, jullie blijven me keer op keer verbazen met recepten/producten die de smaak van suriname kenmerken. Blijf vooral ook doorgaan met de fusion recepten! 🥇🏆✅ ...
Geralda 20 juli 2021 11:29
5/5
Garnalen met faja lobi gaan we vanavond eten, nu al zin in zo geweldig lekker ketjap garnalen met de nasi trafasie en sate met pinda sambel 🤗😚
willempie 5 juli 2021 11:56
5/5
Jullie sate recepten zijn verrekte goed mensen dit mag wel bekender worden
Nynke 7 juni 2021 22:05
5/5
Echt dit broodje turks javaanse sate was zoo om te smullen!! 🤗
Devy 4 juni 2021 10:35
5/5
Yangtori sate smaakt heerlijk op de BBQ met honing erover tijdens het BBQ-en, aanrader. 😋😻
Zaterdag 12 april 2021 08:39
5/5
Zaterdag gemaakt: Sandhia’s Javaanse Saté met Ketjap Chicken Roti Wrap, daverend succes bij het gezin :)))
Arnold 9 maart 2021 09:26
5/5
Echt waar gewoon lekker frietjes met een sate en jullie pinda sambel damn wat een klassieker met een twist.
Sjo 20 november 2020 10:01
5/5
Heerlijk al die nieuwe recepten, deze bami met javaanse sate gelijk gemaakt en weer toppie. Schuif al die nieuwe recepten maar door hoor, hoe meer hoe beter.
Anil & Soenita 6 oktober 2020 07:45
5/5
Deze javaanse sate is alsof wij ons weer in su wanen, heerlijk.
Rudy 7 september 2018 11:00
5/5
Vanavond de heerlijke Nasi gerechten met Sate bereiden met de lekkere Faja Lobi Zuurgoed erbij, gaat een groot feestje wordennnnn !!
Harm 30 juli 2021 10:29
5/5
Die turkse broodjes vers van de toerkse bakkert gevuld met jullie vlees recepten is me een posje goddelijk 👌
Tineke 30 juli 2021 10:01
5/5
Gaan dit weekend de chicken javaan maken. Al zeker 30 recepten nu met succes gemaakt!
mjevandenbongard@gmail.com 29 juli 2021 21:39
5/5
Bb met r gemaakt. Het was super lekker
Lisa 29 juli 2021 09:04
5/5
Ik wil een compliment geven voor de recepten. Maandelijks scroll ik en pak ik 5 recepten, en ga ze dan uitproberen met het gezin. Telkens weer is het raak, het gezin is er gek op. 🤗
Diny 29 juli 2021 08:36
5/5
Opa en oma gek op faja lobi nooit eerder gehad willen nooit meer anders
Aniek 28 juli 2021 08:15
5/5
5 sterren!!
Paul 27 juli 2021 08:44
5/5
Een ZWAAR COMPLIMENT voor dit bedrijf! Butter Chicken Curry was zoooooooooooo mega mega lekkur!!!! 😋😎😋😎😋😎😋😎
Fu 27 juli 2021 08:06
5/5
Getest meerdere recepten en het klopte zo goed als. Lekker je eigen touch aan geven
Aswati 26 juli 2021 07:59
5/5
Hindoestaans-Chinese-Javaanse roots. Als ras echte kan ik deze website en kookboek aanraden aan iedereen als je surinaams wilt eten zoals mijn oma's het vroeger leerde van hun moeders en oma 's. Ik support dit bedrijf ❤️❤️❤️❤️❤️ ...
10 sterren 26 juli 2021 07:04
5/5
Verre van slecht, sterker nog, heel goed. Echt gewoon een zeer mooi kookboek zonder poespas en werkende recepten, niet een zakkenvuller die het uitbrengt voor commercieel gewin.
Bassie 25 juli 2021 12:13
5/5
Jullie pastei is echt een smaaksensatie
Yves 25 juli 2021 10:59
5/5
Voor het eerst met jullie producten gekookt nadat ik jullie surprisebox cadeau had gekregen met het kookboek erin: wauw wauw wauw 😍
Tink 25 juli 2021 10:52
5/5
Een uitmuntend culinaire toevoeging aan de kookboeken in Nederland.
Eddy 23 juli 2021 08:24
5/5
Ohohoh deze loempia's mensen wajoo wajoo. Kookte voorheen nooit, maar jullie producten zijn zo makkelijk en ook makkelijk te maken in normale portie als je in je eentje bent 🏆🎁
Karishma 23 juli 2021 08:18
5/5
Ontzettend fijn boek met recepten zoals ze ook echt proeven in su
Karima 22 juli 2021 09:59
5/5
10 sterren
Neef 22 juli 2021 08:14
5/5
Mang mang mang die loempia's hou op met me jullie killen hem iedere keer, ga ze snel maken. Graag nieuwe recepten blivjen sturen 🤑🌏
Ursula 21 juli 2021 12:39
5/5
5/5 sterren. Gewoon goed, gewoon lekker, gewoon met makkelijke recepten te maken. 💪🙋🙆
Inez 21 juli 2021 08:14
5/5
Van de 10 geef ik het een 9. Volgende keer mag er een mooiere verhaallijn door het boek heen van jullie als bedrijf
Levi 20 juli 2021 09:21
5/5
5 STARS BABY

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Snesie saté met Chinese fried rice

1. Snesie Saté:

  • STAP 1: Meng Witte Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) met de rijstwijn tot een marinade; voeg de marinade aan de kippendijenfiletreepjes toe en meng het goed met het vlees.
  • STAP 2: Marineer het vlees 5 minuten en rijg het daarna aan de satéstokjes.
  • STAP 3: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill het vlees hierop, onder regelmatig omdraaien, op matig vuur tot het gaar is.

2. Pinda Sambel Trafasie: 

  • STAP 4: Pinda Sambel Trafasie in een steelpan toevoegen;
  • STAP 5: Het water erover schenken;
  • STAP 6: Kook het roerend enkele minuten op matig vuur tot de gewenste dikte.
Ingrediënten
- 1. Snesie Saté: - 3 el Faja Lobi Witte Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 3 el rijstwijn - 800 gr kippendijenfiletreepjes (kant en klaar bij de supermarkt) - satéstokjes - 2. Pinda Sambel Trafasie:  - 1 pak (200 gr) Faja Lobi Pinda Sambel Trafasie - 150 ml water - Faja Lobi Roti Sambal Trafasie